BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
andradap spune:
Nikol, am vazut ca ai “probleme” cu sideremia. Sfatul meu este sa iei in continuare Fier. Este importanta valoarea hemoglobinei in prag de nastere cand se pierde destul sange indiferent de cale (vaginala sau ceza). Daca fierul scade, va scadea si hemoglobina. Asa ca fa un efort, combate cumva constipatia (eu folosesc zilnic un supozitor cu glicerina dimineata
), dar ia Fierul.
Roxy ne cam tine pe jar, dar sunt convinsa ca totul este bine si ca acum se bucura cu intreaga familie de Diana. Probabil de-aceea nu intra nimeni sa ne anunte. Oricum, sunt si eu cu sufletul la gura si astept vestile.
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
37+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
DOMINIC
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
maribell spune:
hola chikas......
...ce de nasteri.....nu-mi vine sa cred ca mai avem asa putin....sunt impresionata pana la lacrimi.....si mi-e o frica de mor!!!!!

FELICITARI LAURITA !!!!

SA VA DE-A DUMNEZEU SANATATE , LINISTE SUFLETEASCA, BEBIKA NECOLICOS SI NEPLANGACIOS SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE SI PRIETENI !!!! 

HAI ROXY !!!!!!

legat de fier...eu am luat tardyferon si m-am constipat iar acum iau profer la pliculet (nu stiu daca in ro este) si chiar mi-a reglat tranzitul.
am o problema...aici nu se gaseste garmastan...asa ca matroana mi-a recomandat o crema pt sani de la medela.....oare e o marca buna medela?
...si cred ca m-a tras curentul...ufffffff
....ma dor dintii si urechile si am o stare de boala , parca si putina febra....
mai citesc din urma si revin.....
la toate
fetele cum pot sa setez la semnatura si emoticoanele????
MARIA SUPER FERICITA 34 CU ANDREEA ANTONIA
AMR:CAT O VREA DOMNISOARA SA MAI STEA LA CALDURICA...
arturicii spune:
Hello!
si eu care credeam ca deja avem vesti.... dar asteptam in continuare.
Dupa o noapte dormita din 2 in 3, cu Sabina linistita (s-a trezit doar la masa), am inceput ziua in forta cu un un somn; asta dupa ce baietii au plecat veseli la scoala ca au inceput sa discute despre dinozauri si au dus si ei niste materiale.
Ei, dupa somn, alta viata. Asa ca chiar am facut ceva treaba prin casa.
Doresc sa va anunt oficial ca am schimbat dimensiunea la pampersi de la New Born la 1
si ca am pus la naftalina cele 2 salopetele New Born ca nu mai putea sa isi intinda Sabina picioarele in ele
.
Am testat si Ring slingul (l-am spalat de 2 ori, mai trebe inca o data cf instructiunilor) si e super; ne-am plimbat in casa un pic si pare ca o sa ne impacam cu el.
Acum astept sa se trezeasca si sa manance si sa imi continui dereticeala.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
despre fier
eu nu am avut de luat in sarcina fier; insa dupa cele 3 mega hemoragii plus cezariana, am plecat din spital cu hemoglobina 70 asa ca am de luat de 2 ori pe zi fier;
m-au sfatuit in spital sa il iau pe stomacul gol si sa nu beau lapte/lactate o ora inainte si una dupa; insa eu beau dupa el un pahar de suc de portocale; si desi mi-au dat si pastile ptr un tranzit mai usor nu am nevoie sa le iau deloc.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
cris_09 spune:
M-am uitat la stiri...o veste buna una proasta
Veste buna:pentru ca institutul Cantacuzino nu poate produce vaccinul contra tuberculozei,s-au hotarat sa faca comanda din strainatate pentu ca bebelusii sa fie imunizati
Veste proasta(care era de asteptat):procedurile dureaza poate si pana in toamna
poze
Cristina
37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
flory_blanca spune:
Tocmai ma uitam la stiri si au anuntat despre vaccinul BCG. Institutul Cantacuzino nu il va putea produce anul acesta din cauza lipsei autorizatiei asa ca s-a hotarat achizitionarea a 1 milion doze. Numai ca procedurile de licitatie sunt asa de greoaie incat cel mai devreme in toamna vor exista dozele necesare pentru vaccinare.
32+
tigruta spune:
Bun gasit burtici..nici o veste inca???? ne tine in suspans dar sunt convinsa ca sunt bine..
Cris speri sa nu ma insel dar parca tu spuneai ca esti in somaj, cum se procedeaza in acest caz intri direct in CIC???
intreb pt ca si eu sunt in somaj..si habar n-am..
Elena
31+
Luca
flory_blanca spune:
Pana am scris eu vad si ca si tu Cristina ai scris acelasi lucru. Se pare ca ne uitam in acelasi timp la stiri.
Parerea mea e ca va trebui sa cautam alte solutii adica sa il procuram din strainatate caci la cum se misca lucrurile la noi nu cred sa se rezolve prea repede situatia.
Sau poate se gaseste in farmacii o alta varianta de la producatorii din strainatate.
32+
bubu30 spune:
Tocmai am vazut la Protv ultimele stiri legate de BCG.
E exact asa cum am prezis : nu sunt in stare sa reia productia ANUL ACESTA.
Asa ca s-au gandit sa il importe dintr-o tara unde gasesc vaccin cu tulpina asemanatoare celei din Romania.
Foarte bine pana aici - pt ca la finalul stirii sa spuna ca trebuie facute licitatii si pana la toamna va creste f mult nr bbilor nevaccinati care in prezent e de 43.000.
Deci - voi ce intelegeti de aici ?
ca eu inteleg ca pana la toamna nu o sa avem vaccin si mi-e greata de tara asta si asa tare m-am enervat ca nu le pasa de nimic la toti nemernicii si incompetentii care ne conduc si nu ii intereseaza de copilasii nostri numai de scaunele lor.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
Eu nu stiu ce sa zic daca mai primim noi ceva vesti astazi de la Roxy.
E totusi f tarziu.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?