BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Incerc sa scriu ce am pregatit eu pt bagaj, sper sa si reusesc caci fata mea nu ma lasa mai deloc. Asadar:
pt bebe:
- 4 randuri de hainute formate din cate un body cu maneca lunga si pantalonasi cu botosei, 4 caciulite si 4 perechi de manusele;
- cateva prosopele mici pentru reflux, asta ca sa nu murdarim asternutul dupa fiecare masa;
- 1 bax de pampersi marimea 1 cu 72 de buc (copilasii au in medie 8 scaune pe zi, a mea a avut si 10);
- 2 scutece de finet pt stergerea bebeului dupa spalarea funduletului;
- crema cu zinc pt fundulet;
- 2 pachete de servetele umede (nu stiu daca voi avea nevoie, dar e bine sa le am);
- un sapun lichid, de fapt este o lotiune de spalat "din cap pana in picioare" pt spalarea la fundulet.
Trimit mesajul si revin.

mamica de fetita si 35s+ cu

AMR 5 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Multumesc Nati !
Ei si al meu chiar daca nu gateste se crede expert ... iar toate acele intrebari pe care mi le adreseaza cica sunt de verificare, ca sa isi dea seama de gustul mancarii si daca stiu sa combin mirodeniile ; dupa care vine ca a vazut el pe euforia la o emisiune culinara ca la peste merge x, y , la pui z, v si tot asa .
Iar in final, cireasa de pe tort cu care reuseste sa ma scoata de fiecare data din sarite : de ce respect reteta si nu ma abat de la ea . Bine-nteles ca vine raspunsul printre dinti, mai bine zis un marait : ca orice reteta noua o fac conform retetei pentru ca vreau sa vad ce iese si a doua oara daca mi-a placut o imbunatatesc adaugand ceea ce mi se pare mie ca ar lipsi .
Cam asta ar fi aventurile noastre in bucatarie .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ne-am intors si noi de la eco , am avut o bebelina tare linistita care nu a mai lovit transductorul , cred ca dormea de rupea !
Avem 2560 g dupa ecograf, avem picioruse lungi ( se vede ca seamana ca tat'su ) , totul ok , colul inchis dar mai scurt 2,6 dar se pare ca e ok ca oricum in ultima luna se scurteaza.
Programarea nasterii va fi ori pe 19 ori pe 20 mai ( sa vada garzile din luna mai ) , asta in cazul in care nu se hotareste sa vina mai repede, ceea ce tot ok este ca suntem deja mari . Asadar numaratoarea inversa ticaie !

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Felicitari Rocsy pt bebelina grasunica si lunguta!

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vai Ioana ce puiut de fetita superba, o bijuterie, si ce rochita draguta
Dar ce facea unul din baieti, ii spunea ceva ?

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Multumesc Artu, Cusa !
I-am trimis mesaj lui Roxi , daca ne raspunde sau nu vom vedea . Sper sa fie bine, atat ea cat si Diana !

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Artu felicitari pt fetita frumusica care creste frumusel pe zi ce trece!

Vad ca nici o veste de la Roxi inca... probabil is ocupati cu totii impreuna cu micuta Diana si nu mai au timp sa intre sa ne scrie ceva, trebuie sa asteptam si sa speram ca sunt bine! Doamne ajuta!

Am pus si eu pozici facute azi cand am implinit 35 de sapt fix si cu noul look care l-am facut astazi la coafor!

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Cornelia eu cu tine cu Mary si Tatyana avem aceeasi data a UM si eu abia joia schimb semnatura, tu cum iti calculezi ca tot timpul o schimbi mai repede cu 2 zile ?
Sa nu te superi ca eu doar de curiozitate intreb

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ruxi, cel care face ce zici tu este Philip si el incerca sa o imite in tot ce face

Azi dimineata a fost prima dimineata in care la plecare catre scoala, dupa ce m-au pupat, au mangaiat-o si pe ea

Cornelia, arati super, sa iti fie de bine noul look

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Cornelia iti sta bine noul look , burtica e f frumoasa si rotunjoara iar cel mai mult imi place ca esti silueta si te invidiez pt asta

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ruxi, cel care face ce zici tu este Philip si el incerca sa o imite in tot ce face

Azi dimineata a fost prima dimineata in care la plecare catre scoala, dupa ce m-au pupat, au mangaiat-o si pe ea

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Vai ce figuri sunt si ce atmosfera faina cred ca e la tine in casa

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput