BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Va trebui sa o intreb pe dr. de antiacid , ma cam chinuie stomacul de 2 zile iar varianta cu biscuitii nu mai functioneaza .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Va trebui sa o intreb pe dr. de antiacid , ma cam chinuie stomacul de 2 zile iar varianta cu biscuitii nu mai functioneaza .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
Eu iau BioAnacid.E natural,din plante si isi face treaba

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Nikol doamne fereste cum a putut dr ta de familie sa iti recomande ceai antiadipos ca in sarcina nu e voie nimic laxativ ?

Eu una eram mare fan ceai antiadipos inainte de sarcina (chiar daca nu e indicat pe termen lung) si cred ca o sa ma ajute si dupa ce nasc la tona de kg care trebuie sa o dau jos.
Am slabit inainte de nunta cu ceaiul asta de la 53 la 42 kg (-11 kg).

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Daca tot nu avem vesti scot si eu motatele pt ROXI

mamica de fetita si 34s+ cu

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Nikol doamne fereste cum a putut dr ta de familie sa iti recomande ceai antiadipos ca in sarcina nu e voie nimic laxativ ?

Eu una eram mare fan ceai antiadipos inainte de sarcina (chiar daca nu e indicat pe termen lung) si cred ca o sa ma ajute si dupa ce nasc la tona de kg care trebuie sa o dau jos.
Am slabit inainte de nunta cu ceaiul asta de la 53 la 42 kg (-11 kg).

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

nu e prima oara cand o contrazic,am dulapul plin de medicamente dat cu retete gratuite pt copil,stiu ca trebuia sa o schimb dar imi e comod ca e peste strada,pt treburi mai serioase consult pe altcineva

parca ai spus ca lucrezi in domeniul farmaceutic,ceva laxativ,o data la doua zile cand o sa iau cate o pastila de fier,ai idee?
cu mentolax am incercat si nu-si face efectul

NIKOL36+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

ce parere aveti?
am siderimiea la limita de jos 47 normalul fiind intre 37-140,sa mai iau fier,nu il mai suport,tot timpul ma constipa si tre sa recurg la diferite metode mereu,seminte de in,tarate in apa,kiwi pe care nu-l mai suport,am mancat toata sarcina,stiu ca e bun,sanatos....dr mea de familie mi-a recomandat ceai antiadipos,normal ca nu o sa beau,am baut o gura de ceai de capsuni,care continea ceai negru+ceai verde si nu stiam de ce mi-e rau,tremuram toata

Eu nu as renunta in locul tau.
Ce supliment cu fier iei, cum se numeste?
Eu iau zilnic ferrofolgamma si nu ma constip deloc de la el, ba din contra am un tranzit traznet
nici mie nu imi vine sa cred la cat de constipata am fost in primele 4 luni de la progesteron, ca imi dadeau lacrimile instant cand eram

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Va dau eu ceva vesti despre Laurita: am vorbit cu ea la telefon, este foarte bine dpdv psihic, avea un tonus excelent, se simte bine dupa operatie, nu i se mai pare la fel de dureroasa ca prima, dar de data asta a cerut mai multe calmante, i-a venit colostru si chiar cateva picaturi de laptic si Ilinca e dulce si delicata. Cam astea ar fi vestile. O asteptam pe surioara ei cu poze si mai multe detalii.

scot si eu niste:

:

Nastere usoara, Roxy!!

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
sa fie vesti bune despre ROXY si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Am actualizat si eu semnatura si ma inscriu in randul celor ce vor naste natural fara epidurala. Ma gandesc ca daca la prima sarcina totul a durat vreo 5 ore jumate, acuma la a doua va dura mai putin, sper eu. Cel mai frica imi este de epiziotomie, la prima nastere m-au taiat, probabil si acum la fel.
Bagajul e aproape gata, pentru bebelus am spalat si calcat hainutele, am luat pampersi, creme, pt mine trebuie sa mai spal doar pijamalele si apoi sa le pun pe toate in geanta.

Saptamana aceasta se anunta plina de nasteri, intr-adevar majoretele noastre nu se vor odihni deloc.
Sorana, eu ma bucur ca ne impartasesti experienta ta cu Matei la gradi chiar daca este una neplacuta, dar crede-ma ca avem ce invata.
Daca voi sta acasa 2 ani, eu nu o voi da pe fetita la gradi, dar daca nu voi sta voi fi nevoita sa o dau din toamna, asa ca voi avea de invatat de la voi. Pt tine si Mateiut.
Nana, tu chiar ai indurat destul in sarcina asta, eu in locul tau nu stiu daca as fi reusit. Esti o mamica curajoasa. Gandeste-te ca mai ai max 4 sapt de chin si poate dupa nastere situatia se va ameliora. si pt tine.
Mai aveam de scris dar s-a trezit fetita si apoi imi va apasa sigur pe tastatura si voi pierde mesajul.
Va pup.

mamica de fetita si 35s+ cu

AMR 5 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Ruxi am luat tardyferon
acum am cumparat maltoreer,pt ca nu avea in farmacie ferrofolgama ce-mi recomandase dr ginecolog,o sa incerc sa caut poate functioneaza si la mine

Mergi la inceput