BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
poze Cristina 37+ cu Sebi![]() AMR 3 sapt![]() |
Multumesc de sfat
!R_ocsy
34 +
Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
nikolett2445 spune:
Ali multumim pt vestile despre Laurita si bb Ilinca 
NIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Va dau eu ceva vesti despre Laurita: am vorbit cu ea la telefon, este foarte bine dpdv psihic, avea un tonus excelent, se simte bine dupa operatie, nu i se mai pare la fel de dureroasa ca prima, dar de data asta a cerut mai multe calmante, i-a venit colostru si chiar cateva picaturi de laptic si Ilinca e dulce si delicata. Cam astea ar fi vestile. O asteptam pe surioara ei cu poze si mai multe detalii. scot si eu niste: ![]() ![]() :Nastere usoara, Roxy!! ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca |
Ali, multumim de vestile despre Laurita
, ce ne bucuram ca e bine si are deja laptic!!! Unde a nascut ea?Cristina, fericita
32+ cu
Patricia
AMR 7+ 
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Alysh Va dau eu ceva vesti despre Laurita: am vorbit cu ea la telefon, este foarte bine dpdv psihic, avea un tonus excelent, se simte bine dupa operatie, nu i se mai pare la fel de dureroasa ca prima, dar de data asta a cerut mai multe calmante, i-a venit colostru si chiar cateva picaturi de laptic si Ilinca e dulce si delicata. Cam astea ar fi vestile. O asteptam pe surioara ei cu poze si mai multe detalii. ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca |
Multumim de vesti !
Ce bine ca e relaxata si are si laptic
R_ocsy
34 +
Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
bubu30 spune:
Eu nu as recomanda nimic laxativ, eu una m-am chinuit si nu am luat si daca am stiut ca ma indoi de durere, deoarece laxativele astea iti curata organismul si de ceea ce e bun, te lasa fara vitamine si minerale, si nu ai tu nevoie in sarcina sa iti saracesti organismul tau si indirect pe al lui bb.
Eu folosesc supoz. cu glicerina la nevoie si e f. bine, dar trebuie sa ai grija ca pot da contractii, dar nu la toata lumea.
Eu de la inceputul sarcinii am folosit cateva cutii dar nu am avut deloc contractii, pt. ca nu stau mult cu supozitorul, ci maxim 1 minut (la mine e eficient si cateva secunde).
Si inca ceva, supoz cu glicerina actioneaza local,au efect mecanic, deci bb nu are nimic, fata de laxative (fie ele si naturale) pe care le inghiti.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui nikolett2445 Anamaria 23 aprilie sau 1 mai ![]() ![]() felicitari,nu e cam devreme 23 aprilie,o sa ai 37 sapt??? NIKOL 36+ ANTONIA si DAVID ![]() (15 MAI 2006) AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei![]() |
Nu-i nici o problema....ca oricum e mai mare cu o saptamana si 4 zile fata de calcule!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
Ramona80 spune:
Nikol chiar citeam undeva de necesitatea fierului in sarcina (dar neuronul meu de gravida nu mai stie unde
), si mai ales in ultimul trimestru. Pentru ca atunci asimileaza bebe foarte mult fier, facandu-si depozite pentru dupa ce se naste. Incearca macar o pastila la 2-3 zile cum zice si Ruxi. Cat despre constipatie, la baietelul meu au functionat fructele pe stomacul gol. Mi se rupea sufletul cand il vedeam cum se chinuie sa faca cate o jumatate de ora si nu reusea. Iar de cand am introdus fructe pe stomacul gol e mult mai bine. Iar din fructe nu lipsesc perele si strugurii. In timpul zilei ii mai fac suc de portocale natural.
Alysh multumim pt vestile de la Laura. Ce ma bucur ca sunt bine si ea si fetita, si in curand va papa si de la mami.
Ruxi, uau, de la 53 la 42kg
Pai spune-ne si noua despre ce ceai e vorba. Tineai si regim alimentar? Ca sa stim si noi dupa ce terminam cu alaptatul. Mie noroc ca mi s-a terminat bateria la cantar si nici n-am mai luat alta, ca sa nu ma mai stresez acum cu greutatea. La 26 sapt aveam +8kg.
R_ocsy mie mi-a dat dr ginecolog rennie. Dar cel mai bine vezi ce recomanda dr tau.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+30
bubu30 spune:
Nu mancam deloc paine, produse de panificatie si dulciuri 
si eu sunt moarta dupa dulciuri 
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui bubu30 Eu nu as recomanda nimic laxativ, eu una m-am chinuit si nu am luat si daca am stiut ca ma indoi de durere, deoarece laxativele astea iti curata organismul si de ceea ce e bun, te lasa fara vitamine si minerale, si nu ai tu nevoie in sarcina sa iti saracesti organismul tau si indirect pe al lui bb. Eu folosesc supoz. cu glicerina la nevoie si e f. bine, dar trebuie sa ai grija ca pot da contractii, dar nu la toata lumea. Eu de la inceputul sarcinii am folosit cateva cutii dar nu am avut deloc contractii, pt. ca nu stau mult cu supozitorul, ci maxim 1 minut (la mine e eficient si cateva secunde). Si inca ceva, supoz cu glicerina actioneaza local,au efect mecanic, deci bb nu are nimic, fata de laxative (fie ele si naturale) pe care le inghiti. Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
mersi,si eu la fel cu supozitoarele ,nu am probleme,le tin foarte putin,ma gandeam la ceva sa actioneze de sus,dar ai dreptate,supozitoarele sunt ok ,pt persoanele la care nu dau contractii
despre calciu ce parere ai,am luat sandoz de 1000,pana acum o luna,fara probleme,acum iar a scazut calciul la limita de jos,sa incerc sa mai reiau,in caz de contractii sa-l opresc?
NIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei
bubu30 spune:
Mie mi-a dat dr de fam sa iau cate 10 zile pe luna in ultimele 3 luni de sarcina, dar am luat 2 luni si a 3-a nu am mai luat deloc pt ca incepusem cu contractii fara sa iau calciu, asa ca m-am gandit ca daca mai iau si calciu o pun de tot de mamaliga
Eu asimilez bine calciu din alimente, cu toate ca nu m-a vazut tare mult soarele si imi este in limite calciul, dar si daca ar fi sub limita mi-ar fi frica sa mai iau suplimente cu calciu pt ca ma stiu predispusa la contractii
Tu poti sa iei calciu daca nu ai contractii in perioada asta si in caz ca te apuca stopezi calciul de urgenta.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Cristina