BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
anamariam79 spune:
Multumim pt. vesti Rocsy. 

Bine ai venit Diana!
Sa te faci repede mare si sa nu o necajesti pe mami prea rau.

Se pare ca intram in linie dreapta nu? Cate una cate una... Da' sa vina si baietzii sa aiba fetele partneri la dans, ca parca-s cam timizi printzisorii, nu se prea grabesc.
Anamaria, maine facem galerie pt. Denis. I-ai facut tort, luat cadouri?
Bubu, la mine e unul/una si face uneori un dans de nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt contractiile alea dureroase. Burta tuguiata si tare raportez si eu cand e asa miscacios. Abia astept sa vina, ca parca nu mai pot.
N-am mai intrat sa va spun, dar saptamana trecuta, dupa vizita la medic/eco mi-a spus ca daca nu am probleme majore legate de greutate, tensiune, si bebe e ok, il lasam cat mai mult si mai aproape de termen. M-am bosumflat putin, nu stiu de ce, desi stiu ca e mai bine sa stea mai mult la caldurica. Cred ca nu mai am rabdare. Bebe avea sapt. trecuta 2670, nu mi-a mai spus cat marja de eroare, neintors si cu mici sanse sa se intoarca, si a ramas ca ne vedem saptamanal, si decidem de la saptamana la saptamana daca mai stam sau mergem la taiat.
Sa va spun ce vise super ciudate am avut eu azi noapte: in primul eram cu sotul de mana pe un fel de rampa uriasa super super inalta si trebuia sa ne dam drumul de acolo, si imi era o frica, dar ma incuraja sotul ca o sa ajungem cu bine jos, doar sa-i dau mana sa ma tina. Si cand s-a terminat rampa, am cazut in gol, si strigam de nebuna numele copilului (ma gandeam ca atunci cand o sa ajung jos, burtica o sa sufere un soc, si nu stiam cum sa fac sa amortizez caderea), apoi brusc am ajuns la sol, lina si linistita, cu sotul de mana. Ma prinsese in brate si amortizase socul, sa nu pateasca burtica ceva. Frici de gravida cred.
Si in al doilea parca imi spunea mama ca a vorbit ea cu nu-sh ce doctorita si vinerea viitoare scoate copilul, sa stau linistita. Si eu eram stresata cum sa ma duc sa nasc cu altcineva cand toata sarcina m-a urmarit medicul meu, ca daca tipa se razgandeste si eu raman fara medic? ... In fine om vedea daca vinerea viitoare e ziua cea mare conform visului, sau nu.
Raportez 12,5 kile in plus. Parca acum e saptamana si kilogramul...eh, inca putin.
Iar legat de fier si constipatie la mine merge foarte bine Maltofer si mai nou Tot'Hema. Tranzitul merge super, si analizele incep si ele sa arata nitzel mai bine.
Ana
36+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aniska80 Salutare dragele mele! ![]() Aseara m-am cantarit...am pus 17kg! Sper sa dau jos cat mai repede dupa ce nasc...Am crezut ca ajung la urgenta azi-noapte...am avut ceva frisoane,dureri ale bratelor,imi amorteau si nu-mi gaseam deloc locul in pat...dar intr-un mare final m-am linistit!!! Maine e ziua baietelului meu...face 7 anisori,iar vineri merg la control...pe o parte as vrea sa ma opreasca sa-mi vad mai repede printesa dar parca...m-a apucat teama... ![]() Saracuta cred ca nu prea mai are loc...se intareste in burta de zici ca da sa iasa acus acus...si prinde cate o pozitie...de arata burta mea ca o para tuguiata! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 36+cu MELISSAAMR...2 SAPT!!! |

Laaaa multi aniiiiii Denis!!!!!!!!!!

Ii urez mai devreme cu o zi ca mi-e frica ca maine sa nu uit printre agitatele pentru Murica!
Si eu tot 17 am "acumulat" pana acum..si AMR aproximativ la fel cu al tau...16 zile mai exact la mine

poze
Cristina
37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
cris_09 spune:
Offff cata treaba au motatele noastre saptamana asta...Maine galerie Murica..petrecere de ziua Mirei si a lui Denis de Anamaria...sambata motate pentru Onana si alinttero....nu le vor sta pampoanele zilele astea...sar fulgii din ele

poze
Cristina
37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Aniska :in ultimele nopti si mie imi amortesc mainile ; e o senzatie asa de nasoala ! La multi ani lui Denis , sa iti traiasca si sa ai marte de multe bucuri din partea lui ! Prefer sa va transmit astazi ca la memoria mea cea buna , maine s-ar putea sa uit Te cred ca astepti cu nerabdare eco de vineri, hai ca nu mai e asa de mult ! Ati stabilit data nasterii ? Va fi pe cale naturala sau cezariana ? R_ocsy 35 + Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare ! |
Multumim frumos pt urari!!!

Da,e foarte nasol cu amorteala asta si faptul ca-mi este somn dar nu-mi gasesc locul...

Cezariana fac ca asa am facut si la Denis,am fost nevoita atunci si acum...am optat tot pt cezariana...
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui anamariam79 Multumim pt. vesti Rocsy. ![]() ![]() ![]() ![]() Bine ai venit Diana! Sa te faci repede mare si sa nu o necajesti pe mami prea rau. ![]() ![]() ![]() Se pare ca intram in linie dreapta nu? Cate una cate una... Da' sa vina si baietzii sa aiba fetele partneri la dans, ca parca-s cam timizi printzisorii, nu se prea grabesc. Anamaria, maine facem galerie pt. Denis. I-ai facut tort, luat cadouri? Bubu, la mine e unul/una si face uneori un dans de nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt contractiile alea dureroase. Burta tuguiata si tare raportez si eu cand e asa miscacios. Abia astept sa vina, ca parca nu mai pot. N-am mai intrat sa va spun, dar saptamana trecuta, dupa vizita la medic/eco mi-a spus ca daca nu am probleme majore legate de greutate, tensiune, si bebe e ok, il lasam cat mai mult si mai aproape de termen. M-am bosumflat putin, nu stiu de ce, desi stiu ca e mai bine sa stea mai mult la caldurica. Cred ca nu mai am rabdare. Bebe avea sapt. trecuta 2670, nu mi-a mai spus cat marja de eroare, neintors si cu mici sanse sa se intoarca, si a ramas ca ne vedem saptamanal, si decidem de la saptamana la saptamana daca mai stam sau mergem la taiat. Sa va spun ce vise super ciudate am avut eu azi noapte: in primul eram cu sotul de mana pe un fel de rampa uriasa super super inalta si trebuia sa ne dam drumul de acolo, si imi era o frica, dar ma incuraja sotul ca o sa ajungem cu bine jos, doar sa-i dau mana sa ma tina. Si cand s-a terminat rampa, am cazut in gol, si strigam de nebuna numele copilului (ma gandeam ca atunci cand o sa ajung jos, burtica o sa sufere un soc, si nu stiam cum sa fac sa amortizez caderea), apoi brusc am ajuns la sol, lina si linistita, cu sotul de mana. Ma prinsese in brate si amortizase socul, sa nu pateasca burtica ceva. Frici de gravida cred. Si in al doilea parca imi spunea mama ca a vorbit ea cu nu-sh ce doctorita si vinerea viitoare scoate copilul, sa stau linistita. Si eu eram stresata cum sa ma duc sa nasc cu altcineva cand toata sarcina m-a urmarit medicul meu, ca daca tipa se razgandeste si eu raman fara medic? ... In fine om vedea daca vinerea viitoare e ziua cea mare conform visului, sau nu. Raportez 12,5 kile in plus. Parca acum e saptamana si kilogramul...eh, inca putin. Iar legat de fier si constipatie la mine merge foarte bine Maltofer si mai nou Tot'Hema. Tranzitul merge super, si analizele incep si ele sa arata nitzel mai bine. Ana 36+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani bebica mea mica si scumpica ![]() ticker ![]() |
Multumim!!!!!!!!
I-am dat comanda de tort...cu BEN 10,ca deh...e fan BEN 10,cadou inca nu i-am luat dar i-i organizez o petrecere surpriza!!!Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
NicoletaB spune:
Aniska- La multi ani baiatului si distractie placuta maine!
Nu stiu daca maine intru, asa ca urez din avans! Sa-ti traiasca amandoi puii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!
30+ 
Aniska80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() ![]() Laaaa multi aniiiiii Denis!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() Ii urez mai devreme cu o zi ca mi-e frica ca maine sa nu uit printre agitatele pentru Murica! Si eu tot 17 am "acumulat" pana acum..si AMR aproximativ la fel cu al tau...16 zile mai exact la mine ![]() poze Cristina 37+ cu Sebi![]() AMR 3 sapt![]() |
Iti multumim!!!!!!!!Lasa ca le dam noi jos!!!
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Aniska- La multi ani baiatului si distractie placuta maine! Nu stiu daca maine intru, asa ca urez din avans! Sa-ti traiasca amandoi puii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei! 30+ ![]() |
Multumesc din suflet!Asemenea si voua!!!

36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
r_ocsy spune:
Crize de hipoglicemie mai face cineva
? Eu fac cam una la 2 saptamani sau 1 pe saptamana de cand bebele e mai marisor; se pare ca nu am papat destul dulce dimineata
! Mi-a trecut acum ca am baut lapte cu miere si am bagat cativa bicuiti .
Ana : nu mai avem noi rabdare, asta e de fapt problema ; am vrea sa impacam capra cu varza cum s-ar spune , si sa stea cat mai mult la caldurica si sa scapanm mai repede
.
Cris_09 : sa vezi ce obosite vor fi motatele prin iuie-iulie ![]()
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
veronicach spune:
dragele mele
amsi eu o intrebare de mamica neexperimentata ce sunt
va rog sa nu radeti de mine ![]()
lucrursoarele pt bebe la ce temperatura se spala?
mie mi-a fost recomandat 90 de grade dar ma tem ca o sa le scot din masina de spalat sub forma de curcubeu![]()
voi la ce temperatura le-ati spalat?
multumesc
35+
Matei ...