BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Ne-am intors si noi de la eco , am avut o bebelina tare linistita care nu a mai lovit transductorul Avem 2560 g dupa ecograf, avem picioruse lungi ( se vede ca seamana ca tat'su ) , totul ok , colul inchis dar mai scurt 2,6 dar se pare ca e ok ca oricum in ultima luna se scurteaza. Programarea nasterii va fi ori pe 19 ori pe 20 mai ( sa vada garzile din luna mai ) , asta in cazul in care nu se hotareste sa vina mai repede, ceea ce tot ok este ca suntem deja mari . Asadar numaratoarea inversa ticaie ! R_ocsy 34 + Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin ! |
FELICITARI!MA BUCUR CA SUNTETI BINE!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui Onana Dragelor, am sosit si eu de la doctor: col deschis bine, dar fara contractii nu prea se intampla nimic... Acum, daca tot ati scos motatele, zic sa le tineti pregatite de 2 ori sambata, 24 aprilie ![]() , atunci merg sa-mi induca travaliul, daca nu se intampla nimic intre timp..Ca inteleg ca si Alinettero tot sambata e programata...Am deja emotii, nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin.. Ale ![]() Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor |
OOOOOOOOOO SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!

36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Aniska80 FELICITARI!MA BUCUR CA SUNTETI BINE!!! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 36+cu MELISSAAMR...2 SAPT!!! |
Multumim
!R_ocsy
35 +
Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui discordia Neata fetele. In dimineata va dau eu cate o . Eu una chiar am nevoie caci nu am reusit sa mai dorm de la 2 si acum sunt tare adormita.mamica de fetita si 35s+ cu ![]() AMR 5 saptamani sau chiar mai putin |
MULTUMIM DE CAFELUTA!CHIAR DACA EU O BEAU ACUM,LA ORA 12!
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am dat de toate pt toti: muzica, cafele, sucuri, papa mai mult nu dau ca ne ingrasam! 30+ ![]() |
MULTUMIM!!!!!!!
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Am vorbit cu Roxi ! Tanara mamica si minunea ei se simt foarte bine ; ii pare rau ca ne-a tinut in suspans cu vestile aseara dar asa a fost sa fie, nu a avut acces la telefon fiind la terapie intensiva ... i-am zis sa stea linistita, ca i-am facut galerie toata ziua iar sms de aseara a bucurat pe toata lumea ! A intrat in operatie ca o mamica curajoasa, totul a decurs ok , a fost doar o mica problema cu tensiunea care i-a scazut foarte tare de la rahianestezie ; povestea nasterii, desi simpla din punctul ei de vedere, ne-o va impartasi cand ajunge acasa ( vineri o externeaza ) sau mai repede daca primeste laptopul de la sotul ei. Astazi la 12 ii va da pentru prima data Dianei san, are mari emotii si spera ca se va descurca ( noi ii tinem pumnii de acum ). Recuperarea merge bine, ridicatul din pat dureros , dar trece peste (ce nu face o mamica pentru puiutul ei ). Se simte putin slabita deoarece ieri a avut voie sa bea doar apa, spre seara putina supa iar astazi la fel ( pentru reglarea tranzitului intestinal si evitarea blocajului ). Sper ca nu am uitat nimic ! Ne transmite la toata lumea si ne multumeste pentru sustinere !Murica, Sorana si Alinettero : va transmite bafta si curaj , sa nu va fie frica ca nu este asa de greu . |
MULTUMIM PT VESTI!

36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
pisi-pis spune:
FELICITARI ROXY!!!! Recuperare cat mai usoara!
Multa sanatate, noroc si fericire
Diana!
Ana 32+ cu 
Aniska80 spune:
Salutare dragele mele!
Aseara m-am cantarit...am pus 17kg!
Sper sa dau jos cat mai repede dupa ce nasc...
Am crezut ca ajung la urgenta azi-noapte...am avut ceva frisoane,dureri ale bratelor,imi amorteau si nu-mi gaseam deloc locul in pat...dar intr-un mare final m-am linistit!!!
Maine e ziua baietelului meu...face 7 anisori,iar vineri merg la control...pe o parte as vrea sa ma opreasca sa-mi vad mai repede printesa dar parca...m-a apucat teama...
Saracuta cred ca nu prea mai are loc...se intareste in burta de zici ca da sa iasa acus acus...si prinde cate o pozitie...de arata burta mea ca o para tuguiata!![]()
36+cu
MELISSA
AMR...2 SAPT!!!
r_ocsy spune:
Aniska :in ultimele nopti si mie imi amortesc mainile ; e o senzatie asa de nasoala !
La multi ani lui Denis , sa iti traiasca si sa ai marte de multe bucuri din partea lui ! Prefer sa va transmit astazi
ca la memoria mea cea buna , maine s-ar putea sa uit
.
Te cred ca astepti cu nerabdare eco de vineri, hai ca nu mai e asa de mult ! Ati stabilit data nasterii ? Va fi pe cale naturala sau cezariana ?
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
n_a_n_a spune:
Salutare
!
Am rezolvat prima parte din treburi: medic de familie - medicina muncii - serviciu; sunt praf deja, ma doare spatele si burta, acuma stau si imi trag sufletul ca imediat trebuie sa me duc la gine... La serviciu toata lumea obsedata sa imi puna mana pe burtica!!! Am crezut ca fac cu nervii, nu suport sa ma atinga nimeni (in afara de persoanele f apropiate) pentru ca am problemele mele grave cu spatiul personal
; dar a trecut!
Am intrat doar sa postez un mesaj din partea Adei (dunemaire):

Felicitari mamicilor Laurita si Roxy!
Bine ati venit Ilinca Sabina si Diana!

Nana
36+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4

. Eu una chiar am nevoie caci nu am reusit sa mai dorm de la 2 si acum sunt tare adormita.