BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Am facut multa treaba ... am pus hainele de pat la spalat Cris_os, Nana : mersi ![]() Nana : cam multe drumuri pentru o graviduta "take iti easy" cum s-ar spune. Bafta la control ... cine stie, poate respecti termenul nasterii si ne sustinem reciproc cu o zi inainte R_ocsy 35 + Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin ! |
poze
Cristina
37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
aleesicoo spune:
buna dimi 
FELICITARI ROXY!!
BEBE DIANA BINE AI VENIT ! SA FII SANATOASA IAR DRUMUL IN VIATA SA ITI FIE PRESARAT NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE!
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

r_ocsy spune:
Cris_09 : asadar ... ziua magica ... 19 mai
.
Eu am un feeling ca nu o sa ajung pe 19 mai ci mai devreme , bine ar fi sa ma insel ! Nu stiu de ce simt asa, poate din cauza oboselii de care nu mai scap de cateva zile .
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
cusa spune:
Buna dimineata fetele!
Discordia multumim de cafeluta, eu am baut un ceai si am mancat 2 felii de paine prajita cu miere!
Nana ms
, vazut si pozicile tale, esti f f draguta, iti sta bine cu burtica!
Cristina stii cum e 100% e sigur numa cand se naste, nu ne-am supara daca ar iesi baietel, ca asta comandasem initial, dar daca Emma e mai indrazneata o primim pe ea, deci speram sa nu fie baietel , ca deja am facut ceva achizitii roz, rosu si in general de fetita si m-am setat acum ca voi avea fetita....
Rocsy asa e, incet incet se simpte oboseala, si eu am fost duminica la plimbare si am mers cam mult pe jos si luni am fost cam obosita toata ziua, greu mi-am revenit in forma, nu trebe sa exageram, tu mai ales ca mai mergi si la lucru , ai grija!
Cornelia
34+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
r_ocsy spune:
Am vorbit cu Roxi !
Tanara mamica si minunea ei se simt foarte bine ; ii pare rau ca ne-a tinut in suspans cu vestile aseara dar asa a fost sa fie, nu a avut acces la telefon fiind la terapie intensiva ... i-am zis sa stea linistita, ca i-am facut galerie toata ziua iar sms de aseara a bucurat pe toata lumea !
A intrat in operatie ca o mamica curajoasa, totul a decurs ok , a fost doar o mica problema cu tensiunea care i-a scazut foarte tare de la rahianestezie ; povestea nasterii, desi simpla din punctul ei de vedere, ne-o va impartasi cand ajunge acasa ( vineri o externeaza ) sau mai repede daca primeste laptopul de la sotul ei.
Astazi la 12 ii va da pentru prima data Dianei san, are mari emotii si spera ca se va descurca ( noi ii tinem pumnii de acum ).
Recuperarea merge bine, ridicatul din pat dureros , dar trece peste (ce nu face o mamica pentru puiutul ei ). Se simte putin slabita deoarece ieri a avut voie sa bea doar apa, spre seara putina supa iar astazi la fel ( pentru reglarea tranzitului intestinal si evitarea blocajului ).
Sper ca nu am uitat nimic !
Ne transmite
la toata lumea si ne multumeste pentru sustinere !
Murica, Sorana si Alinettero : va transmite bafta si curaj , sa nu va fie frica ca nu este asa de greu .
bubu30 spune:
Rocsy multumim pt vesti 
Ne bucuram ca mamica si floricica ei sunt bine, sanatoase si frumoase ! 
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
Noi raportam o noapte super horror, cu niste lupte si razboaie in burta care nu m-au lasat sa dorm pana la 3 dimineata.
Loveau ff jos si era ff dureros, cu senzatie de usturime si ca scap pe mine.
N-am crezut ca trec de noaptea asta tot 3 in 1.
Vi s-a intamplat la careva sa fie asa dureroase si violente miscarile acolo jos ?
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

tigruta spune:
[red] FELICITARI ROXY [red]
[red] BINE AI VENIT PE LUME DIANA [red]...sa fii sanatoasa si mami sa se refaca repede
Felicitari tuturor pt vestile bune, nu nominalizez ca nu vreau sa uit pe cineva..
Nana atata m-am tinut sa iti spun ca sunt superbe pozele tale..arati tare bine..
Am admirat si celelalte fete..toate sunteti frumoase..ce sa mai gravidutele sunt frumoase in general..
Cris merci de informatie..eu sunt in somaj de pe 15 februarie si am dpn-ul pe 18 iunie..
Va doresc o zi frumoasa
Elena
31+
Luca
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy VESTI BUNE DE LA ROXI : "La 8:40 s-a nascut Diana si a primit primul 10. A avut 3120 gr. si 54 cm . M-a strans de deget, a deschis ochii cand mi-a auzit vocea so isi suge degetul. Pup " FELICITARI ROXI !!! BINE AI VENIT DIANA !!! |
FELICITARI ROXI,SA-TI TRAIASCA PRINTESA!!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
r_ocsy spune:
Asa e Cusa , incep serios sa ma intreb daca sa ma mai duc saptamana viitoare sau nu !
Bubu : miscari violente pe col am inceput sa experimentez si eu, se pare ca bebele coboara si loveste mai "precis" ! Din fericire am doar una, loviturile vin doar intr-o parte ... la tine s-a incins jocul azi-noapte
.
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!