BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Acum sa continui mesajul de aseara cu bagajul pt maternitate. Nu am mai reusit sa intru caci picea mea nu ma lasa deloc cand scriu si decat sa va trimit cine stie ce mai bine renunt pana prind un moment liber fara ea
Pt mine:
- 3 pijamale si o camasa de noapte, nu am luat de alaptat deoarece am gasit numai marimi xxl, cred ca imi erau largi si asa gravida, dar negravida..., deh, la cat de finuta sunt eu;
- 4 perechi de ciorapi;
- 10 perechi de chiloti;
- 1 pereche de papuci;
- 1 halat;
- 1 prosop de fata si 2 de corp;
- pasta de dinti, periuta, sapun, creme pt fata etc;
- 4 pachete de servetele umede intime a cate 20 de bucati fiecare;
- 2 pachete de servetele cu cate 18 buc fiecare pt incontinenta urinara, dar eu le voi folosi pt lohii, am luat din acelea cu 4 picaturi, un pachet mare de vata, 16 absorbante din acelea sensitive si cu maximul de picaturi;
- 3 supozitoare cu glicerina.
Si cam atat. In functie de situatie ma voi orienta si ii voi cere sotului sa imi mai aduca ce mai am nevoie. Supozitoare pt calmarea durerilor provocate de epiziotomie nu iau caci stiu de data trecuta ca nu aveam un control prea bun al muschilor din zona aceea si decat sa risc sa il pierd sau alte minuni mai bine suport durerea. Oricum ti se administreaza calmante daca spui asistentelor ca te doare.
Daca voi mai aveti si alte idei , sunt binevenite caci mai am timp pt completarea bagajului.
Va pup.

mamica de fetita si 35s+ cu

AMR 5 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Felicitari ROXI!Bine ai venit pe lume bebe DIANA!
Sa ai o viata plina de impliniri si sa ii bucuri pe parintii tai!

Nikol, am citit ca ai probleme cu tranzitul din cauza fierului. Eu mananc in fiecare dimineata ca mic dejun un bol de cereale de ovaz fie cu iaurt fie cu lapte si vreau sa iti spun ca nici nu mai stiu cum este sa fii constipata. Ajuta foarte mult plus ca au multe vitamine si sunt chiar delicioase, mai ales cu lapte.

mersi!

NIKOL36+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei

Cu placere si sper sa te ajute ce ti-am recomandat eu daca o sa incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Felicitari pt vestile bune de la eco, fetelor care sambata isi vor intalni bebeii.
Nu nominalizez ca nu am retinut nume, citesc si pe fuga, azi fiind ultima zi de munca. Fac curatenie pe birou, predau ce mai am, ma duc la cardiolog, ma intorc la birou si-mi astept sotul sa ma ia.

Fetele cu injectii Clexane, faceti-va stocuri caci Clexane nu se mai produce. Firma producatoare aventis a fuzionat cu zentiva si cele 2 vor promova Trombostop. Eu nu ma risc pe tratament nou, asa ca azi ma duc sa-mi iau vreo 40-50 de doze. Vai de buzunaru' meu!

O zi frumoasa!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

felicitari ROXY
Bine ai venit micutza DIANA de liliac

ne-ati tinut cu sufletul la gura dar important este ca sunteti bine
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire

35+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata burticute!!!Cafea cu laptic pentru toate burticile si mamicile
Tigruta trebuie totusi sa-ti iei cele 42 zile minim concediu de lauzie,dupa ce nasti,si abia apoi in CIC.Daca in ultimele 6 luni ai fost in somaj e foarte simplu,cu adeverinta de la medicul de familie te duci la somaj,iti calculeaza ei tot si te trimit la cei responsabili cu prenatalul.Dupa ce il termini trimiti pe cineva cu certificatul de nastere al copilului si iti da ei o adeverinta pentru dosarul pt CIC.
veronicach si eu sunt in dubii cu celulele stem...ma uitam si pe topicul DC,in dialog cu CordBlood,o viitoare mamica din Danemarca a pus unele intrebari,la care reprezentantul CordBlood nu a prea raspuns...a dat-o cam cotita...i-a sa te uiti..
r_ocsy felicitari pentru balerina linistita.
Cusa sa-ti fie de bine cu noul look.Si burtica este frumusica..dar sigur nu ascunde un baietel?Mie asa mi se pare
Arturica scumpi foc toti 3 copilasii.O sa vezi ca o se apropie din ce in ce mai mult,cand o sa inceapa si Sabina sa gangureasca,sa se tarasca...acum nu prea au cum sa interactioneze
M-am trezit cu sufletul la gura sa vad daca sunt vesti de la Roxy
Felicitari Roxi!!!Recuperare rapida!!!
Bine ai venit micuta Diana!Sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Onana eu presimteam ca o sa agitam motatele si pentru tine saptamana astaYuhuuuu Incep sa vina si baieteii!!!!!!!
Mary felicitari pentru cadouriSa le tina Dumnezeu obiceiul,nu?
Discordia acum am vazut ca ne-ai servit si tu cafeluta!MultumimO savurez si eu
Nicoleta_B ce zi plina ai azi.Spor la treaba,si sa dai de baut ca e ultima zi de munca

M-am intins suficient...O zi buna va urez,revin mai tarziuPupici la burtici si proaspete mamici

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am dat de toate pt toti: muzica, cafele, sucuri, papa
mai mult nu dau ca ne ingrasam!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Tocmai ce m-am cantarit, am luat 13 kg , sper sa o tin tot asa si sa nu depasesc 15 ! Sunt tare curioasa cu cat raman dupa nastere , oricum indiferent de numar sunt foarte hotarata sa le dau jos .
Acum ma gandesc cam ce as vrea sa fac astazi, cu ce sa imi ocup timpul pana ma duc la scarbici ( apropo, din 1 mai intru si eu in prenatal ca e cazul, sunt din ce in ce mai obosita datorita somnului nesatisfacator ). Azi noape, intr-o plimbare nocturna la toaleta, ma gandeam ca ce bine ar fi fost ca ultima luna de sarcina sa fie mai usoara ... deja cand nastem suntem obosite ... eu oricum sunt obosita din nastere dupa parerea sotului .
Ne mai auzim , ma duc sa arunc un ochi critic prin casa ca sa imi dau seama cam ce mi-ar place sa fac .

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Roxy !!!
!!! Bine ai venit Diana !!!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici, mamici si bebici !

Am intrat sa vad de Roxy, din pacate azi nu stau mult cu voi ca am o zi naspa: trebuie sa ma duc la medicul de familie sa-mi puna viza pe prenatal, pe urma trebuie sa ma duc la medicina muncii sa-mi elibereze adeverinta ca prenatalul e eliberat corect, apoi trebuie sa ma duc pana la serviciu sa duc certificatul si adeverinta, la ora trei am programare la gine... Asa ca am impresia ca voi fi RUPTA de oboseala si nu o sa mai fiu in stare sa intru pe forum...

V-am citit in fuga, dau cate un si o pentru ficare dintre voi pe care uit sa va felicit sau sa va incurajez, sau caruia as fi vrut sa-i spun ceva si mi-a scapat...

Rocsy, Cornelia, Ioana, burticile frumoase si bebelusa dulce, dulce!

Sorana, Alinette, va tinem pumnii pentru sambata ! Sorana, pentru tine am promis numar dublu de agitate (ca pentru toate fetele care nasc natural, de altfel).

Murica , motatele tale ies maine dimineata, pentru eventualitatea in care nu ai net la spital.

Rocsy, felicitari pentru top modelul din burtica, ma bucur ca ai primit vesti bune si de la eco ! 19 mai e DPN-ul meu dupa UM

Mary,

toate fetele care au mai facut remarci dragute legate de pozicile mele!

Uffff!!! Cam atat imi mai aduc aminte... Ne "vedem" cel mai probabil maine .

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am facut multa treaba ... am pus hainele de pat la spalat 1 Mai fac putina ordine in camera si poate in baie si cam atat ca nivelul meu energetic de astazi, in ciuda vremii frumoase de afara e cam scazut !
Cris_os, Nana : mersi
Nana : cam multe drumuri pentru o graviduta "take iti easy" cum s-ar spune. Bafta la control ... cine stie, poate respecti termenul nasterii si ne sustinem reciproc cu o zi inainte

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput