BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

gata am intrat la albume....frumoase burtici....frumoase rochite tricotate....frumoase bijoori....frumosi copii....o incantare a ochiului......pt toate...
ruxi eu nu am album pe userul comun...de asta nu stiam cu se intra sa vad fiecare album in parte....si oricum la cat stiu eu cu calculatorul.....
superbe pozele nana....cred ca incropesc si eu un shooting ...dar acassa..
dulcica fii-ta arturicii...cata eleganta
fug la somnik...maine am analize de facut si trebuie sa ma trezesc la 6 dimi.... pe toate,,,usor

MARIA SUPER FERICITA 34+ CU ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

merci anca...incerc acum sa vedem ce iese.....

MARIA SUPER FERICITA 34+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

vin cu report din capitolul precedent:

NicoletaB: si eu ma intreb inca ce nuanta am pe pereti: tare inselatoare-i, functie de incidenta luminii, daca e lumina naturala sau artificiala...:) e ceva intre roz, coraille, spuma de cafea cu lapte, cind e innorat afara, cum a fost zilele astea!!!
In fine, nu e chiar urita.

Nana draga: in toate conditiile redate de tine pe un fond psihic mai putin fericit, vreau sa iti spun ca starea de graviditate iti ofera o aura si o frumusete aparte oricarei femei, insa in cazul tau natura a fost super darnica: esti minunata, in ciuda tuturor inconvenientelor, despre care imi pare rau! sa treaca!

Inca o veste frumu: Am primit cu caracter de imprumut cred, de la o familie de prieteni ai fratelui meu o scoica, tot de baiat, care arata super bine! Acest lucru care ma bucura nespus: nu mai am o grija in plus si nu mai afectam bugetul pt un echipament care se foloseste putin timp. Fetele care au studiat, scoica merge pina la 6 sau 9 luni? Multam fain!

Nana: super in cazul tau cu compensarea pina la 100%! Bravo! Vreau si eu parfumul!
Cum pot comanda sau achizitiona produse Ives Rocher? Parca mi-i cunoscut.. unde-oi fi vazut!? La Erboristeria, in SensiBlu am cautat liliac, dar nu aveau decit de narcise si iris... liliac, nu!:(

uh... nu mai pot inainta azi cu cititul... mi-a cazut capul din sprijinul miinii, stind in cot, de citeva ori bune, deci e vremea de somnic! Asta e! Revin miine in rindul vostru, sa nu va mai prind cu surprize, fiti fete serioase si nasteti numai la termen!!!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

BUna, fete burticoase!
N-am somn...am bagat azi la pranz vreo 3 ore de somn adanc - gratie vremii - si acu' caut musca prin casa.
Vreau sa urez si eu bun venit Ilincai si Dianei, sa fie sanatoase, iar mamicile sa se refaca rapid si usor

Sorana, eu am credinta ca gradinita ii va face bine. Si Radu a inceput la 2 ani si 4 luni si s-a adaptat frumos dupa primele cateva zile. Iar dezvoltarea in materie de limbaj, dexteritate si alte capacitati a suferit efectiv o explozie. Poate ar trebui sa rogi educatoarea sa il "bage in seama" mai mult. Ma rog, nu prea a r trebui sa o rogi tu asta ci sa o faca din proprie initiativa. Oricum, incercati sa-i prezentati gradinita ca pe ceva nemaipomenit, foarte potrivit cu calitatea lui de "baiat mare" etc...ambalati f frumos si poate ca va accepta pana la urma.

Iar pt sambata...de ce iti provoaca asa devreme?
Eu la Radu am fost la provocare dar pe la 39-40 am inceput sa zgandarim colul.

Am inceput cu umflatul - nesuferita perioada - cand ma trezesc ma dor mainile si picioarele de umflate ce sunt. Si imi curg sanii. Patez pijamaua. Macar de-as avea lapte de data asta. Data trecuta am facut atatea prostii legat de alaptat incat am reusit sa-i dau lui Radu 3 sapt exclusiv si inca 3 mixt si asta fu. De toanta ce-am fost si fiindca am luat ca litera de lege ce m-a "invatat" asistenta pediatra. Niciodata maides de 3 ore sub nici o forma, nu mai mult de 5 min la fiecare san, nu mancam o listoaie cat bratulmeu de alimente si ajunsesem de mancam numai brazica nesarata si smantana... si asa, incet incet...fuse si se duse laptele meu.

Data asta o sa fac lucrurile altfel si poate si rezultatele vor fi altele.

Mary, noi am folosit scoica pana a stat baiatul bine in fund - 7-8 luni, nu mai stiu.
Ideea e ca mie una oricum nu prea imi place din cauza curburii. Noi mereu ii puneam o pernuta in curbura ca sa aiba spatele drept.

Artu, felicitari pt masura a doua (si noi am primit o multime de hainute aproape noi pentru primele luni...)

Am vazut ca ati vorbit despre nastere, la Giulesti iti pune pe bebe pe piept cand se naste, dupa ce-l aspira. Si bebe se opreste din plans atunci si asa se linisteste deodata...
Dar nu ai copilul in salon - eu una nici nu mi-am dorit - acum, ca stiu ce am de facut cu un bebelus, mi-ar placea sa-l am alaturi dar prima data am fost ingrozita.

Am intrat si noi in s38. Mai e asa putin...Joi sau vineri mai merg iar la dr sa mai vedem ce-i pe acolo...
Ma duc sa incerc sa dorm...voi cum va descurcati cu somnul?

aah...da, eu fier iau de la hausmann - e un sirop absolut gretos, dar nici nu m-am constipat. Sa vedem dac-o avea si efect (am avut fierul la 10 ultima data - decent pt sapt 36, zic eu.)

va pup, iar m-am intins ca placinta.
noapte buna!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am citit vestile bune de aseara si am plecat la culcare
la 22 ce-i drept devreme fata de voi celelalte care stati mai mult

bine ai venit pe lume Diana
sa fi sanatoasa,sa ai o viata fericita si sa-i bucuri pe parinti

Roxy felicitari!

NIKOL36+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

multumesc fetelor,pt sfaturile legate de fier,am inceput sa iau zilnic,cu fructe multe pe stomacul gol,a fost bine de dimineata,sa speram ca o sa o tinem tot asa

am fost ieri sa-mi cumpar struguri si pere,m-am intors cu banane si capsuni,am savurat ieri salata,azi din nou salata din cele doua,se pare ca o sa o tin tot asa,o delicatesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata fetele. In dimineata va dau eu cate o . Eu una chiar am nevoie caci nu am reusit sa mai dorm de la 2 si acum sunt tare adormita.

mamica de fetita si 35s+ cu

AMR 5 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Murica AMR 1 zi
ne pregatim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Felicitari ROXI!Bine ai venit pe lume bebe DIANA!
Sa ai o viata plina de impliniri si sa ii bucuri pe parintii tai!

Nikol, am citit ca ai probleme cu tranzitul din cauza fierului. Eu mananc in fiecare dimineata ca mic dejun un bol de cereale de ovaz fie cu iaurt fie cu lapte si vreau sa iti spun ca nici nu mai stiu cum este sa fii constipata. Ajuta foarte mult plus ca au multe vitamine si sunt chiar delicioase, mai ales cu lapte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Felicitari ROXI!Bine ai venit pe lume bebe DIANA!
Sa ai o viata plina de impliniri si sa ii bucuri pe parintii tai!

Nikol, am citit ca ai probleme cu tranzitul din cauza fierului. Eu mananc in fiecare dimineata ca mic dejun un bol de cereale de ovaz fie cu iaurt fie cu lapte si vreau sa iti spun ca nici nu mai stiu cum este sa fii constipata. Ajuta foarte mult plus ca au multe vitamine si sunt chiar delicioase, mai ales cu lapte.

mersi!

Mergi la inceput