BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Aha, deci sambata ne pregatim serios, se inmulteste lista!
Taty_ana sper ca esti bine, mereu ma gandesc la tine, sa iti dea dzeu putere sa mai rezisti pe ultima suta de metri ca in curnad o sa ne tinem bebelusele in brate! Pe micutele noastre le va chema Emma

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

iti multumesc ca te gandesti la mine....suntem bine...nu mai avem rabdare deloooc,m-am saturat,plictisit...de, acum sunt relaxata si fac figuri
indiferent cat de mare sau mic e bebele la echo,organele lui sunt dezvoltate exact pentru saptamana calculata conform ultimei menstruatii...l-am intrebat pe dr

34+ cuEmma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Pupici si noapte buna!

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Aha, deci sambata ne pregatim serios, se inmulteste lista!
Taty_ana sper ca esti bine, mereu ma gandesc la tine, sa iti dea dzeu putere sa mai rezisti pe ultima suta de metri ca in curnad o sa ne tinem bebelusele in brate! Pe micutele noastre le va chema Emma

Cornelia
34+ cu Emma

iti multumesc ca te gandesti la mine....suntem bine...nu mai avem rabdare deloooc,m-am saturat,plictisit...de, acum sunt relaxata si fac figuri
indiferent cat de mare sau mic e bebele la echo,organele lui sunt dezvoltate exact pentru saptamana calculata conform ultimei menstruatii...l-am intrebat pe dr

34+ cuEmma Antonia

Asta e cel mai important ca e sanatoasa! Nu trebe sa iti faci probleme cu greutatea ca stim ca mai variaza si rezultatele de la echo nu sunt totdeauna conform cu realitatea, oricum cel mai important e ca sunteti bine si tu si bebelusa, mai un pic mai trebuie sa rezisti si ai sa vezi ce frumos va fi cu bebelusa in brate!

Cornelia
34+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Fete dragi!
Un piculetz am lipsit, nici o zi plina si avem inmultita "gloata" cu inca doua domnisoare! Trec la citit, sa vad ce si cum, insa nu inainte sa urez micutelor
ILINCA SABINA
SI
DIANA

bun venit pe lumea asta, o viata frumoasa si fericita, incununata numai de succese!
Iar mamicilor Reallaura si Rosanne: refacere cit mai rapida, laptic si rabdare, precum si satisfactii de pe urma domnisoarelor!

Un mic raport, de ieri pina azi: MUNCA, MUNCA, MUNCA din partea mea! Munca = sters, lustruit, rearanjat, pus/scos hainute, si iar renuntat la ideea anterioara! Asta e semn ca am timp:)! Iar bebe: un baietel cuminte care nu face mari nazuri pentru ca intelege ca mamica lui are treaba si ca tati nu e acasa ci la vreo 2 mii de km si nu are nici el chef sa paraseasca curind locsorul in care sta acum, chiar daca uneori este usor lipsit de confort...
DE ASTAZI INCOLO MAI AVEM FIX O LUNA: 20 aprilie - 20 mai!:)... Deci mai e vreme!
De la tati asteptam sms-uri din 4 in 4 ore ziua si la 8 ore noaptea, mami il suna numai daca e ceva urgent si neaparat, sau daca isi face griji... ca sa fiu si eu mai linistit!
Citim si revenim!:) Speram sa ajungem la zi, desi sunteti in fata cu vreo... 3 capitole cred, asta de ieri pina azi (69-72)...

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ROCSY FELICITARI PT GRASUNICA MANECHIN.....CU ASA PICIOARE LUNGI O INTRECE PE CINDY CRAWFORD...
ARTURICI CRED CA NU-TI MAI INCAPE INIMA IN PIEPT DE FRUMUSETEA DE FATITA CARE A CRESCUT ASA REPEDE SI A LASAT IN URMA SALOPETELELE PT PICI NEW BORN..... PT SABINUTA
VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOG...cum pun si eu emoticoanele la semnatura salvata? pana acum scriam semnatura la fiecare mes.....

MARIA SUPER FERICITA 34 CU ANDREEA ANTONIA
AMR:CAT O VREA DOMNISOARA SA MAI STEA LA CALDURICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa va bucurati de pruncii vostri si sa va dea Dumnezeu numai zile senine si frumoase impreuna!

Bine ati venit, Ilinca si Diana !!!

Virginia 34+ Ioana

Mergi la inceput

cusa, artu...in ce album ati pus poze?
cum fac sa intru sa vad si eu ? va rooooooooooooooooooog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

cusa, artu...in ce album ati pus poze?
cum fac sa intru sa vad si eu ? va rooooooooooooooooooog

pe webshots
trebuie sa stii ca doar si tu ai album pe webshots
sau nu ?
parca totusi tu ai pus pozele doar pe un link, nu si in album
daca nu stii parola pt a intra pe webshots zi-mi si ti-o trimit pe PM

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

merci arturici pt mes, esti o dulce....
FELICITARI ROXY......MULTA SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA !!!!
BINE AI VENIT DIANA...MULT NOROC IN VIATA SI SA FII IUBITA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania_ania spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell
VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOG...cum pun si eu emoticoanele la semnatura salvata? pana acum scriam semnatura la fiecare mes.....

Maribell, ai PM (cu multumiri Nanei, ea m-a ajutat si pe mine )

Anca,

mami de si cu 37 +

Mergi la inceput