BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vai ce-mi place cand vad cum se mareste lista cu floricelele de liliac de pe prima pagina

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hei, Sorana, super!!!!! Mai e un pic! Cu raceala cum sunteti?

Am vazut pozele cu Matei la gradi! Ce dulce e...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Dragelor, am sosit si eu de la doctor: col deschis bine, dar fara contractii nu prea se intampla nimic...

Acum, daca tot ati scos motatele, zic sa le tineti pregatite de 2 ori sambata, 24 aprilie, atunci merg sa-mi induca travaliul, daca nu se intampla nimic intre timp..Ca inteleg ca si Alinettero tot sambata e programata.

..Am deja emotii, nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin..

Ale

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Va fi ditamai galeria sambata 24 aprilie !
Si noi avem emotii pentru voi !

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Aha, deci sambata ne pregatim serios, se inmulteste lista!
Taty_ana sper ca esti bine, mereu ma gandesc la tine, sa iti dea dzeu putere sa mai rezisti pe ultima suta de metri ca in curnad o sa ne tinem bebelusele in brate! Pe micutele noastre le va chema Emma

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Felicitari Sorana pt programare

Deci mai asteptam 3 floricele de liliac sapt asta

Si, in sfarsit vin si baieteii sambata la noi la odisee

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Artu, multumim de intrebare, suntem un pic mai bine. Adica Matei mai are ceva muci si mai tuseste, dar pare ca e tot mi bine, desi in seara asta avea 37.9, dar na, se mai intampla..
Iar eu sunt cu gatul in pioneze rau, m-a cam lasat vocea, dar continui tratamentul si macar stiu ca n-o sa-i dau lui bebe..

Sa mai zic din urma:

Nati, Ramona, Cristina, Rocsy multumim si voua de gandurile bune.

Theo, intrebai de epidurala, pai am avut tot travaliu indus, numai ca dilatatia a mers destul de repede (nu se asteptau, la prima sarcina) insa nimeni nu m-a controlat vreo 3 ore, nici eu n-am zis nimic, si cand am zis era prea tarziu, am fost poftita pe masa de nasteri. Mi se parea ca visez, credeam ca nu mi se poate intampla tocmai mie, care chiar in dimineata aia ii atrasesem atentia dr ca mi-e teama sa nu cumva sa ratam epidurala. El a zambit ironic.."n-avem cum s-o ratam", si uite ca pana la urma am nascut 100% natural, iar acum o sa incerc sa repet isprava, de asta data in cunostinta de cauza
Uff, nu reusesc sa-mi amintesc ce cui mai voiam sa zic, sunt un pic bulversata de vestea cu nasterea

Mergi la inceput

Ruxi, Rocsy, pai era si timpul sa apara si baietzii la noi la odisee..Sa mai echilibram balanta..

Mergi la inceput

Hai Sorana , curaj mamica luptatoare !
Ce emotii am de acum pentru voi toate ! Incepem galeria de joi .

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Acum ca ne-am linistit in priviinta lui Roxi , mie una nu imi ramane decat sa va urez noapte buna, somn usor si vise placute !

Mergi la inceput

Cred ca ma retrag si eu, nu ma culc dar mai am de stat cu sotul, e si el bucuros de vestea cea mare..Si Matei e bucuros, a aflat ca va primi un cadou de la fratiorul lui care mai e putin si vine acasa

Noapte buna, fete dragi!

Mergi la inceput