BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
r_ocsy spune:
Veronicah : eu le-am spalat la temperatura obisnuita pe care o folosesc , 40 de grade cele colorate si 60 de grade cele albe ... sincer, nici nu mi-am pus problema temperaturii ... oricum dupa ce se usuca le vom calca !
Sunt chiar curioasa de raspunsurile celorlalte fete .
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
T_Ioana spune:
Buna ziua dragelor!
In primul rand felicitari Laurita si Roxy, sa fiti sanatoase si voi si printesele scumpe. Mult laptic si refacere rapida!
Am intrat scurt sa va salut si sa va dau vesti despre noi.
Eu doar ce am ajuns acasa, m-am externat la pranz pt ca luni dimineata eram cu bagajl facut la clinica disperata ca voi naste la ce contractii aveam. Duminica am fost la padure sa culegem floricele si am cam tras de mine iar seara am gatit pt cateva zile asa ca duminica la 23.30 cand m-am pus in pat m-au luat niste dureri de sale cumplite. Au inceput is dragutele de contractii, m-am plimbat ca un leu in cusca, mi-am facut dus, bagajul si am asteptat cumintica sa se trezeasca sotiorul sa-l duca pe RAzvan la camin si eu sa o tai la clinica pt ca aveam deja contractii la 4 minute.
Dr a fost dispe cand m-a vazut, a zis ca la ce contractii am nu-si face iluzii ca putem prelungi momentul dar a facut tot ce e posibil asa ca azi, dupa ture de perfuzii cu Gyniprla, No-Spa si Diazepam va scriu de acasa cu bb Sonia inca in burtica.
Sper sa o mai tin acolo ca sunt disperata ca e micutica (are 2.490 gr) desi dr imi spune ca e ok si ca el da valorile minime. Am fost atenta la masuratori dar numai lungimea femurului corespunde varstei sarcinii, restul masuratorilor sunt cam de 34 saptamani. Dr zice ca totul e ok, sa stau linistita, numai in pat ca la clinica, sa-mi iau medicamentatia si sa ne vedem dupa 1 mai
.
Doamne ajuta!
Aveti grija de voi si sanatate multa!
Pupici
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
36+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Onana spune:
Ola, scumpelor!
Eu...tot pe fuga, m-am enervat azi cu niste destepte de la o banca, de 2 saptamani trebuiau sa-mi emita cardul, facusem si cerere si tot si acum cand ma duc, cica s-au bulibasit toate, nu mai au cererea mea, nici copiile, nimic, asa ca o iau de la capat
Mai grav e ca nasc si de-abia dupa o sa iasa cardul, si tre sa ma duc in persoana (nu poate sotul) sa-l ridic, si pana atunci banii de pe card sunt blocati, evident...Numai incompetenti

Fug sa-l iau pe Matei de la gradi si revin...Am vazut poze frumoase (Rocsy- burtica frumoasa si delicata, Dana- o dulce Clara, Artu - superba poza cu gemeneii si Sabina in rochita
, o familie ff frumoasa, Cusa - si burtica ta e tare dulce), si sigur mai voiam sa nominalizez, dar criza de timp ma face si mai uituca decat normal..
Am schimbat si eu semnatura, azi am implinit 38 de saptamani, deci intram oficial in saptamana 39
Si m-am invrednicit sa pun si eu AMR, macar acum, pe final...
fetele si revin dupa ce culc baietul.
Sorana, mami de Matei si
38 fix cu
Tudor
AMR

...3 zile
r_ocsy spune:
Of-of T-ioana : ce bine ca bebe Sonia este inca in burtica la caldurica , ai gija sa ramana asa inca 2 saptamani
.
Sorana : imi pare tare rau de problema noului card ... tocmai acum cand mai sunt cateva zile pana nasti !!!
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!