Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)
Raspunsuri - Pagina 3
Lindal spune:
Internazionale Milano - FC Barcelona
Normal ca bucuria venirii lui bebe nu se compara cu nimic si in momentele alea nu mai conteaza altceva. Dar imi place si la meci...![]()
40+
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal Internazionale Milano - FC Barcelona Normal ca bucuria venirii lui bebe nu se compara cu nimic si in momentele alea nu mai conteaza altceva. Dar imi place si la meci... |
Ia sa vad daca sunt sanse sa joace Chivu, ca mi-e drag de el, e baiat bun!
Si sa stii ca atunci am ratat si meciul de miercuri, Arsenal-Barcelona. Cand o sa-i zic fie-mii ce meciuri m-a facut sa ratez...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
irinabobe spune:
fetelor va rog mult spuneti-mi si mie ati facut la 2 luni vaccinul infarix hexa sau altul ca vad niste controverse legat de acest vaccin si saptamana viitoare trebuie sa ma duc la pediatra sa il fac. cine l-a facut a avut ceva reactii adverse?
Dianami please mi-ar prinde bine un sfat daca stii ceva de el...ca sunt niste discutii atat de lungi legate de acest vaccin si chiar nu am timp sa citesc tot.
mamica de Rares
ioanaa28 spune:
ANCA, CU SCUZELE DE RIGOARE ITI UREZ UN INTARZIAT
LA MULTI ANI !!!
sA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE BAIETII TAI!!!

vroiam sa mai intru ieri darn-am mai reusit, am avut musafiri![]()
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Yaya, ce frumos ai povestit nasterea pisicutei
Intradevar, fiecare nastere e altfel, mai ales ca scenariul e inprevizibil, dar finalul acelesi, super fericit!!! e un privilegiu pt noi sa experimentam asta, zic eu...![]()
Sa-ti creasca mari, sanatosi copilasii, sa va aduca numai bucurii !!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
atb spune:
Anka, iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!
Si La multe lunite! bebeilor sarbatoriti in ultimul timp!
Eu ca de obicei sunt in urma cu cititul, in weekend am fost la cursuri, si ca sa ma descurc cu ambii copii am chemat-o si pe soacra sa stea cu mama impreuna cu ei, ufff, mai bine n-o chemam ca ne-a obosit pe toti la maxim, si pe mine si pe mama si pe copii. Macar stiu sa n-o mai chem degraba, mai bine ma lipsesc de ajutorul ei, femeia asta pur si simplu imi toaca nervii maruntel-maruntel. Azi scap de ea, sper sa am in sfarsit liniste si sa ma relaxez si eu aici cu voi, ca tare mi-e dor de stat la povesti cu voi.
Va pup si le doresc gravidutelor ce au ramas nastere usoara!!!
Daca vreti sa vedeti poze cu fratiorii Nicholas si Denis, gasiti aici.
Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Erina spune:
| citat din mesajul lui Lindal Na, deci acuma trebuie sa-l lamuresc sa mai stea in burtica! Oricum diseara e meci si cred ca vrea sa-l vada cu mami si tati, ca la spital nu cred ca au tv. Dar eu parca vad ca ma apuca si sapt.viitoare tot asa. Poate eu is ultima... valeu! ![]() 40+ |
Lindal nastere usoara. Eu am in familie exemple minunate de persoane nascute in taur.

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui dayanara erina nici aici nu se face vaccinul dar se comercializeaza, in italia la fel cred, stiu ca mama rebianei de aici l.a cumparat roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dar eu am intrebat-o pe prietena mea si mi-a spus ca nu se face la ei si ca nu se gaseste...
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
michelle_sf spune:
Salut, fete dragi! Am reusit insfarsit sa citesc tot din urma, dar nu mi-au ramas foarte multe detalii pe cheliuta.. Felicitari noilor mamici si La multe lunite bebelusilor sarbatoriti zilele acestea 
Noi suntem foarte bine, Andrei este foarte cuminte, foarte rar are cateva minute in care plange fara sa il pot linisti, in rest, face ochi mari si isi tuguie buzele parca ar vrea sa fluiere, rade cu limbuta afara, face mutrite mirate tare, de parca a vazut ceva foarte interesant. As sta toata ziua sa il admir 

As vrea sa va intreb, este normal sa vomite putin aproape dupa fiecare masa? Mananca bine, e foarte hraparet, trage asa tare de ii curge lapte pe langa gurita, tre sa ii pun neaparat ceva sub barbita, ca sa uda pana la piele. Dupa aia, daca mananca prea mult, peste cateva minute ii curge un pic de lapte, nu mult, se prelinge un pic pe fatuca. Apoi peste o ora, doua, tot asa se prelinge un pic de voma, adica parca e zer cu branzuca. Tot nu mult, cat se prelinge pe fatuca pana ajunge la prosopelul care i-l tin sub capusor. Nu se intampla chiar la fiecare mancare dar totusi destul de des...
Cu somnul am inceput sa avem un fel de program, doarme de la 10.30 - 11 pana la 4, mananca si doarme iar pana pe la 8-9. Nu l-am leganat niciodata, adoarme la san sau cu suzeta in gurita, dupa aia o scuipa incet.
Si tati ne ajuta tare mult, cand ajunge acasa sta el cu Andrei, iar eu fac de mancare sau si mai bine, iau masina si ma duc la cumparaturi. Asta mi se pare cel mai relaxant
Imi era asa dor de condus...
Apropo de cosuri, si Andrei are destul de multe, parca e la pubertate... A, si inca o intrebare, nu se sperie bebelusii de zgomotul facut de aspirator cand puneti batista bebelusului? M-ar tenta si pe mine sa cumpar una, ca ma cam chinui cu pompita si nu reusesc de fiecare data sa ii curat nasucul, dar ma gandesc sa nu il sperii..
Imi cer scuze ca am scris asa de mult, dar sunt singura acasa toata ziua, doar cu andrei, asa ca-s cam.. "nevorbita"
si v-am batut pe voi la cap un pic.
AMR usor fetelor care ati mai ramas cu bebelusii in buritica. Mie nu mi s-au potrivit deloc expersii de genul "odihneste-te acuma, ca dupa aia ai sa vezi tu.. bla, bla" Mie mi-e mult mai usor acuma, fara ditamai burta, fara zeci de drumuri la baie, fara arsuri... Dar asta si pentru ca Andrei e super cuminte, ca daca plangea si el noaptea eram si eu zombi deja 
. Acusi o sa povestiti si voi de laptic si kk-uta, si mucisori si de cat de scumpei sunt ingerasii vostri 
Sa nu uit sa multumesc si eu fetelor care ne ajuta cu sfaturi binevoitoare, Vladi, Dianami, Freedelia, Yaia, si restul mamicilor care ne impartasesc din experienta lor. 
Cea mai fericita mamica
dayanara spune:
erina si eu credeam ca daca nu se face aici nu se gaseste, am aflat de la rebiana :)
oricum nu stiu cum e cu bhg asta dar eu am ales sa.i fac rotateq , care aici e singurul optional adica nu intra in schema gratuita si tre sa.l cumpar, ce vreau sa spun e ca pediatra mi.a zis sa.l comand la farmacie si sa mi.l aduca exact in ziua in care i se administreaza , poate bhg e diferit insa , asta nu poate fi cumparat dinainte
atb ti.am admirat uriasul
michelle asa mai regurgiteaza si silvana in general cand mananca mult si tot atunci se intampla sa regurgiteze si la cateva ore cum spui tu, un fel de lapte branzit, dar numai cand mananca f mult
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE