Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si multi tuturor!

Am lipstit muuuult si trebuie sa recuperez. Mi-a fost dor de boboceii nostri. Am avut cateva pb cu mama, a fost diagnosticata cu un nodul la tiroida si un hipertiroidism super mare. Acum face tratament si asteptam sa se stabilizeze un pic simptomele. Am avut cate saptamani de cosmar cu toate analizele si chestiile astea.

Noi suntem bine in rest, Carla la fel - super nazdravana si la fel de mofturoasa ca intotdeauna. Sanatoase insa, ceea ce e cel mai important. Apropos, mai e vreun bobocel care mananca la pranz doar borcanel pentru 6 luni

Pup intreaga gasca si revin in zilele urmatoare!

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Apropos, mai e vreun bobocel care mananca la pranz doar borcanel pentru 6 luni

DA, Elsa!

multa sanatate mamei tale.
Ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti! Pupicei!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Mai ce porcarie cu problema vaccinurilor ANTI-TBC...cica institutul Cantacuzino..nu mai are voie sa il faca...si ca nu sunt sanse ca pina in toamna, bebelusii care se nasc sa fie vaccinati

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

chiar nu are nimic, sunt multe tari unde acest vaccin nu mai este obligatoriu.

edit: anca, nu intru in detalii dar fi-mea azi nu aa vrut nimic. Sin in general mananca putn, juma de borcanel de ce-o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ce emotionata sunt pentru MonycaC

Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna seara bobocime!

Xor, nu doarme pana la 13,45. Ideea este ca in restul zilelor adoarme e la 13 -13,30 si am crezut(sperat) ca rezista 30 de minute in plus...dar nu. Nu-i bai. Eu in prima zi m-am dus la mall la cumparaturi si a 2a zi la coafor As fi innebunit sa stau si sa astept pur si simplu

Mimihoo, i-am dat si eu oscilo si sinupret, dar nu il duc nici maine. Ii curge nasul la greu si nu vreau sa lase dare pe acolo Cum a fost azi la gradi?

Monyca,sper ca sunteti bine

Ada, Radu se catara singur pe scara aia de sfoara? Super!!
Dorele super haios cu perlele lui

Abe, bebe tv e super ok din punctul meu de vedere. Nu exista batai, certuri, sunt destul de educative desenele. Mihnea a inceput sa se plictiseasca de postl asta, vrea ceva mai multa actiune

Anca, multa sanatate mamei tale

Fi-miu a inceput sa baloseasca la greu N-am mai vazut asa ceva de pe vremea caninilor. Oare sa ii iasa al doi-lea rand de masele?? Sau din cauza ca respira pe gura? (desi in cazul asta nu prea are sens )

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

mai, eu v-am zis ca m-am delectat cu poze cu huni si cu Elsa?

zielele trecute am citit ceva, dar nu am apucat sa scriu...

m-au dat pe spate hunisorii cu jucariile lor, iar Elsa frumoasa si cocheta ca intotdeauna :)

iar in seara asta m-a dat gata Elena, cum mananca ea singurica cu ditamai linguroiul :D

Mergi la inceput

Claudinna si Babymom, sunt uimita de baietii vostri. Extraordinar repertoriu!
Sa nu mai aud ca baieteii ar vorbi mai tarziu decat fetitele :)

Thea desi a avut un start bun, acum a stagnat, nu prea mai zice nimic nou, mai incearca sa imite cuvinte auzite la noi, dar nimic pe intelesul nostru.
In schimb, face alte progrese: interactioneaza extraordinar cu noi, imita ritmul foarte bine si fredoneaza melodii. De exemplu azi de dimineata la 5, s-a trezit si a inceput sa cante Azi Grivei e manios, versurile cu cuvinte le zicea cu aaaaaa, dar versul Ham Ham era clar si la locul lui in cantecel.

Mergi la inceput

liniste totala?

sunt si eu odata treaza la ora asta si ma nimeresc singura cuc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nu mai zic nimic la subiect: am zis cate ceva, am salvat in draft-uri, cand sa dau drumul s-a dus capitolul...........

m-am gandint la monica, sigur acum isi tine baiatul in brate si o sa ne comunice ce si cum....... cand va putea.

Tare sunt curioasa de reactia Evei........... la sora mea ce a nascut la sf lui februarie, situatia nu este deloc roz: nepoata mea Diana, de 2 ani jumate, ii spune maica-sii: ''' lasi 'äla" jos si vino la mine imediat, auzi??? ''ala'' fiind frate-su, sora mea alapteaza si asta nu-i convine domnisoarei, se simte data la o parte, asta in conditiile in care ea o solicita pe mami de 4 ori pe noapte cu diverse prostioare si nu dorind sa-si continue somnul cu tati sau cu matusa ei-bona, vrea doar cu mami, sa-si consolideze pozitia noapte de noapte, (si bebe vrea atentie doar de doua ori pe noapte, doar ca sa pape)......... greu, tare greu mi se pare.... sora-mea este chiauna si usor depasita, bebe este un papacios cuminte si linistit, fara colici sau probleme, sora-sa un mic tiran.... Imi spuneau ca ei nu simt ca mai au un copil in casa, bebele cuminte, ei simt ca au 100 de copii din cauza Dianei... sunt genul de parinti care nu vor sa o puna la punct, nu se impun si nu vor sa corecteze nimic, sunt de genul '''sa faca ce vrea ea'', si atunci ea ii dreseaza pe toti......
Pe Vladut l-a simpatizat o perioada, s-au jucat impreuna pana cand asta a caftit-o pe o jucarie, de atunci sa nu-l mai vada, si tine minte frate, nu gluma,...il vede si spune: bebe rau, doare cap la Diana (traducere= o apuca migrena doar cand il vede)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

continund si vorbind de migrene; Vlad ne rupe cu prostioarele si tampenioarele..chiar nu stiu cum de le face si cum le gandeste.... daca ii spui si-i explici ce si cum: isi baga degetele in urechi, plictisit,[alcool pediatrul mustacea cand i-am povestit.. pentru el era perfect, intregea bilantul de 1 an jumate, 14,2oo kg si 84 cm. A avut de facut ultima doza de Prevenar luni si a venit acasa, de-aia il iubesc eu pe pediatrul asta al meu: era amuzat si incantat de el, chiar daca asta-i meseria lui si putea fi profi, sobru (satul de purdei), l-am fugarit impreuna dupa canapele sa-l prindem pentru consult, l-a lasat sa-i rascolesca in trusa, la final Vlad era suparat pe noi, ca noi l-am imobilizat, nu a vazut el cine l-a intepat la vaccin
Poate mai are cineva aceeasi problema: Vlad este decalotat, dar are un punct alb (efectiv un punct mic albicios) sub piele, punctul acela a migrat, ba in stanga, ba in dreapta, dr m-a linistit: este o secretie normala, apare si dispare, sa nu-mi fac griji la cum arata pentru ca suntem decalotati si chiar daca nu eram decalotati complet ci in proportie de 50%, nu era o problema, fimoza este cu totul altceva...

Mergi la inceput