Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 7
Nocom spune:
Andy atunci doar terminasem baita, am mai apucat sa si dorm 1 ora....
Lavinia acum ca zici ma gandesc ca ai dreptate, uitasem ca diafilmele au imagini statice.. :( o sa incerc oricum, macar pentru mine.....
abe exact asa face si daria cand vrea s-o pup sau s-o iubesc. Mai ales seara la culcare, cand o tin in brate sa eructeze dupa ce bea lapticul, imi ia fata in maini si ma pune s-o pup
Si Daria se urca singurica pe tobogan, avem tobogan destul d einalt, cred ca 1.50m, numia ca uneori vrea sa se arunce de acolo, asa ca tre sa stau mereu langa ea....
babytza spune:
Lavinia eu sunt foarte atenta la treburile astea...insa sunt tare ametita zilele astea , nu stiu cum de am uitat paine in prajitor ....
Ce scump Dragos cu ora 8
Ada chiar ca te-ai scos painea...macar u mai gatesti si lui ii place la nebunie
Super ideea cu intamplari traznite si perle !!!!!!!
abe noi avem bebe tv si mi se pare ok. Mai ok decat jetix spre exemplu unde personajele se fac : prosti, hoti , scuipa , zboara, se arunca de la geam etc....
La tom si jerry nu se uita...e tare capos cand i se pune pata pe ceva
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia sa va zic pe care tobogan se catara radu? nu va mai zic, ca va intimidati. el se catara si pe scara din aia de sfoara, care duce la o platforma, de unde pleaca o bara pe care trebuie sa o imbratisezi bine si sa aluneci in jos pe ea, ca pompierii cand pleaca la alarma. doar ca radu nu mai vede si bara, se suie pana la platforma si vrea sa paseasca in gol. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
si Elsa face la fel... lui ta-su i-a stat ceasu' cind a vazut-o in weekend, eu m-am obisnuit deja:) toboganul cu pricina e la mai mult de 1m85-1m90 inaltime...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Fi-mea numai la tom si jerry s-ar uita. Acum e dincolo, am facut patul, ma duc s-o iau de-o aripa sa incerc s-o culc. Nu-i mai trebuie nimic frate... decat sa stau cu ea in brate sa se uite asa la desene. Ce scandal am avut c-am lasat-o singura putin mai devreme!
Iar dimineata cand se trezeste mi-arata monitorul si lurlurlurlur-laaaa??? Adica imi dai si mie portia? Nu-i dau mereu portia dar uneori e foarte insistenta si uite cum capata puiul ce vrea...
In rest, borboletinha la mare cautare, mai nou (in sfarsit) vrea si alta melodie. Anda e copil de-ala cu pete si obsesii dar e a mea si o iubeste mama si asa .
Ada eu abia asteptam s-o vad catarandu-se pe fi-mea, stiam ca poate, ca e voinica, dar e extrem de prudenta. Cred ca vreau sa o controlez la ochi. De cand zic... cred ca de data asta ma si duc, ca se scoala piticul meu.
Eu am incercat sa-i citesc acum cateva luni, pai ce, puteam sa scot 3 vorbe? In schimb bate cu degetul in fiecare poza, nici nu mai e nevoie sa-i arat eu ursul sau pe tanti sau bananele etc.
Fug sa iau copilul sa il culc ca iar ma intind... ce-o face Monica?
angelynna82 spune:
Bonjurica,
M-am adunat si eu de prin toate cele, multumesc inca o data pentru aprecieriflo]
MonycaC nastere usoara, bebe sanatoa (sper sa fi nascut pana acum), tare scumpca Eva, mult laptic si numai bine
Iepurila o scumpa Elena
Ada, Clau tare dragalasi copilasii
Crina se uita la Minimax: Thomas, Disney: Mickey Mouse, MIcile Genii, Prietenii mei Tigrila si Winney, in rest fff multe reclame, cantecele ,samd.
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
kllemi spune:
ada ...hai ca te-ai scos...vai ce scump a afost si banuiesc ca plingea cand iti spunea astea..nuuu??
abe da eu ziceam de bb tv dar eu nu-l am si am inteles ca este destul de ok...iar cartile de la adevarul deja sunt fumate ..rupte si ca vai de ele...am zis ca o sa le inlocuiesc dar....
claudinna sa sti ca si sotul a zis ideea cu leaganul in casa...dar sincer nu am unde sa-l pun cat s-o dau destul de tare, ca ea asa este obisnuita
ange
Copilul meu nu se uita la nimic altceva decat la "oraselul lenes" sunt disperata...deja le stiu pe dinafara ...bine ca au inceput sa scoata o noua serie...ca altfel o luam pe campii
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
Mai ce porcarie cu problema vaccinurilor ANTI-TBC...cica institutul Cantacuzino..nu mai are voie sa il faca...si ca nu sunt sanse ca pina in toamna, bebelusii care se nasc sa fie vaccinati
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
Elsa are un gagiu, si ce gagiu, unul de vreo 7-8 ani asa, frumos foc! Ii trimitea niste ocheade mai devreme de am zis ca mor. Gagiul ne e vecin, banuiesc ca in cladirea de linga ca nu l-am vazut niciodata la noi in cladire, insa cele doua cladiri au o curte mare comuna + garajele. Asa ca acum cind am adus-o de la cresa cu masina si cind vroiam sa pun masina in garaj, gagiul dadea roata la masina cu bicicleta. Mi-a fost si frica sa nu dau peste el. A asteptat-o pe Elsa sa o dau jos din masina si dupa aceea s-au pus astia pe ocheade. Elsa se uita la el cu coda ochiului, nu glumesc! Iar el mai ca-si dadea ochii peste cap. I-am scos Elsei tricicleta, am plimbat-o putin prin curte, am fost la paine, iar cind ne-am intors gagiul ne astepta tantos linga bicicleta. :) dragoste mare, frate!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
cristineescu spune:
Beeei, Harri ajunge la butonul de on/off de la TV si asta face de zeci de ori pe zi. Eu strang din dinti sa nu-i spun nimik poate ii trece.
TL baga hainele in saci si mai vine cu cate o pereche de blugi de pe vremea cand eram slabuta si ma intreba: "astia chiar nu te mai incap?"
Piolica, super tare faza cu ocheadele. De pus pe blog.
Monyca, sunt cu gandul la voi sa fiti bine toti. Sper ca ai (avut) o nastere usoara si ca acum il tii in brate pe dolofan.
Iepurila, ti-am vazut si eu printesa. Dom'le, ce ochi
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz