Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

fii-mea doarme de 3 ore jumate!!

mami de Maria si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

sa nu se inteleaga ca eu am vreo perla de povestit de la radu
doar vreun nou record la catarat, poate...

acum s-au trezit amandoi. Dupa ce l-am tras de limba pe dorelu citind meniul de la gradinita am inteles ca de fapt n-a mancat dovlecei umpluti, pentru ca se grabea tare sa iasa sa ma vada. a mancat doar paine. si ciorbita, zice el.

radu s-a trezit cam fara chef, si de unde planuiam sa-i dau de mancare am sfarsit imbiindu-l cu grisine, paine wasa si biscuiti

Mergi la inceput

si radu a dormit de la 1.30 la 4, deci pe aproape. O fi de la ploaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai, eu nu zisai numai de perle! dar in curand vor zice toti diverse chestii haioase

ma gandeam si la intamplari... ce ni se pare haios...stiu eu, fiecare ce vrea sa impartaseasca

Mergi la inceput

veni R la mine, dand din umeri, cu telefonul lu' mamaie in mana: nu punde!

Mergi la inceput

abe, are rabdare sa-i citesti din carte?

Mergi la inceput

da, chiar ii place mult. dar nu-i citesc, ci ii povestesc...si incerc sa o fac cu intonatie si sa o intreb si pe ea unde-i una sau alta, ce face cutarica, astfel incat sa fie interactiv si sa nu se plictiseasca. uneori, mai ales dimineata, are rabdare sa rasfoim si sa povestim o carte intreaga (din aia de la adevevarul).
de citit propriu-zis, ii citesc rar si atunci intr-adevar se mai plictiseste si incepe ea sa arate prin carte.

mami de Maria si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Abe, eu faceam asa cand eram mica, insa si cand vorbeam cu parintii mei si nu se uitau la mine fara nimeni prin preajma. Anda vrea in brate si se manifesta ca toate visele cand acord cuiva atentie.

S-a catarat si Anda in sfarsit la tobogan - duminica. Iar acum are numai vantai pe picioare.

Trimiteti somn si la noi!

Mergi la inceput

Maria inca nu stie sa se catere pe topogan.

tocmai cand am vrut sa scriu ca M nu se uita la desene, nu are rabdare deloc, tot cautandu-i posturile pe tv, am dat de bebe tv. si spre mirarea mea se uita foarte atenta!!! dar, am asa un feeling ca nu-s foarte ok imaginile si chestiile alea...fetele care ati vazut acest bebe tv, ce parere aveti? klemmi, parca si tu ai pomenit la un moment dat de bebe tv...

mami de Maria si 11+

Mergi la inceput

radu acum se uita la bolt, impreuna cu frate-sau.
cred ca bebetv e muuuuult mai ok...

sa va zic pe care tobogan se catara radu? nu va mai zic, ca va intimidati. el se catara si pe scara din aia de sfoara, care duce la o platforma, de unde pleaca o bara pe care trebuie sa o imbratisezi bine si sa aluneci in jos pe ea, ca pompierii cand pleaca la alarma.

doar ca radu nu mai vede si bara, se suie pana la platforma si vrea sa paseasca in gol.

Mergi la inceput