Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

continund si vorbind de migrene; Vlad ne rupe cu prostioarele si tampenioarele..chiar nu stiu cum de le face si cum le gandeste.... daca ii spui si-i explici ce si cum: isi baga degetele in urechi, plictisit,
pediatrul mustacea cand i-am povestit.. pentru el era perfect, intregea bilantul de 1 an jumate, 14,2oo kg si 84 cm. A avut de facut ultima doza de Prevenar luni si a venit acasa, de-aia il iubesc eu pe pediatrul asta al meu: era amuzat si incantat de el, chiar daca asta-i meseria lui si putea fi profi, sobru (satul de purdei), l-am fugarit impreuna dupa canapele sa-l prindem pentru consult, l-a lasat sa-i rascolesca in trusa, la final Vlad era suparat pe noi, ca noi l-am imobilizat, nu a vazut el cine l-a intepat la vaccin
Poate mai are cineva aceeasi problema: Vlad este decalotat, dar are un punct alb (efectiv un punct mic albicios) sub piele, punctul acela a migrat, ba in stanga, ba in dreapta, dr m-a linistit: este o secretie normala, apare si dispare, sa nu-mi fac griji la cum arata pentru ca suntem decalotati si chiar daca nu eram decalotati complet ci in proportie de 50%, nu era o problema, fimoza este cu totul altceva...

a avut si Alexei si la un moment dat i-a disparut complet. El era decalotat pe aproape toata putza mai avea putina piele lipita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor da am nascut !!!
va scriu pe fuga din spital, bebe gangure langa mine sa vedem cat ma lasa sa va scriu..in general e f cumintel, scoate niste sunete ca de pisicuta si a dormit mai tot timpul in patutul lui, diferenta mare fata de Eva care nu a stat nici 5 min...

aseara dupa ce am postat ultimul mesaj, am fugit la spital (multumesc mult ptr incurajari !!!!!) deja ma indoiau contractiile...m-au controlat, dilatata 4 si iar sa vedem la ce interval sunt !!!!! ma apucasera deja nervii si sotul deja se aburise si el bine de tot...le-a zis ca el nu pleca de acolo cu mine in halul ala doar ca nu sunt regulate !!!!!

am avut noroc ca au inceput la interval de 10 min si nu a trebuit sa ma intorc acasa...am stat o ora la monitorizare, m-am urcat putin pe peretii frumos desenati... s-au convins ele ca intradevar sunt regulate..., bagat direct la sala de nasteri si am si cerut epidurala...am stat de la ora 1 cam asa pana dimineata la ora 10 cu anestezia, asteptam sa ma dilat, nu se rupea apa...tot asteptand asa, trece efectul epiduralei si cand sa cer alta doza au intrat in panica toate pe langa mine ca nasc repede..copilul e deja jos si i se vede capul..eu disperata nu nu nu nu, mai inati epidurala si apoi nasc normal ca nu mai am avut timp de nici o epidurala si am tras la greu, impins la greu...nascut un bebe de 3.600 sanatos, semana leit cu tatal lui, ca si Eva de altfel... speram si eu, macar baiatul sa semene putin putin cu mine dar...cam asta este !!!

sunt f bucuroasa ca am scapat si suntem bine amandoi..

dc imi dati parola de pe cont va pun si cateva poze, nu o mai stiu...
acum sau maine sa vad dc ma lasa piticul meu drag...

va multumes ptr gandurile frumoase !!!!

38+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Felicic, super bilant. Am citit 14 kg si am facut "oooooo" si apoi am mai citit o data. Nu ma mir la cat de bine papa.Pupam nazdravanul.

Iete, vin si eu cu subiect:vigantol. Noua ne-a zis medicul sa nu-i mai dam incepand cu aprile. Voi stiti altfel?

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Fetelor da am nascut !!!
va scriu pe fuga din spital, bebe gangure langa mine sa vedem cat ma lasa sa va scriu..in general e f cumintel, scoate niste sunete ca de pisicuta si a dormit mai tot timpul in patutul lui, diferenta mare fata de Eva care nu a stat nici 5 min...

aseara dupa ce am postat ultimul mesaj, am fugit la spital (multumesc mult ptr incurajari !!!!!) deja ma indoiau contractiile...m-au controlat, dilatata 4 si iar sa vedem la ce interval sunt !!!!! ma apucasera deja nervii si sotul deja se aburise si el bine de tot...le-a zis ca el nu pleca de acolo cu mine in halul ala doar ca nu sunt regulate !!!!!

am avut noroc ca au inceput la interval de 10 min si nu a trebuit sa ma intorc acasa...am stat o ora la monitorizare, m-am urcat putin pe peretii frumos desenati... s-au convins ele ca intradevar sunt regulate..., bagat direct la sala de nasteri si am si cerut epidurala...am stat de la ora 1 cam asa pana dimineata la ora 10 cu anestezia, asteptam sa ma dilat, nu se rupea apa...tot asteptand asa, trece efectul epiduralei si cand sa cer alta doza au intrat in panica toate pe langa mine ca nasc repede..copilul e deja jos si i se vede capul..eu disperata nu nu nu nu, mai inati epidurala si apoi nasc normal ca nu mai am avut timp de nici o epidurala si am tras la greu, impins la greu...nascut un bebe de 3.600 sanatos, semana leit cu tatal lui, ca si Eva de altfel... speram si eu, macar baiatul sa semene putin putin cu mine dar...cam asta este !!!

sunt f bucuroasa ca am scapat si suntem bine amandoi..

dc imi dati parola de pe cont va pun si cateva poze, nu o mai stiu...
acum sau maine sa vad dc ma lasa piticul meu drag...

va multumes ptr gandurile frumoase !!!!

38+ cu NICOLAS

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

FELICITARI!!!!!!!!!! SA FITI SANATOSI cu totii!!!! Bravo mami pentru grasunel!!!!

(fara epidurala la 3,6000????? chapeau, madame)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

stiam eu de ce nu ma culc

felicitari Monica!

sa ai bebe mancacios, sa vina repede lapticul si sa plecati repede acasica!

multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Bravo Mony , sa iti traiasca piticu scump Sa ai mult laptic, un bebe cuminte si sanatos.

felicic pupam nazdravanul mic care de fapt e voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

multumesc mult !!!

sunteti niste dragute !!!

ma bag la somn, nu mai vad nici tastatura

ne auzim maine !!!

38+ cu NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Mai ce porcarie cu problema vaccinurilor ANTI-TBC...cica institutul Cantacuzino..nu mai are voie sa il faca...si ca nu sunt sanse ca pina in toamna, bebelusii care se nasc sa fie vaccinati

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

chiar nu are nimic, sunt multe tari unde acest vaccin nu mai este obligatoriu.

edit: anca, nu intru in detalii dar fi-mea azi nu aa vrut nimic. Sin in general mananca putn, juma de borcanel de ce-o fi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

nepotelul meu, nascut pe 25 feb., nu l-a facut pentru ca nu exista in maternitate la mom. nasterii lui, la Sf Pantelimon, este programat sa-l faca in iunie, dar sora mea se opune in a-l duce in maternitate, ori il face medicul de familie (care este si pediatru), ori nu-l mai face deloc.... ori era oblig. la nastere ori era optional....ce-i asta???
A ramas sa se consulte cu pediatrul atunci cand va fi pe piata,spera sa i-l faca pediatrul ,nu sa mai mearga la maternitate, ea oricum incepand schema de vaccinare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Moni felicit#259;ri din tot sufletul, sa fie într in ceas bun, s#259;n#259;tate mult#259; lu NIcolas sa va bucurati de întreaga voastra famile Frumoasa. Te imbratisez cu mult drag

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dau eu azi si

Monica FELICITARI! SA FITI SANATOSI!!
Nicolas BINE AI VENIT PE LUME! SA AI O VIATA FERICITA!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput