Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NEATA!!!!!

BITZAAAAAA Ce surpriza placuta!!!!!!! Pe unde ai umblat?!?!?! Hai, la raport!!!!

FELICITARI MONYCA!!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE NICOLAS!!!!!!! VA IMBRATISEZ PE TOTI CU MULT MULT DRAG!!

cristineescu noua ne-a zis sa luam si luna aorilie, deci pana in mai si apoi sa reluam din septembrie. Noi luam acum vigantol 1000, o pastila/zi. Pana si matei care are aproape 6 ani ia inca, deci se intrerupe in fiecare an in perioada mai-august (lunile fara "R")
Felicitari pentru noul job si noua aventura in care va aventurati!!!! sa va simtitit minunat acolo si sa faceti multi multi bani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

FELICITARI MONYCA!!
BINE AI VENIT PE LUME, NICOLAS!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de familia voastra frumoasa
Ce ma bucur ca totul a decurs bine, bravo

Si eu am auzit de curand ca nu mai exista vaccinul antiTBC in maternitati si m-am ingrijorat putin......Sper sa se rezolve totusi aceasta situatie, Ro e pe unul dintre locurile fruntase in Europa la cazurile de TBC.....

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 20s4z
Mihnea se face mare Gargaritza Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Felicitari Monyca !!!!!!!! Sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si papacios !!!! Bun venit pe lume Nicolas !!!!!!!!!

Anca noi papam borcan de 8 luni....zilnic

Cristinescu noua ne-a zis sa mai luam pana in mai apoi gata...

niko

La multi ani Danucu !!!! Sa fii iubita si fericita !!!

La multi ani Kllemi !!!! Sa fii iubita si fericita , sanatoasa si norocoasa !!! Sa aio zi minunata alaturi de cei dragi !!!!!!!!!!

bitza ce mai faci mamica ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza, ?

Monyca, felicitari, sa te refaci repede si sa-ti fie pruncul sanatos si voios! Pupici multi!!!

Ref la vaccin, am inteles ca in unele tari se considera eradicata problema, si nu se mai practica. Dar la noi in tara... parca n-ar fi cazul....

Azi l-am dus pe Teo la gradi, si a aterizat fara probleme, insa Radu nu prea e in apele lui si nu l-am lasat.
A inceput sa rupa tusea, e plin de muci, lasa urme stralucitoare ca melcul peste tot, azi noapte a facut febra si vad ca e si ragusit bine de tot. La gradinita mi-au zis, da ce are? Muci?! pai toata lumea are muci, daca vrei lasa-l.
L-as fi lasat daca era in apele lui si se distra macar, dar asa, si morocanos si ragusit si cu probabilitate de febra,... mai bine stam acasa si ne odihnim.
Am chemat pe mama sa stea cu el la pranz cat ma duc dupa Teo, care a verificat si azi tot drumul ca stiu cand trebuie sa vin sa-l iau. Zau ca nu-l vad stand acolo pana la 7 seara cand oi incepe munca...

Feli imi pare rau ca ii e asa greu Dianei. Ea se simte "atacata" in tot ce stie ea mai safe... trebuie luata incet incet si imprietenita cu "ala"... da-i greu tare.
Noi am avut noroc ca a fost diferenta si mai mica, si Teo cand a inceput sa-l perceapa pe Radu ca potential dusman si sa-i care pumni si muscaturi, era si RAdu destul de mare ca sa dea inapoi. Mare si la propriu si la figurat.
Deja nu-l mai intreb pe Teo de ce l-a muscat, ci pe Radu il intreb "si tu ce stai frate?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

FELICITARI MONY!!!!!NICOLAS BINE_AI VENIT!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!!

LA MULTI ANI DANUCU SI KLLEMI!!!SA FITI SANTOASE SI FERICITE ALATURI
DE CEI DRAGI!!

Vigantol ni s-a spus sa luam tot anul...Alexia are o creasta abia vizibila pe frunte,a spus cae de la lipsa de vit.D..asa ca noi luam si pe timp de vara.

Anca noi am incheiat etapa borcanel de vreo luna.

Niko cum sunteti???

Bitza ce ma bucur ca ai aparut!!

Ada sper sa treaca repede tusea,multa sanatate.

Babytza,Nocom

Corrina voi ce mai faceti??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bine ai venit pe lume bb Nicolas!!!Felicitari Monica!!!Refacere rapida si mult laptic!!!!

La multi ani Kllemi!!!Multa sanatate noroc si impliniri alaturi de familia ta!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Vigantol si ai mei iau amandoi vigantolleten 1000, cate o pastila pe zi (tocmai mi-am amintit ca am uitat sa le dau azi...) si ne-a zis la fel, sa dam pana la 1mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna dimineata...
Am lasat copilul la gradi de la ora 9.....spuneti-mi daca nu sunt dereglata....mi se pare ca a trecut o vesnicie...imi e dor taree de el...am rezolvat in timpul asta o multime de treburi...am fost la vulcanizare, la banca, am ajuns pe la bunici, mi-am pregatit ceva de mancare si acum nu pot inghiti gandindu-ma ca eu ma satur ca purcica si el poate sta flamand sau insetat pt ca nu a avut nimeni grija luiOare asa simte o mama sau o dereglata?
gata....m-am descarcat la voi....
Citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am citit putin si incerc sa scriu cate ceva
Vigantol eu mama denaturata am tot uitat sa ii dau cred ca nu mai ia de vreo 2 luni banuiesc ca nu mai e mama uituca ca mine.
Borcanele nu mananca ca nu ii plac nu a prea mancat niciodata dar ce ii place oare lui.
Feli super tare pediatrul vostruVreau si eu unul la fel.
Irina ce mai face Deea???Ati fost la control??
Xor multu de intrebare nu am mai scris ca am fost plecati.

Ne-am intors abia aseara am fost pe meleaguri bihorene din pacate am fost atat de prinsi cu vizite la rude si alte cele incat am prin doar o zi in Baile Felix si bineinteles ca nu am apucat sa ne vedem cu fetele.Imi pare tare rau dar timpul a fost asa scurt si rudele de pe langa Salonta ne-au cam tabaratnu il vazusera pe Andrei niciodata.El a fost stresat de atatea vizite dar noah...data viitoare cand mai mergem in zona si va fi in curand peste vreo luna nu mai le spunem ca venim (asa sunt bihoreni mei tare primitori) ca sa putem sta cat mai mult in Felix si sa ne relaxam si noi.
Laura si multu super cazare am avut.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Xor stiu EXACT despre ce vorbesti! Asa ma simteam si eu. dar tot nu-ti pot raspunde la intrebare... Eu as zice mama, dar toti apropiatii mei imi spuneau ca sunt exagerata si paranoia, deci.....

la multi ani danucu si kllemi!!!! SA FITI FERICITE TOATA VIATA SI AVETI PARTE NUAMI DE LUCRURI BUNE!!!!! VA IMBRATISEZ CU DRAG!!!

Mergi la inceput