Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

O sa incerc sa pun si ceva poze mai incolo.
Acu vreau sa fug cu A la Kaufland pt ceva cumparaturi si sa iau lapte praf am o pofta nebuna de cioco de casa am mancat duminica la una din matusile mele si am ramas cu pofta cred ca nu am bagat destul.Sper sa gasesc lapte praf Raraul de care a folosit ea ca tare buna a iesit.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani Kllemi! La multi ani, Danucu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Uff greu mai trece timpul....am recuperat si de citit...
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL MONYCA PENTRU NOUA MINUNE CE A INTRAT IN VIATA VOSTRA....SA VA DEA DUMNEZEU PUTERE SI SANATATE SA AVETI GRIJA DE PRUNCI!
KLLEMI - LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE... FERICIRE AI DIN PLIN CAND TE UITI IN OCHII BOBOCITEI....
Anca - Mark nu a mancat niciodata borcanele...iar de cand are dinti nu mai mananca nimic de consistenta piureului...dar nu cred ca e vreo problema....daca asta ii place Carlei si mananca bine...asta ii dai
Dya - bine ai revenit! Imi lipseau postarile tale, lipseai de la raport si nu stiam ce e cu tine....
Nikol - zi-ne cum sunteti....fermecati de America?
Nocom - deci...cred ca sunt "o mama dereglata"...dar eu tot ma topesc....imi tremura mana sa nu o sun pe ed sa o intreb ce face Mark dar ma gandesc sa nu deranjez....
Babytza - ai mai spus ceva de foto si nu am vazut eu?
Felicic - Vladut e ca un bursucel...nu f inalt si dolofan....nu mai spun de nazdravan.....pupam bursucul pe nasuc
Ada - Teo a vrut sa ramana stiind ca radu va sta acasa? Cum se mai simte R acum?
Lumi - cum sunteti? Ce face Robi? Ce v-a spus dr?
Pe mine ma doare gatul rau de aseara.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

...cred ca trebuie adaugat si Nicolas in listuta, nu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dyanira eu nu i-am mai dat Vigantol de pe la 1 an, cu indulgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

dyanira eu nu i-am mai dat Vigantol de pe la 1 an, cu indulgenta.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna incepem sa avem si puncte comune asta al fi al doilea dupa ala cu mama cam asa si eu ca tot uitam acum ma gandesc sa intreb daca mai e cazul sa ii dau...oricum vine vara.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Monica!!!! Multa sanatate!

Vigantol nu i-am mai dat din februarie la indicatiile dr.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
sa va zic si eu ce-am mai facut in ultimul timp: am trecut pe lapte Prima Crescita si ii place foarte mult lui Andrei...nu am facut trecerea treptat si totusi l-a acceptat din prima fara nici o problema.....si acum ne straduim sa renuntam la laptele de noaptea...azi noapte i-am dat apa si s-a trezit doar o singura data ceea ce la noi este chiar super!

si o chestie care pe mine sincer ma uimeste: cere olita dar culmea! nu pentru kk ci pentru pi-pi!!! eu eram tare gandita cum sa-l invat sa fac si asta la olita si el a venit int-o zi e la cresa si cand am ajuns acasa s-a dus direct in baie a adus olita si imi tot spunea pi-pi, pi-pi si am zis hai sa-l pun sa vedem ce-o fi ...si surpriza chiar a facut!!!....nu o cere intotdeauna dar de cele mai multe ori o vrea...mai putin noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

sa va zic si voua, poate apuca cineva sa puna si pe blog la bobocei.
Ne-a recomandat dr. pentru scaune diareice si/sau enterocolite CEAI DIN COAJA DE STEJAR.
Am gasit la plafar, se face decoct, si e ok la gust. Se bea o cana de ceai in decursul unei zile, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani Klemmi si Danucu!!! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!!!

monyca FELICITARI!!!!! Sa ai un bebe sanatos si Eva sa accepte fratiorul cu mult drag!!!
Xor sa nu te superi pe mine dar eu cred ca putin exagerezi....daca vezi ca e bine copilul atunci cand il lasi si atunci cand il iei, eu cred ca ar trebui sa ai incredere si in instinctele lui
anca multa sanatate mamei tale
laura cum mai e Alexia? mai are muci?
dya nici eu nu i-am mai dat vigantol dar i-am dat tot felul de siropele cu multivitamine printre care si D

Mergi la inceput