Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 21
claudinna spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!! il am si eu pe tata Gheorghe "tataie Doge" in acceptiunea lui R
doamne, Ada!
_irina_, bine ca ti-ai iesit din pareri si ma bucur ca ati scapat si de raceala
gaia.nevia spune:
Nu am gasit Laica, e penurie si criza, domnule...
Am luat unul "joycare", made in Italy. Deocamdata mi se pare super ok.
Abureste intr-una de ieri, am si topit un capacel de medicamente, nu inteleg cum
Va multumesc pentru urarile de sanatate, si la multi ani de Sf Gheorghe!
andreutac spune:
Neata,
La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor de astazi!!
Sanatate si boboceilor bolnaviori! De Lumi nu stie nimeni
nimic?
Mimihoo, distractie placuta la mare!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Clau, e super boleroul! Ai o mana de aur! daca nu i-as fi cumparat Sofiei multe palarii si batice si bascute .... as fi luat cateva de la tine! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Multumesc, esti o draguta!
abe spune:
ada ce noapte groaznica ati avut! imi pare rau! iti doresc sa va treaca repede, nu stiu cum mai rezisti...
mami de Maria si 12+
piolica spune:
'Neata
La multi ani de Sf Gheorghe tutoror sarbatoritilor / sarbatoritelor! Ce bine cu voi, asa stiu si eu cind sint diversi sfinti:) Iar o sa-l dau pe spate pe un verisor cind o sa-l sun azi, cred ca el chiar crede ca eu stiu cind e acest sfint:)
Ada, prin ce ati putut sa treceti. Nu-mi vine sa cred. Multa sanatate!
Mimihoo, drum bun la mare, sa aveti timp frumos.
Babytza, la multi ani mamei si Tinei. Sa aveti o petrecere frumoasa. Nu ma intreba de test ca-mi cam dardaie toate cele, mi-e teama ca nici de data asta nu a iesit la ce dureri de spate am. Cu toate astea, imi simt sinii umflati, poate de la progesteron. Mai astept, ar trebui sa fac azi testul de singe dar nu vreau vesti proaste inainte de weekend.
Irina, ma bucur ca ti-ai luat grija asta de pe cap. Ai incredere in copilul tau si totul va fi bine.
Nikole, parca tu ziceai ca Karinuta a avut oxiuri, cum a scapat de ei? Mie mi-a dat doctora un sirop, i-am dat din el aseara si-i mai dau peste 3 saptamini, ca cica ciclul astora de reproducere e de 3 saptamini, plus in fiecare seara o sa-i dau niste granule homeopate. La voi cum a fost? Din cite am inteles, viermisorii astia nu sint asa de nenorociti, si cica ar avea ff multi copii. babymom, poate ma poti ajuta tu.
Lumi, chiar, pe unde esti?
o zi buna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
abe spune:
cu intarziere, La multi ani Iepurila!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
caudinna foarte frumos boleroul!
andreutac Maria bea cam 600 ml lapte si vreo 400 apa. cateodata mai reusesc sa-i dau max 100 ml suc de portocale.
piolica iti tin pumnii zilele astea!!
ieri am fost la Iosup. totul e ok. se pare ca-i fetita (cu o oareacare marja de eroare)
mami de Maria si 12+
kllemi spune:
hello fetele recunosc ca nu am citit nimic din urma doar pagina asta...eu sunt chiauna de o sapt. nu-s ce se intampla cu copilul asta ca se trezeste la ora 3 noaptea si cere laptic ..si nu ar fi asta o problema dar mai adoarme dupa vre-o ora jum. dupa ce imi smulge tot parul din cap
De ieri suntem cu mucii pina la calcaie ..azi-noapte am avut un show de pomina...a adormit ok...ma bucuram ca poate sa respire fara sa-i fi pus nimic in nasuc...as...da ade unde..pe la 2 sa trezit si daca nu a urlat cat o tinea plamanii nu mai putea sa respire, i-am bagat niste picaturi si dupa o ora de frichineli..a adormit in sf.
Si cireasa de pe tort m-am trezit si la 7 sa ma duc domne sa imi fac analizele (ca de...se fac in luna in care te-ai nascut)si mam mai dus si degeaba ca nu mi le-au facut, ca nu sunt platitoare de taxe...eu dandu-mi demisia de unde am lucrat inainte ptr. ca nu mia mai convenit....in fine acum trebuie sa m ainteresez cum as putea sa imi platesc din urma stiu eu C.A.S-ul...daca stie cineva sa imi spuna si mie, voi fi recunascatoare ...va multumesc
Revin intr-un alt mesaj ca in asta mam lungit cam mult
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)