Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 22
kllemi spune:
ada am inteles bine...si voi sunte-ti bolnaviori???...ooooofff sanatate multa si La multi ani!..lui Radu..sa fie sanatos, voinic si sa o asculte pe mami
LA MULTI ANI!! TUTUROR CARE ISI SARBATORESC AZI, ZIUA DE NUME
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
ada vaaaiiii..nu pot sa cred prin ce a-ti trecut ...acum ama pucat sa citesc si eu ....si totusi mai traiesti dupa o asemenea sperietura....scuza-mi gluma idioata...dar eu cred ca acolo intepeneam
andreutac spune:
AlexaM, Abe, multumesc pt raspunsuri!
Abe, dar bea Maria, nu se-ncurca! Felicitari pt. fetita!! Va avea mami 2 fete cucuiete
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andy_galro spune:
Saluatare!
Am avut si noi in sfarsit prima noapte fara nici o trezire....cand m-am trezit dimineata parca nu imi venea sa cred...nici acum nu imi vine sa cred...de cand nu-i mai dau lapte noaptea nici nu il mai cere.....sper sa il tina macar o vreme ca de cand avea 7 luni nu am mai avut asa o noaapte fara nici o trezire
ada sanatate multa puiutilor dar si tie mami
mimi concediu placut va doresc...sper sa prindeti vreme buna
claudinna spune:
abe felicitari pt fetita!!!!! sa fie sanatoasa!! si multumesc
andy_galro, felicitari!! sper din tot sufletul ca de acum sa aveti nopti linistite!
piolica, tinem pumnii stransi sa fie cu ochisori
La multi ani, Radu!, esti baiat mare de acum! sanatate multa!!
kllemi, sanatate multa Amaliei! pt frichineli, poti sa-i faci niste analize de kk
iepurila spune:
sarumana mult fetelor.
sa vi se intoarca urarile de o suta de ori!!!!!
pupici voua si boboceilor.
Ada imi pare tare rau de patanie. pup
kllemi spune:
claudinna i-am facut analizele si copro si giardia, ambele au fost negative...este adevarat ca nu am facut decat o singura data....chiar sapt. viitoare vroiam sa repet
IEPURILA, LA MULTI,MULTI ANI! CU SANATATE SI MULTE BUCURII...cu intarziere..iertare...te pup de o mie de ori muuuuaahhh...
lumiiiiiii...were are you?????
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi claudinna i-am facut analizele si copro si giardia, ambele au fost negative...este adevarat ca nu am facut decat o singura data....chiar sapt. viitoare vroiam sa repet IEPURILA, LA MULTI,MULTI ANI! CU SANATATE SI MULTE BUCURII...cu intarziere..iertare...te pup de o mie de ori muuuuaahhh... lumiiiiiii...were are you????? fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
sarumana mult mamica scumpa. te puuuup
iepurila spune:
Abe, felicitari pentru fetita!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE_SI SERBEAZA AZI ZIUA ONOMASTICA!!!!!
Andy_galro, pot sa spun cat te invidiez????? felicitari din suflet. dar zau ca vreau si eu.
iepurila spune:
Andreea sa-ti raspund si eu referitor la baut lichide. Din fericire Elena bea multa apa. Uneori chiar ma sperie (asta pentru ca eu bag lichide cu forta in mine.
La somnul de pranz baga 2-3 biberoane de 120 ml. Iar in timpul zilei (in special dupa amiaza) mai bea vreo 2 bibe.
Iar mancarea ei preferata este ciorba/supa, nelipsita in orice zi (chiar de 2 ori pe zi)