Bobocei de sept-oct 2008 (279)
Raspunsuri - Pagina 20
Muuh spune:
babymom recomand amazon.de care livreaza carti si in Romania. Singura problema ar fi ca site-ul este in germana. Daca ai nevoie de ajutor da un semn
bitza2008 spune:
Neatza!!
Poftiti si
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SE SARBATORESC DE SF. GHEORGHE!
Ada Sper ca sunteti mai bine cu totii!
Luminita intra si zi-ne ca totul e bine!
Irina ma bucur ca te-ai linistit!
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Voi ati citit stirea asta?http://realitatea.mobi/pages/article.aspx?id=95571&topicid=102 in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Mie imi apare doar reclama la tv pe mobil.
Paula-Laura spune:
Ada, sanatate multa!
groaznic prin ce ati trecut
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Mimihoo spune:
Ada, Slava Domnului ca este mai bine! Si sper sa nu mai treceti prin asa ceva!
Ce-o fi cu Lumi?
Pio, Sofia este ok ... doar ca astazi i-au aparut din nou niste mucisori .... I-am data repede Nurofen si Pinosol in nas si cred ca i-am oprit. Suntem cu totii raciti, si cred ca de data asta eu sunt sursa.
Ne pregatim sa plecam la mare, dar am trimis-o pe Sofia la gradi' ca sa ma pot desfasura in voie si la 12-1 cand o luam, plecam direct. Vremea e cam urata, dar macar vedem marea
Fug la bagaje!
Sanatate muuulta la toata lumea si sa va gasesc cu bine!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
babytza spune:
Neata mamici
Ada offff, prin ce ati trecut Sanatate multa , sa nu mai aveti parte de asa ceva
irina ma bucur ca te-ai linistit , stiam eu ca fata e bine
piolica sanatate multa Elsei Cand faci test ?
La multi ani celor care poarta numele de Gheorghe !
Eu azi imi serbez fetele preferate Pe mama si pe Tina Asa ca fac cinste pentru ele
Babytza si puiiValentina David
gaia.nevia spune:
neatza, sau ma rog, cum s-or saluta oamenii care n-au dormit deloc?
am trecut prin ce-am trecut, dar nu s-a terminat acolo...
Pe la ora 4 dardaia tot si vorbea in somn. Ma doare burtica, pentru ca am condus prea mult bmwul... L-am invelit, i-am luat temp, nu avea deloc, 37.6 rectal... dardaia, cu mainile si picioarele sloi si urechile la fel si se vaita de burta.
Pe la 6 ardea ca focul, noroc ca l-am simtit ca se agita si respira nasol, am pus mana pe el, faceai ochiuri pe burta lui, termometru..pac 39.6... pac novocalmin.
Intre aceste episoade cam la 30 min se trezea si cerea sa sufle nasul, frate, o galeata de muci de fiecare data in 2-3 servetele.
Ma si intrebam daca are sens sa ii pun aspiratorul, nu avea pt ca se adunau treptat...
Asa ca azi noapte am dormit de la 2 la 4 si de la 6 la 7. Si bietul copil nu mai zic ce somn n-a avut.
Acum l-am bagat si pe el pe acelasi tratament pe care e Radu, le-a scazut febra la amandoi, tusesc ca niste tobe si si sunt plini de muci.
Facem si aerosoli, cu borboletinha, ca altfel nu se mai poate.
Si nu au absolut nimic la plamani... ceea ce e super... dar ma ingrozeste ideea ca dupa ce am trecut prin asa ceva se poate si mai rau frate.
Nocom spune:
NEATA,
ADA mama ce sperietura trebuie sa fi tras!!! E clar ca circula un virus ceva printre voi....si acum il plimbati de la unul la altul, dar ce simptome naspa!!! Sper ca dupa incident ati avut o nopate linistita..
irina eu ti-am zis sa lasi fata in pace ca n-are absolut nimic....
Mimihoo va doresc vreme buna si distractie placuta!!! Ce fain de voi.....
nikolici nu stim ce stire vroiai sa ne arati, ca nu merge.... :(
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE GHEORGHE!!!!
LUMIIIIIIIIIIIIIII
claudinna spune:
neata!
Ada, sanatate multa!
Mimihoo, sper sa se faca si Sofia bine repede si distractie placuta la mare!!
vremea asta e chiar enervanta, oriunde ai fi...
Mimihoo spune:
Multumesc fetelor, sper sa putem iesi din camera de vant si ploaie :))
Ada, ma rog sa treceti cat mai repede de episodul asta urat! Ai luat aparat Laica pana la urma?
Clau, e super boleroul! Ai o mana de aur! daca nu i-as fi cumparat Sofiei multe palarii si batice si bascute .... as fi luat cateva de la tine!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei