Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicitari, Monyca!!!!
Sa fie sanatos, cumintel si papacios Nicolas, iar Eva sa se bucure si ea din plin de el (si invers, desigur, dar asta e mai simplu :) )
Nu ma pot opri din plans .. Cum trece timpul, parca ieri ne-ai anuntat ca esti insarcinata si te invidiam putin , ca maine voi naste si eu ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza...va multumesc din suflet ptr. urarile frumoase...ma simt datoare sa dau de baut si ceva de imbucat ...deja o parte din cadouri le-am primit de ieri...astept si azi

MONICA, FELICITARI PTR. BB NICOLAS SA FIE SANATOS SA TE BUCURI LA MAXIM DE EL

Si noua tot asa ni sa recomandat vigantol..doar in lunile cu R deci mai avem putin si sacpam de el...macar pe perioada verii....aaaa si calciu la fel

Eu sunt putin chiauna..nu am putut sa dorm deloc azi-noapte...si pe la 4 dim. sa trezit si copilul ...trebuia transferat la noi in pat cand o iau in brate constat ca era uda fleasca..se umpluse pampers-ul la maxim si a dat pe afara ...dai si apuca-te sa o schimbi si ea saracutza o fi zis ca ne trezim de tot, cand ei inca ii mai era somn...si daca nu sa pus pe un urlat de cred ca am trezit toti vecinii, si printre lacrimile de crocodil incerca sa imi spuna "NAAANI,NAAANI" .....am pus-o la loc in pat am linistit-o putin si a apucat-o frichinelile...dupa o ora a inceput "pepit,pepit"...adica laptic...iar scoala-te fai laptic si sa dus si mama lui de somn .....dar ce mai conteaza azi schimb prefixul ...sunt foarte nervoasa pe chestia asta...nu stiu daca si voua vi se intampla ...gata v-am zapacit de tot

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Apropos de doi copii sau mai multi.
Am citit si eu pe furate si pe sarite "sybling without rivalry".

Zice acolo o chestie foarte interesanta, pe care am incercat s-o aplic si eu cu Teo...

Bine, in primul rand zice "do not compare". Sa nu-ti compari copiii, niciodata, nici intre ei, nici cu alti copii. Mai zice si "do not label".
Se refera aici inclusiv la apelative de genul "tu esti micutul meu".
/ "tu esti baiat mare, poarta-te ca atare" dar si la altele "tu esti matematicianul""tu nu canta ca nu te pricepi ca fratele tau, el e artistul" etc.

Si pardon ca ma lungesc, sa revin:

Zice acolo despre "la fel". "La fel" nu e bun. E tare rau.
Ma iubesti? DA. Dar pe mine ma iubesti? Da! Mai mult? Nu, la fel!
Ei cica acest la fel, indiferent despre ce e vorba (mancare, jucarii, haine, iubire) face tare rau copiilor si ii face sa fie mereu in competitie.
Pare de bun simt ce zic ele, autoarele, pentru ca am observat si la Teo tendinta sa se compare / puna in antagonie cu Radu.
Ma intreaba. Iti place de mine? Da, imi place de tine.
DAr de Radu iti place? tendinta e sa raspund, da, sigur, si de radu inmi place, pentru ca asta e adevarul.
Ei bine, daca raspund asa, urmeaza. De radu iti place mai mult? De radu iti place daca plange? De mine iti place mai mult?
Deci asta testata pe Teo.

Asa ca incerc sa raspund mereu legat de copilul care intreaba, (deocamdata numai Teo poate intreba, dar urmeaza si Radu acusica). MA iubesti, iti place de mine, etc
Da, si dau detalii stric legate de copil, sau de momentul respectiv.
Teo incearca mereu sa aduca vorba de Radu, si eu ii spun "acum nu vorbim de radu, vorbim de tine, banuiesc ca ai nevoie sa ma intrebi ceva daca ai inceput asa, lasa-l pe Radu ca lui o sa-i spun ca il iubesc/ca imi place de el dupa ce vorbesc cu tine"
Ma rog, variatiuni pe aceasta tema...

Mi-e destul de greu sa-mi aleg cuvintele, dar uneori imi iese. Incerc mereu sa il tin pe Teo focusat in discutii despre el, pentru ca, desi initial mi se parea tare fain ca il aduce in discutie pe Radu (wow, ce grijuliu frate mai mare) discutia are mari sanse sa degenereze si sa aflam ca radu are ceva ce teo n-are si invers...
Si e folositor si cand au programe diferite, si teo s-ar agata de programul lui Radu, ca sa nu faca ce are el de facut... in fine sper ca s-a inteles ceva din ce as fi vrut sa zic... va recomand oricum cartea. Are multe exemple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Vigantol - i-am dat cam o data la 2-3 zile pt ca atunci mi-am amintit
Andy_g - nu ma supar. n-am motiv...stiu ca sunt exagerata dar ce sa fac daca nu ma pot controla? Sper sa MA acomodez cu gradi...
Pe Mark l-am gasit si azi ok...fara probleme....se bucura tare cand ma vede
Ada - f interesant subiectul....mai povesteste-neeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Klemmi Sa fii fericita si iubita mereu! Nu te mai gandi la prefix. O zi minunata sa ai!
Danucu Mi-ar place sa mai dai un semn!
Nocom,Babytza,Andy.p am mai intrat dar nu m-ati vazut voi.De Pasti am fost plecati la Satu Mare... a fost super,am venit de acolo plina de o energie pozitiva si un chef de viata.
Eu sunt fericita ca,in sfarsit, la 1 an si 7 luni puiul meu imi zice MAMA. Asta dupa ce mi-a zis Babi,Ama.

Si alta noutate,e posibil sa ne mutam in Bucuresti Vin peste voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Felicitari Monica! Bine ai venit Nicolas! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata!

La multi ani Klemmi!

Ada, interesanta carte, vad ca-i scrisa tot de Adele Faber, ai luat-o de aici de pe undeva, sau ai comandat-o de afara? ca eu tocmai am comandat ceva de pt amazon uk si platesc transport destul de mult, n-as mai da inca o comanda doar pentru o carte...

xor dereglata sau nu, nu stiu, dar cred ca si eu as simti la fel. cel putin o perioada...

vigantol: ii dau pana la 1 mai, apoi pauza, si incep iar in septembrie

borcanase: am avut o perioada in care manca destul de des, dar acum nici nu ma pot apropia de ea cu ele

mami de Maria si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Doamne,

cati nebuni sunt pe lumea asta...... :·((

http://www.youtube.com/watch?v=t9117uPqUi4&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI KLEMMI. MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI SA REALIZEZI!!![

MONYCA, FELICITARI!!!! BINE AI VENIT PE LUME NICOLAS. SA FII SANATOS, PAPACIOS SI SA AI O VIATA LIPSITA DE GRIJI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ada, foarte interesant ce zici tu acolo. Nu m-as fi gandit deloc la o asemenea abordare.

Borcanele: Elena le-a refuzat cu desavarsire
Vigantol: noi suntem acum la 4 pic pe zi (din cauza de ceva coaste evazate). Dar bine ca ati spus ca sa intreb si eu medicul

Xor . Nu pot sa spun ca esti exagerata. ca atunci n-as mai gasi un termen pentru mine. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta.

lumi, cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

ada, mi-am amintit acum: sunteti tare curajosi, dom'le! si tu si Radu! auzi, tu, sa urce cupchilu pe franghii!!

mami de Maria si 11+

Mergi la inceput