Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Bitza, felicitari MAMA!!!!

Constatand ca Elena in ultimele zile incearca sa imite ca un papagal cuvintele mai scurte auzite, am exersat azi cu mama Irina. ei bine suntem mama Ina si tata Masu (Marius). Numai propriul nume nu vrea deloc sa incerce sa-l rosteasca/stalceasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani kllemi si Danucu! Sa aveti o zi frumoasa!
Monyca, FELICITARI! Bine ai venit pe lume bebe Nicolas!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

v-am zis ca pasarea cucul (ca sa evit oarecum cacofonia) face CUCU CUCI (de la gugustiuc)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Felicitari Monica, sa va bucurati la maxim de cele 2 minuni din viata voastra! Un buchet mare de flori.

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

Felicitari Monica! Bine ai venit Nicolas! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata!

La multi ani Klemmi!

Ada, interesanta carte, vad ca-i scrisa tot de Adele Faber, ai luat-o de aici de pe undeva, sau ai comandat-o de afara? ca eu tocmai am comandat ceva de pt amazon uk si platesc transport destul de mult, n-as mai da inca o comanda doar pentru o carte...

xor dereglata sau nu, nu stiu, dar cred ca si eu as simti la fel. cel putin o perioada...

vigantol: ii dau pana la 1 mai, apoi pauza, si incep iar in septembrie

borcanase: am avut o perioada in care manca destul de des, dar acum nici nu ma pot apropia de ea cu ele

mami de Maria si 11+

eu am luat-o de pe books express, plata in lei, la livrare, livrare la usa in 2-3 saptamani. Banuiesc ca si ei tot de pe div situri sau direct de la edituri comanda, avand in vedere leadtimeul.
Nu poti edita comanda de pe Amazon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

NEatza mai la amiaza,

MOnycaC felicitari pentru noua minune, bebe sanatos, sa va bucurati de el

KllemiDanucu

Anca multa sanatate mamei tale, Crina nu papa borcanele, chiar ieri am luat unele de la Humana cu fructe...nu a pus gura pe ele

Bitza felicitari pentru MAMA

Feli, felicitari pentru bilant

eu am tot avut treaba pana acum, spalat, curat si mancare Crina .. acum face mama mancare pentru noi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

bitza felicitari pentru MAMA!!!!
felicic ce bine stati la bilant
ange
joy cum te simti gravidutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Felicitari Monyca! Sa fie sanatos si sa aibe noroc!

Paula, este super la gradinita, daca dimineata mai apare si Florin, este si mai bine. Fac gimnastica , invata sa puna jucarile la loc, normal ca Sofia zice pas, canta, danseaza. Dimineata am dus-o chiar inainte de a pleca la micul dejun. Vai, cat de dulci sunt cum merg ei ca trenul, tinandu-se de maini. Am mai fi stat dar se apropia Sofia de usa si ne-ar fi vazut. Cand este soare afara, imi duce sotul caruciorul si ma intorc pe jos acasa. Astazi sunt la a2-a plimbare lunga si daca nu ar fi adormit ne-ar fi luat 45' pana acasa. Pentru ca a adormit (ceea ce-mi si doream), am intrat in IOR si am stat pana s-a trezit.
Sa va faceti bine repede! Abia astept ziua de vineri ca sa plecam la maaaaare!

Sanatate multa mamicilor si boboceilor!

Si La multi ani sarbatoritelor de astazi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Kllemi la mul#355;i ani fericiti, tot ce î#355;i doresti sa ti se indeplineasca , sanatate multa si fericire.

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Despre noi, cum v am mai povestit k s a obisnuit super repede, bine are si cu cine, prietenii nostri avand doi copii de apx 6 si 2 ani.s ar juca non stop dc am fi mereu cu ei, nu mai spun ca doar k face regula jocului ASA cum considera ea :). Ca va citeam de c#259;r#355;i, aici e paradisul cartilor pt copii, as lua o valiza dar din pacate nu am spatiu pt ele, insa 2 -3 tot ma bag. In rest suntem bine, eu cu bagajul meu de greata zilnica, trebuia sa plecam la las vegas dar nu stiu cum
o sa ma simt , caci acolo e de umblat vizitat dar poate se duce al
meu sot singurel si eu zac prin casa pe langa copii.feti#355;a prietenilor no#351;tri de apx 6 ani merge la gradi, gradi ca o scoala, le da lectii super onteresante, ramai uimit ce sistem diferit, stiu sa citeasca de pe la 4 ani jumate si nu i forteaza totul prin joaca ca doarve gradi, încerc sa mi aduc aminte de gradi a mea, m#259; rog nu cuprind eu tot ce m a impresionat dar faptul ca ii încurajeaz#259; cu greselile de riguare c#259;ci de multe ori parintii nu au voie sa intervina in corectarea de ex a cum
scriu, ii l#259;sa saaibe initiativa si sa nu i sperie dc nu fac totul corect. Gata ca mi a luat o ora sa scriu mesajul asta pe tel:) va pup

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput