--> --> -->

Bobocei de sept-oct 2008 (279)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

sper sa va placa, aici se cinta peste tot:)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
eu am luat-o de pe books express, plata in lei, la livrare, livrare la usa in 2-3 saptamani. Banuiesc ca si ei tot de pe div situri sau direct de la edituri comanda, avand in vedere leadtimeul.
Nu poti edita comanda de pe Amazon?

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

multumesc!!
pe amazon nu cred ca mai pot edita pt ca deja mi-au trimis comanda.

mami de Maria si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

lumiii - ce faceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mie mi-au placut cei de la BE, si situl, si tipa cu care am comunicat pana sa primesc comanda.

Radu nu-i prea bine, deja ma foiesc pe-aici ca o gaina si-l pazesc, e ragusit rau - rau de tot (fara voce) mi-a facut si febra... tuseste, vai de capul lui. Plin de muci... burta in pioneze, bietul bebe asa mi-e o mila de el. Cu greu l-am culcat si sunt cam speriata ca respira greu.
I-am facut doua sesiuni de aerosoli... sper sa fie mai bine pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

wow, Ada, ce nasol! Nu il mai duci sa-l vada pediatrul? Multa sanatate.
Eu ma duc din nou maine la pediatra noastra ca Elsei i-a reaparut tusea noaptea si e fff nosoala, ieri noapte am pazit-o ca mi-era frica sa nu se inece de la atita tuse. Sper ca in noaptea asta sa fie mai bine, iar maine sa-mi dea homeopata un alt tratament care sa o scape de tusea asta nenorocita. Ieri noapte i-am dat Elsei tratamentul homeopat, i-am facut aerosoli si i-am pus si o ceapa taiata sub pat. Pina la urma tusea a incetat si a dormit bine pina dimineata.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Offf, Ada, multa sanatate lui Radu

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada Sper sa scape repede puiul mic....

lumi cum e Robi??

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

apar si eu, ca deja 21 e ieri...

La multi ani, kllemi!
La multi ani, danucu!
sa aveti parte de bucurii, sanatate si implinire!

FELICITARI, Monica!!!!!! uite ca se nascu si primul fratior de bobocel, de dupa bobocei
abia astept pozele!!

sanatate boboceilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

felicic am vrut sa scriu ca m-ai cam speriat cu ce ai scris despre nepotica ta, care dupa cum o descrii tu este exact Karinutza mea plina de personalitate destul de apasatoare.
Vai de funduletul meu si al lu ta su, sa ma astept deci la ce este mai rau, nu?
Mai eu ma stiu destul de tare cu nervii, insa al meu barbat va ceda sigur, cred ca nu va mai veni acasa.
Om trai si om vedea ce va fi, Dzeu iti da cat poti duce nu?Sper!
Hai trezirea Romania ca am prins si eu laptopul gazdelor si nu mai scriu o vesnicie fara logica de pe telefon la 5 am. ;)

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

niko, eu sunt aici

Mergi la inceput