Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

salutare fetele!
ce vreme urata..oleu..

am si eu o rugaminte la voi...stiti niste site-uri de unde pot comanda perna de aia de dormit mare? ca deja nu imi mai gasesc nici o pozitie buna de dormit.

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Buna fetele,

Nu am mai scris de mult. Sunt multe discutii despre spitale si unde veti naste iar eu nu am nici un comentariu la capitolul spitale si doctori insa sper din suflet sa faceti alegrea cea mai buna pt delfinasii vostri.

Ma bucur de fiecare data cand vad ca veniti cu vesti bune de la dr. Si ca bebeii cresc frumos.

Noi suntem bine, crestem si eu si bebe bineinteles. Am cam vreo 11 kg in plus nu e foarte bine dar nici nu am de gand sa fac dieta acum. Voi slabi cu alapatatul si cu jogging dupa nastere. Mancarea e destul de diferita aici si cateodata chiar nu am chef sa o vad in fata ochilor si uite asa mananc mai multa paine decat ar trebui si dulciuri dar asta e.

Pupici la toate sa creasca burticile

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

si aici am aceeasi problema,mancarea asta o detest,pana si painea abia abia am gasit un fel sa imi placa,ca in rest toate sunt dulci sau rele.si ca sa ma satur si eu tot timpul bag painea la inaintare.dar o sa slabim dupa

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cristina, eu nasc la CMU in Bucuresti, la Regina Maria...daca vrei mai multe detalii sa imi spui

Bulina 28+ cu poznas

Multumesc racusor, ma documentez pe net, si daca e.. cer informatii suplimentare.

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

salutare fetele!
ce vreme urata..oleu..

am si eu o rugaminte la voi...stiti niste site-uri de unde pot comanda perna de aia de dormit mare? ca deja nu imi mai gasesc nici o pozitie buna de dormit.

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Uite aici perna pentru gravide, mai sunt cateva site-uri, o sa le caut si iti scriu. Si eu vreau sa imi iau una, ca am avut o noapte de cosmar...nici pe stanga nici pe dreapta nu mai pot dormi ca lumea..

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele
Otilia bine ca esti mai bine acum
Lala uite eu din asta am, nu face zgomot si dorm regeste 10 ore pe noapte www.brendon.hu/Products/ViewDetails/12515?storetype=store&store=32&pageno=22" target="_blank">aici
Daca ai pe cineva sa-ti traduca din ungureste, parna inseamna perna, ruha inseamna husa

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

aici perne gravide mai ieftine

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maya, te-ai prins, suntem plimbareti Noi ne facem concediile la cort de 8 ani, tare mult ne place! Abia astept sa iau un sac de dormit mic pt bb

lala eu ma infasor in pilota conform schitei cu perna de dormit si momentan dorm foarte bine! Nu m-am indurat sa dau 2 mil pe ea..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si sa mergi la prima categorie sus si sa alegi kismama (gravide) au cam tot ce trebuie pamut inseamna bumbac! Daca ai nevoie de instructiuni iti mai dau, 26 000 inseamna 100 euro, cu lei nu prea stiu ca de cand s-au schimbat cu leii astia noi nu prea mai sunt la curent!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

par super ok produsele de la dormeo

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Buna fetele,

Nu am mai scris de mult. Sunt multe discutii despre spitale si unde veti naste iar eu nu am nici un comentariu la capitolul spitale si doctori insa sper din suflet sa faceti alegrea cea mai buna pt delfinasii vostri.

Ma bucur de fiecare data cand vad ca veniti cu vesti bune de la dr. Si ca bebeii cresc frumos.

Noi suntem bine, crestem si eu si bebe bineinteles. Am cam vreo 11 kg in plus nu e foarte bine dar nici nu am de gand sa fac dieta acum. Voi slabi cu alapatatul si cu jogging dupa nastere. Mancarea e destul de diferita aici si cateodata chiar nu am chef sa o vad in fata ochilor si uite asa mananc mai multa paine decat ar trebui si dulciuri dar asta e.

Pupici la toate sa creasca burticile

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
O romanca in Danemarca

si aici am aceeasi problema,mancarea asta o detest,pana si painea abia abia am gasit un fel sa imi placa,ca in rest toate sunt dulci sau rele.si ca sa ma satur si eu tot timpul bag painea la inaintare.dar o sa slabim dupa

Bianca 24+

Suntem colege de suferinta

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si26+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput