Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc mult fetelor. acum studiez

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele,

Bafta multa si pupici celor care merg la eco azi.:*
Eu am dormit tare prost azi nopate, bebe s-a agitat destul de mult, dat ghionturi...ehee,a trebuit sa merg la pipi..a jucat fotbal toata noaptea.stati linistite ca bebe sigur isi face simtita prezenta cand te astepti mai putin si atunci sa te tii.Otilia, imi pare tare rau sa aud de problemele tale.iti trimit o imbratisare si pupici de incurajare de aci.tre sa incepem sa ne uitam dupa patut si noi.foarte frumoase modelele voastre, dar tre sa ne incadram deja la un buget mai subtire de cand vrem sa ne facem casutza.Mi-ati facuto pofta cu maioneza....aoleu nu mai pot, dar nu porea am voie ( de la varicela). asa ca imi pun pofta in cui.zilele astea vreau sa pun si eu poze, doar sa mai treaca din bubitzele de pe fatza, ca tare mi--e jena .

Pupici,

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Maya, te-ai prins, suntem plimbareti Noi ne facem concediile la cort de 8 ani, tare mult ne place! Abia astept sa iau un sac de dormit mic pt bb

lala eu ma infasor in pilota conform schitei cu perna de dormit si momentan dorm foarte bine! Nu m-am indurat sa dau 2 mil pe ea..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Michelle, sunt si perne mai ieftine, uita-te pe link-urile pe care le-am dat mai sus.

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

aici perne gravide mai ieftine

Elena 23+ cu un cuminte

Din asta a avut Bamboletta si a zis ca-i foarte zgomotoasa. Fosneste tare cand te misti in somn. DAr vad pe site ca au mai lucrat la capitolul zgomote.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

stefania poi sa stii ca daeu una sufar tare dupa mancarea de acasa,cat am fost acum am profitat la maxim de toate felurle de borsuri de legume,si tot ce se mai face acasa, nu am nici o sapt de knd sunt iar aici si duc mare lipsa de ele,deja visez cand ma voi duce iar in mai acasa,imi fac un plan ce anume sa pap atunci.colega

Bianca 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

par super ok produsele de la dormeo

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Da, Victo, sunt bune, poate ca salteaua pentru bebelusi pare cam scumpa comparativ cu altele dar pentru cine isi permite financiar, de ce nu..?

Anca_vlad spune ca sunt bune si saltelutele de pe site-ul recomandat de vecina ei! Si preturile sunt cam de 3-4 ori mai mici decat la Dormeo.

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Buna fetele,

Nu am mai scris de mult. Sunt multe discutii despre spitale si unde veti naste iar eu nu am nici un comentariu la capitolul spitale si doctori insa sper din suflet sa faceti alegrea cea mai buna pt delfinasii vostri.

Ma bucur de fiecare data cand vad ca veniti cu vesti bune de la dr. Si ca bebeii cresc frumos.

Noi suntem bine, crestem si eu si bebe bineinteles. Am cam vreo 11 kg in plus nu e foarte bine dar nici nu am de gand sa fac dieta acum. Voi slabi cu alapatatul si cu jogging dupa nastere. Mancarea e destul de diferita aici si cateodata chiar nu am chef sa o vad in fata ochilor si uite asa mananc mai multa paine decat ar trebui si dulciuri dar asta e.

Pupici la toate sa creasca burticile

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

si aici am aceeasi problema,mancarea asta o detest,pana si painea abia abia am gasit un fel sa imi placa,ca in rest toate sunt dulci sau rele.si ca sa ma satur si eu tot timpul bag painea la inaintare.dar o sa slabim dupa

Bianca 24+

Suntem colege de suferinta

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si26+
O romanca in Danemarca

Din aceleasi motive noi tocmai ne-am luat masina de paine. Si ca sa mananc si eu in sfarsit o paine proaspata si sa n-am stresul ei cand se inchid magazinele 3 zile.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

aici perne gravide mai ieftine

Elena 23+ cu un cuminte

Din asta a avut Bamboletta si a zis ca-i foarte zgomotoasa. Fosneste tare cand te misti in somn. DAr vad pe site ca au mai lucrat la capitolul zgomote.

Cris 27+ cu

Da, si eu sper sa mai fi redus zgomotul cu noua captuseala... oricum, eu sunt oarecum obisnuita cu zgomote la fiecare intoarcere in pat...patul nostru scartaie de cand l-am achizitionat...cred ca perna nu va face mai urat decat patul

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Otlia si Mycya pe mine ma irita profund mania de a manca legume crude. Nu stiu ce o fi bun in brocoli crid cu ton si cu stafide. Pur si simplu nu reusesc sa ma ating de asa ceva.

Fasloe verde cruda, mazare pastai cruda si alte minuni. Am la munca cantina si au un bar de salate si ceva cald. De multe ori mancarea e cu, curry pe care eu una il detest.

Mai au o mania lor de a face salatele cu legume si fructe sau de a folosi zahar in mancare.

Uneori e chiar buna mancarea dar alte dati iti vine sa fugi repede la McDonalds.

Painea am descoperit-o la brutar ca la mama acasa. Am intarziat ceva timp dar am gasit-o

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si26+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vai puiut de cand nu mi-a mai scartait mie patul

m-am uitat pe site-uri ..e diferenta de dimensiune si de umplutura trebuie analizate

michelle si eu cu pilota sunt infasurata dar parca nu mai merge. sincer am zis ca nu am nevoie..pana de curand nu am avut probleme cu pozitia..

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput