Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaBuc spune:
Andreea, mie nu mi-a spus sa iau doar 10 zile pe luna; e adevarat ca iau calciu sandoz care are concetratie mai mica; Si mai adevarat e ca oricum nu il iau zilnic. MagneB6 nu mi-a dat, pentru ca stau bine cu magneziu, un pic care limita superioara si a zis sa nu depasesc. Oricum, cati medici atate apareri.
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
michelle1981 spune:
Victo, rodyka.. ce frumooos
Cris, si eu merg cu listuta de intrebari, cred ca toate facem asa
Linkurile poti sa le trimiti pe adresa comuna. Eu asa fac.
adriana cum arata caruciorul pliat? Ocupa putin loc?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze
rodyka spune:
multumim ptr , si voua la fel
ma duc sa-mi iau dulapul la intrebari sa vad care haine ma mai incap si apoi facem o plimbarica pana la piata... o sa recuperez dupa-amiaza
27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
puiutz_mic spune:
Mycya, iertare, nu am stiut ca ai papat prosciuto fiert! Multumesc pentru gandurile bune si relaxante!
CD27, imi pare rau ca treci prin atatea probleme, cel mai pacat e ca sotul nu e alaturi de tine...nu pot sa-i inteleg pe barbatii de genul acesta. Ma sa revina la sentimente mai bune fata de tine si sa se poarte ca un cap de familie responsabil! Multa bafta si cu gasirea femeii care sa te ajute la curatenie! Si eu mi-as dori sa gasesc una, dar pana acum..nimic. Ai grija mare de sanatatea ta si a puiutului mic!
Aelita, foarte pertinente vorbele tale! Se vede ca esti mamica a treia oara
adianaBuc, ce bebelina sprintara ai Imi pare rau de carcel, stiu ca e nasol, eu mai aveam inainte de a ramane gravida, dupa... nu mi s-a intamplat decat o data, cred, si atunci foarte slab. Ca si Mg cred ca sunt bune! Sa ne pui poza cu caruciorul!
Bumblebee, ce vis...furtunos! Eu am visat asta-noapte multe fripturi la gratar asezate una peste alta, frumos asezonate si apoi eram intr-o cofetarie cu sotul, in fata vitrinei cu multe si apetisante prajituri si nu ma puteam hotari ce sa aleg
anca_vlad, multumim pentru site-ul cu saltelute! Au intr-adevar super preturi! Vecina ta a cumparat de acolo si ti-a spus ca e buna sau doar din auzite si ea..? As lua o saltea de pe acest site si daca nu e suficient de buna o sa iau una de la Dormeo pentru puiutul nostru!
Racusor sper sa fie ok cu miscarile puiului tau! Ieri si eu am fost panicata din acelasi motiv, in fine seara si-a revenit un pic, a dat cateva picioruse, dar mai bine l-am simtit azi-noapte - cand m-am trezit speriata din somn ca auzisem un zgomot a inceput si bebe sa se miste de mama focului... l-oi fi speriat si pe el, micutul meu drag... cel putin m-am bucurat de piciorusele lui cateva minute Sa ai o zi frumoasa, chiar daca e urat afara!
Eladea un sa iti inseninez ziua!
Otilia, bine ai revenit, recuperare grabnica pentru spate si bazin!
Cris, multumesc pentru urai, si eu sper sa rezolvam cat mai rapid, ca stam numai in stres din cauza afacerii aceleia la care vrem sa renuntam!
Michelle, nu fa ca mine ieri, nu trebuie sa te cuprinda disperarea ca bebelina nu misca suficient! Vei vedea luni ca totul e ok! Fii plina de nergie in continuare!
Paula, dr. ti-a dat pauza atat de lunga intre ecografii pentru ca probabil esti ok, daca era cazul te chema mai repede, asa ca eu cred ca e de bine!
Creatza, ma bucur ca sunteti bine!
Rodyka, Victo salutari si voua si o zi frumoasa!
Maya, ! Nu merg la eco azi, abia pe 3 mai. Bebitza s-a miscat si aseara si azi noapte si putin si dimineata, asa ca m-am mai linistit! Sa ai o zi cat mai usoara la munca, destul ca e mohorata vremea...
Sper ca nu am uitat sa salut pe cineva! si si pentru burticile care vin mai tarziu!
Elena 23+ cu un cuminte
maya71 spune:
Michelle, Michelle, Michelle... sunt de/a ta... am fost in Apuseni...la Pestera Focul Viu, Cetatile Ponorului(fac speologie si acolo am avut examenul in 'Tehnici de Speologie Alpina'),Valea Ariesului...iubesc tot ce inseamna zona aceea, am fost in Balcik... immmm, frumos. M/au incantat toate pozele, am calatorit cu tine... prin locuri in care nu am fost dar imi doresc sa ajung.
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Mycya, iertare, nu am stiut ca ai papat prosciuto fiert! Multumesc pentru gandurile bune si relaxante! CD27, imi pare rau ca treci prin atatea probleme, cel mai pacat e ca sotul nu e alaturi de tine...nu pot sa-i inteleg pe barbatii de genul acesta. Ma sa revina la sentimente mai bune fata de tine si sa se poarte ca un cap de familie responsabil! Multa bafta si cu gasirea femeii care sa te ajute la curatenie! Si eu mi-as dori sa gasesc una, dar pana acum..nimic. Ai grija mare de sanatatea ta si a puiutului mic! Aelita, foarte pertinente vorbele tale! Se vede ca esti mamica a treia oara adianaBuc, ce bebelina sprintara ai Imi pare rau de carcel, stiu ca e nasol, eu mai aveam inainte de a ramane gravida, dupa... nu mi s-a intamplat decat o data, cred, si atunci foarte slab. Ca si Mg cred ca sunt bune! Sa ne pui poza cu caruciorul! Bumblebee, ce vis...furtunos! Eu am visat asta-noapte multe fripturi la gratar asezate una peste alta, frumos asezonate si apoi eram intr-o cofetarie cu sotul, in fata vitrinei cu multe si apetisante prajituri si nu ma puteam hotari ce sa aleg anca_vlad, multumim pentru site-ul cu saltelute! Au intr-adevar super preturi! Vecina ta a cumparat de acolo si ti-a spus ca e buna sau doar din auzite si ea..? As lua o saltea de pe acest site si daca nu e suficient de buna o sa iau una de la Dormeo pentru puiutul nostru! Racusor sper sa fie ok cu miscarile puiului tau! Ieri si eu am fost panicata din acelasi motiv, in fine seara si-a revenit un pic, a dat cateva picioruse, dar mai bine l-am simtit azi-noapte - cand m-am trezit speriata din somn ca auzisem un zgomot a inceput si bebe sa se miste de mama focului... l-oi fi speriat si pe el, micutul meu drag... cel putin m-am bucurat de piciorusele lui cateva minute Sa ai o zi frumoasa, chiar daca e urat afara! Eladea un sa iti inseninez ziua! Otilia, bine ai revenit, recuperare grabnica pentru spate si bazin! Cris, multumesc pentru urai, si eu sper sa rezolvam cat mai rapid, ca stam numai in stres din cauza afacerii aceleia la care vrem sa renuntam! Michelle, nu fa ca mine ieri, nu trebuie sa te cuprinda disperarea ca bebelina nu misca suficient! Vei vedea luni ca totul e ok! Fii plina de nergie in continuare! Paula, dr. ti-a dat pauza atat de lunga intre ecografii pentru ca probabil esti ok, daca era cazul te chema mai repede, asa ca eu cred ca e de bine! Creatza, ma bucur ca sunteti bine! Rodyka, Victo salutari si voua si o zi frumoasa! Maya, ! Nu merg la eco azi, abia pe 3 mai. Bebitza s-a miscat si aseara si azi noapte si putin si dimineata, asa ca m-am mai linistit! Sa ai o zi cat mai usoara la munca, destul ca e mohorata vremea... Sper ca nu am uitat sa salut pe cineva! si si pentru burticile care vin mai tarziu! Elena 23+ cu un cuminte |
vecina mea are la amandoi copiii saltele de acolo! la baietel e mai mare si o foloseste deja de 3 ani si nu s-a deformat!
Nu stiam ca aici sunt facute si la vlad tot saltea de la aceasta firma am avut a folosit-o deja el 3 ani si acum e la al doilea copil care o foloseste de 2 ani jumatate!
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
maya71 spune:
MicPuiutz, inseamna ca am incurcat borcanele... am pus miere de tei si am crezut ca este de salcam (immm, imi place tare mult)
Cine se duce azi la eco?
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Nu am mai scris de mult. Sunt multe discutii despre spitale si unde veti naste iar eu nu am nici un comentariu la capitolul spitale si doctori insa sper din suflet sa faceti alegrea cea mai buna pt delfinasii vostri.
Ma bucur de fiecare data cand vad ca veniti cu vesti bune de la dr. Si ca bebeii cresc frumos.
Noi suntem bine, crestem si eu si bebe bineinteles. Am cam vreo 11 kg in plus nu e foarte bine dar nici nu am de gand sa fac dieta acum. Voi slabi cu alapatatul si cu jogging dupa nastere. Mancarea e destul de diferita aici si cateodata chiar nu am chef sa o vad in fata ochilor si uite asa mananc mai multa paine decat ar trebui si dulciuri dar asta e.
Pupici la toate sa creasca burticile
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Mycya spune:
buna dimineatza delfinariuva trimit de aici o raza de soare numai sa va vad cu zambetul pe buze
Puyutz eu iti multumesc ca totusi miai atras atentia,ca oricum uneori mai gresesc fara sa vreau la mancare.sa ai o zi frumoasa si cu multe miscari ale bebeluslui.azi ia venit randul bebelusei mele sa stea mai linistita,tot ma rog de ea sami mai dea cate una
Victo ma impresionat f mult baiatul tauparca deja il vreau pe al doilea bebe
Otiliav iti tinem pumnii sa treaca totul cat mai repede sa te poti bucura de sarcina asa cum ar trebui
burticutzele care ne-au servit cu micul dejun azi multi
Bianca 24+