Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, burticute! sa aveti o zi senina si linistita si sa va intoarceti cu vesti bune de la eco. mie mi-a prelungit dr concediul cu inca 2 sapt, asa ca o s-o tin tot asa pana la ziua 0

dimineata m-am trezit zambind ca aveam deja delfinasul in brate, era atata de micutaaa... nu avea nici un fir de par in cap dar avea niste margelute albastre si semana cu printesita mea. era toata numai zambete si eu ma grabeam sa-i schimb pampi... ooofff, abia astept! acum parca plutesc, am inca imaginea aia dulce in fata ochilor...

27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Michelle, si eu m-am intrebat despre nocivitatea clorului din piscina. Info pr site-uri romanesti n-am gasit. Pe cele straine, parerile sunt impartite. O sa intreb azi medicul. Mi-am facut listuta cu ce trebuie sa-l intreb, ca uit.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata!

eu saltea ortopedica am luat lui Stefan. si pt noi de altfel. nu mai stiu firma.dar stie sotul si tot de la ei vom lua si saltelele pt patutul etajat.

aelita eu te rugam sa ne zici cum s epoarta fratiorii unul cu celalalt :) si de ce nu va mutati apropae de serviciul lui tati.

de cateva zile Stefan ma uimeste. tot mai des vorbeste despre noi 4, il baga pe MIhaita in discutii..mai ales zic eu dupa ce am fost joi impreuna cu el la eco si a vorbit cu tanti dr..i-a cerut sa il scoata mai repde pe mihaita din burtica..
ex. duminica s/a jucat cu Mihaita. adicatelea avea o masinuta pe care o tot plimba p[e corpul meu, pe burta, pe picioare..apoi imi ridica bluza si il p[upa pe Mihaita..se intindea pe burta mea sa ii fac draga draga..
intr-o seara ii zic sotului sa ma ajute sa imi taie unghiile d ela picioare, ca eu nu mai ajung..la care Stefan..mami, io te ajut sa tai unghiile de la picior..:) cd urcam scarile el ma asteapta sus si imi intinde manuta lui mica, Hai mami, sa te ajut sa urci..

cred ca intra in faza aia oedipiana..dimineata tot era plin de lacrimi, sa nu plec la serviciu, sa stau numa cu el, toata ziua..
hai ca v-am innebunit cu copilul meu :):)

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, ma topeste pustiul tau

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Paula, cat de dulce e baiatul tau! Asa sa ramana si dupa ce se naste bebe2.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

In legatura cu masajul de pregatire a sanilor pt alaptare, am gasit www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14812&start=0&sid=1ab3402148c9ad0dcecd4309b1ec181a" target="_blank">aici cateva opinii. Binenteles ca sunt argumente pro si anti masaj.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Nu ma lasa sa postez link ca e un alt forum. Scuze.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Andreea, eu am observat ca pe perioada cat iau calciu, nu am avut nici urma de carcei. Cum il opresc cateva zile, reapar.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Adriana, mie mi-a recomandat calciu 10 zile pe luna...dar sa nu-l iau odata cu magne b6...adica il iau in zilele in care nu iau Ca...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, asa e si printesita mea. bine, e mai mare, o sa implineasca 9 ani in vara. dar imi face masaj, ma ajuta sa urc scarile, sa duc cumparaturile, ii canta la bb, se joaca pe burtica mea cu papusile, ii face desene cu dedicatii, ba chiar a scris cateva pagini in jurnal (in spaniola, dar a promis ca ea o s-o invete pe bb spaniola ca sa poata citi mesajele)... e atat de dulce ca-mi dau lacrimile... credeam ca acum, daca tot stau acasa, n-o sa vrea sa merg cu ea codita la scoala ( e la 3 min distanta) dar, din contra. in dimineata cand a trebuit sa merg mai devreme la dr i-au dat lacrimile ca merge singurica... cred ca o sa-mi fie de mare ajutor...

27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Binetea si de dimineata ptr delfinutele mele dragi!
Sunt in 'focuri' de dimineata dar cu gandul la voi... asa ca printre hartoage si 'exercitii' (ca probleme sunt tot timpul)am intrat sa va salut si sa va urez sa aveti caldura in suflet si zambetul pe buze... ca de ploaie avem parte afara...

MicPuiutz tu te duci la eco?

Mergi la inceput