Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Andreea, eu am observat ca pe perioada cat iau calciu, nu am avut nici urma de carcei. Cum il opresc cateva zile, reapar.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
btz_ovi, cristina97, eleni87, multa sanatate!

Si eu la si pe baricade, am multa treaba dar am zis sa va salut mai intai.
Am fost in medical o saptamana ca am avut probleme mari cu spatele. Duminica pe 11, de ziua sotului, plecam cu Ana la petrecerea prietenei ei, m-am aplecat sa-i pun Elisei centurile la carut si nu m-am mai putut ridica. Si pentru ca am cazut intr-o pozitie aiurea mi s-au contorsionat muschii de la spate din zona lombara. Asa ca de luni am avut program de mers cat mai mult sa-mi revin, sa se dezumfle, iar de joi am fost la kiropractor. Mi-a gasit 5 vertebre cu probleme si bazinul nealiniat, mi-a ramas capatul femurului drept blocat in bazin, de aceea schipatam. Dupa 3 sedinte sunt cat de cat rezolvata dar trebuie sa fac miscare, n-am voie pe scaun prea mult. Culmea este ca vineri si sambata facusem foarte multa miscare, am fost si pe jos mult si la bazin cu Ana, si sambata toata ziua la cumparaturi fara masina.
Avantajul e ca de miercuri am mers normal, fara cadrul de carut, asa ca am rezolvat niste cumparaturi care le tot amanam: scaun de masina nou pentru Elisa si o canapea.
Moasa mi-a spus ca in sarcina pelvisul e fragil din cauza hormonilor si eu oricum aveam mai de mult ceva probleme iar hormonizata tot sunt de 2-3 ani, ba sarcina, ba alaptare, ba sarcina.
Si vitamine tot n-am luat inca, vad ca nu pun un kilogram pe saptamana ca la celelalte doua sarcini. Am luat 5 kg pana acum si bb e ok, l-am vazut acum o saptamana la eco in privat. Tot fata este . De fapt cu miscarea asta fortata, am mers mult de tot pe jos asa ca am slabit putintel. E cam aiurea ca dupa kiropractor ar trebui sa merg si mai mult dar picioarele mi se umfla si simt nevoia de pauza.

Michelle, eu am fost la bazin ultimele doua vineri, si putin si la sauna . Daca nu ai probleme in sarcina este buna miscarea in apa, eu cred ca putintel ajuta si la nastere normala. Oricum e super senzatia sa nu te mai simti greoaie o perioada. Atat sa alegi un bazin curat sa nu te alegi cu vreo infectie de acolo.
Racusor, asculta la baba, m-am uitat la poze si arati beton. Inteleg sa consumi proteine ca sa se ingrase bb dar de la fructe sa nu faci rabat, chit ca-s struguri si ingrasa sau banane dar au magneziu.
Carmen, am vazut ca m-ai dat disparuta . Ti-am ochit poza de langa scara. Eu am condus in travaliu, in prima zi, dar mergeam in oras si era o zona cu 40 km/ora. A doua zi de travaliu n-am avut tupeu sa conduc inspre spital, contractiile erau mai puternice si pe autostrada nu ma riscam.
Giorgia, Denisa, sunteti de nota 10+ cu asa mingiute in fata si picioare slabe slabe .
Eu tot cu mingea in fata dar picioarele-s butuci . Saptamana aceasta n-am vrut sa fac poze, sa am amintiri cu mine diforma. Aveam burta deformata, pe diagonala pentru ca aveam coloana in S. Inca nu si-au revenit toti muschii mei ca sa ma pot poza.
Bamboleta, ohoho ce burtoi fain si ce mamica vesela
Ah, Cris2010, frumoase poze cu burtica rotunda si delicata. Noroc cu tine si pozele cu pomi infloriti ca mai simt si eu primavara de prin alte parti.
Bumblebee, ma bagi in boala, ce muschi abdominali ai, super strong, inca n-au lasat burta sa explodeze.
Rodyka, frumoasa poza de la coperta albumului. Ce fetita mare ai, o sa-ti fie de ajutor.
Dragaica, te vad sefa la burtoaie pana la final. N-a mai pus Sheri poze recente dar cred ca are concurenta serioasa.
Eladea, uite suntem mai binisor dar cam ocupata la munca. Voi?

Eu am visat intr-o noapte ca eram in Ro in fata unei vitrine cu foetaje, unele mai apetisante ca altele. De abia am reusit sa conving vanzatoarea sa ma serveasca pentru ca vroia sa inchida. Si cand sa le degust in vis s-a trezit Elisa. Imi lipsesc multe bunatati din Ro.

Am uitat sa va spun. Prea va panicati cu greutatile. E normal ca dupa masuratoarea femurului sa iasa o varsta, dupa cap o alta varsta. Ca nu-s toti copii dupa STAS. Fetitele in general au capul mai micut, sunt mai delicate, dar nu-i ceva ingrjorator, e chiar mai bine la nastere. Elisa mi-a fost tot timpul sub medie cu 10% si a iesit de 3,2 kg, greutate foarte buna zic eu. Mie mi-au estimat-o norvegienii pentru ca daca iesea mare imi faceau cezariana dar asa mai micuta s-a putut naste normal. Altfel, nu estimeaza greutati decat la cerere, la privat. Oricum cu masuratorile oaselor in mana sunt diverse siteuri unde se poate estima greutatea lor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata, burtici! 'Neata Maya!

Puiut, bine ai revenit. Sper sa rezolvati cat mai repede problemele cu afacerea.

Enik, bafta la morfofetala. Te asteptam cu vesti bune.
Si eu azi am intalnire cu bebelusa mea. De abia astept. E tocmai la 7 seara.

Multumim fetele Pt micul dejun. Mai adag si eu sa aveti pe alese. Sandwich cu branza de capra, paine prajita si rosii cherry si ceiut cu miere si lamaie.
Azi l-am luat la munca, m-am trezit destul de tarziu. Am avut o noapte mai putin linistita. M-am fatait toata noaptea. Nu-mi gaseam pozitia sa dorm bine.

Anca, multa bafta la dr. Sper sa nu fie probleme sa-ti dea concediul. Chiar ai nevoie. Multumim de site. Mergem sa cercetam problema.

CD, bravo. Tine-o tot asa. Cu anemia, sper sa nu fie grav. Poate e legat de stresul prin care ai trecut.

Racusor, si mie mi-au iesit proteinele sub limita. DAr... urmeaza partea interesanta, bebelusa mea cu fiecare ecografie apare mai mare fata de normal. Sunt tare curioasa cum o sa fie azi la eco...

si o zi cat mai placuta (si scurta pt cele care sunt la servici)!

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici, Maya!

Sunt tot mai hotarata sa cumpar Espiro Vector.. am tot cercetat problema ieri si am gasit pe ebay.pl la aproximativ 12 mil (cu 3 mil mai ieftin ca la noi).
Imi place ca e modular, usor, cu roti mari.. sper sa fie intr-adevar si rezistent! Azi cred ca vom da comanda pe ebay!!!

Eu de cateva zile sunt plina de energie.. spatele nu mai doare decat daca stau in picioare mult timp (de ex. la bucatarie), insa daca fac miscare de 2-3 ori pe saptamana (inot, pilates, plimbari) ma declar multumita. Carcei vad ca nu mai am.. iau si eu miere pe stomacul gol, 2 lingurite, si poate ajuta si exercitiul muschilor de la gambe..

Eu luni am abia eco si simt ca nu mai am rabdare pana atunci. Cum aud ca va lovesc pe voi delfinasii.. si la mine nu.. incep sa intru la banuieli. Sper sa nu devin paranoia iar.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hei, Otilia, ti-am simtit lipsa. Sper sa te recuperezi total cat mai repede.

Apropo de vise de genul asta. Eu le numesc semicosmaruri. Mi-e mi se intampla des sa visez restaurante care se inchid, se termina mancarea cand sa ajung la casa, sa caut in disperare apa si toate dispar sub ochii mei si multe alte situatii... asta daca mi-e foame si mi-e sete in somn.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bafta fetelor care merg azi sa-si vada comorile!

Otilia, imi pare rau ca nu te lasa spatele asta. Sper sa nu-ti mai dea de furca pana ce ai sa te poti ocupa de el

Eu ar trebui sa tac, nu pot cmpara. Ma simt intepenita, dar ma ridic in cateva secunde, ca o baba, si de genunchi si de spate. Dupa ce o sa am unda verde, ma duc la fizioterapie.

Cat despre burtica, n-am niciun merit ca nu e inca iesita. Muschii erau acolo inainte, tabletele de ciocolata, muulta miscare.
Sa vedem dupa ce o sa inchei capitolul nastere, alaptat. Dar daca o sa pot, am sa bag miscare la greu din nou.
Aaaa, mama mea, are 50 de ani, o fi tanara, dar acum e chiar mai slabuta ca mine! Ar trebui sa caut o poza sa ma laud cu ea

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!
O zi frumoasa sa aveti...Bine ca macar voi mergeti la eco sa va vedeti puiutii, eu ma duc de abia peste 4 saptamani si nu l-am vazut tot de 4. Nu stiu de ce mi-a dat pauza asa mare dr.... Sa veniti cu cele mai bune vesti , fetele care aveti eco azi...
Dar cred ca ma duc sa ma inscriu la spitalul privat pt nastere si atunci tb sa ma vada un dr de acolo si rezolv pb.

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna dimineata, mamici de delfinasi!

Salutari de la o Constanta mohorata... Iau micul dejun si citesc ce ati mai scris asta noapte si azi!

Pupici si o zi cat mai placuta!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu tocmai am avut o repriza de .. probabil de la vitaminele pe care le-am luat. Acum sunt bine.

Otilia, bine ai revenit! Refacere grabnica!

aelita ai MP

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna dimineata si de la noi!

Doamneeee, fetelor, ce "vorbarete" mai sunteti , eu de obicei recuperam in weekend cand erai mai domoale cu vorba, dar, cum weekendul asta am fost plecata, am ramas in urma cu 2 capitole......nu cred ca le mai pot recupera .
Noi suntem bine, crestem pe zi ce trece,(mai mult mami ), avem deja 8 kg, dar punem si la fata si la gusa ....nasol rau!

Racusor, nu-ti mai fa tu probleme de bebe ca a iesit mai mic cu o sap, dr meu a spus ca nu este nici o problema,data viitoare poate sa iasa mai mare cu o sap, iar data cealalta cu 2-3 zile mai mic, si tot asa....Iar cu kg,tu chiar meriti daca mai iei asa in serios chestia asta.....tu oricum o duci super bine in privinta kg, ai sa vezi ca in sap 29, 3/4 din noi avem sau o sa avem mult mai multe kg decat cat ai tu acum, eu una mi-as dori sa am doar 11kg peste inca 5 sap, dar cu siguranta o sa am mai mult... si oricum, arati super, doar burtica e de tine!

otiliav, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea, sper sa-ti revii cat mai repede definitiv si poate sa incerci sa te odihnesti mai mult.

Bafta multa fetelor azi la eco! Va asteptam cu cele mai bune vesti si cu poze de-ale comorilor voastre!

Am vazut si eu pozele noi, mamaaaaaaa, da frumoase si sexi mai sunteti mai fetelor cu burticutele voastre care mai de care!!! Multi pt burticute ca pe voi v-am mai tot pupat!!!

23+ cu un invingator

Mergi la inceput