Club chic (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

vad activitate intensa pe aici cu brose, parfumuri etc....

eu astept inca "scent"-ul ce nu mai vine ...si "M-AM IMBLUGIT" !

na ca am "comis-o" pana la urma ! i-am luat cu talia cam joasa dar ...o sa port niste tricouri mai lungi asa sa nu fiu cu " vedere la buric" !

o sa fac o poza cu noua mea achizitie evident doar cu partea ce tine de pantaloni sa vedeti cum "cad" pe mine, fiica mea zice ca imbracata asa am cu 15 ani mai putin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

vad activitate intensa pe aici cu brose, parfumuri etc....

eu astept inca "scent"-ul ce nu mai vine ...si "M-AM IMBLUGIT" !

na ca am "comis-o" pana la urma ! i-am luat cu talia cam joasa dar ...o sa port niste tricouri mai lungi asa sa nu fiu cu " vedere la buric" !

o sa fac o poza cu noua mea achizitie evident doar cu partea ce tine de pantaloni sa vedeti cum "cad" pe mine, fiica mea zice ca imbracata asa am cu 15 ani mai putin ...

Teo draga las-o pe fiica ta sa-ti faca poza te rog! Sa te vedem toata nu asa...cu tzaraita.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

zi repede de unde i-ai luat ca ma intereseaza si pe mine partea cu aratatul cu 15 ani mai tanara!

in alta ordine de idei, ma dispera norul de cenusa, astept multa "marfa " de pe ebay si toti vanzatorii trimit mailuri cu scuze pt intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

zi repede de unde i-ai luat ca ma intereseaza si pe mine partea cu aratatul cu 15 ani mai tanara!

in alta ordine de idei, ma dispera norul de cenusa, astept multa "marfa " de pe ebay si toti vanzatorii trimit mailuri cu scuze pt intarziere.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Zii mersi ca-ti trimit scuze. Mie nu-mi trimit nimic.
Si astept Alien-ul Saphir ....de nu mai poooottt....

Teo, e musai sa ne arati jeansii...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

sali din mall i-am luat ! a gasit fiica mea o firma care aavea o promotie cu trei perechi cumparate si ...n-am mai scapat !
m-am imblugit asta e .

cat priveste cu partea cu 15 ani mai tanara ...tre sa fii femeia snur ...adica mai "grisinica" asa ca mine ...

sali te-am pomenit!
sambata am fost la o nunta in vrancea la panciu si mi-am luat la mine (sa ma consult cu cumnata-mea evident!) doua rochii AMANDOUA MOV de ziceai ca -s flacara violet ! si m-am dat cu ANGEL! da generos de tot ...
daca aude dana care s-a dat cu 30 de ml in trei ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:

Citat:

Zii mersi ca-ti trimit scuze. Mie nu-mi trimit nimic.
Si astept Alien-ul Saphir ....de nu mai poooottt....

daca vrei iti fac forward la ale mele !

oare cat mai tine chestia asta? daca nebunul ala de vulcan erupe 2 ani, ca data trecuta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Teo draga las-o pe fiica ta sa-ti faca poza te rog! Sa te vedem toata nu asa...cu tzaraita.

rose diseara o pun sa ma pozeze da numa` cu tzaraita asa ca "nu da bine in CV" sa ma pun mai mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

daca aude dana care s-a dat cu 30 de ml in trei ani ...

are manumanu unul de vanzare, 50 ml, eu zic sa-ti faci provizii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Nu stiu, Sali, da' mi-e sa nu se "piarda" in nebunia care o fi pe aeroporturi....am facut scurta la ochi holbandu-ma in cutia de scrisori...

Dana te rog frumos scoate de la bursa Lauder-ul, ca s-a dus...

Multumiri !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Dana te rog scoate de pe bursa :
Paco Rabanne-Ultraviolet EDP 50 ml(tester)

S-a dat

Multumesc

Mergi la inceput