Club chic (34)
Raspunsuri - Pagina 4
carina85 spune:
Dana,x 1000000...x 1000000...x 1000000...
Am primit si eu plicul cu vanilatele Danei si ,sincer va spun,mi s-a facut asa o pofta de orez cu lapte...Sa nu radeti...please......
Dintre toate parfumurile,cel mai fin ,mai rafinat,mi s-a parut Tihota-Indult...Daca am dreptate ,sau e doar o parere, poate ne spune Dana.Si cand ma gandesc,ca nici nu o rugasem sa mi-l puna in plic ...A facut-o din proprie initiativa...si bine a facut!
In Tobacco Vanille,in schimb,il vad...eeeefectiiiiv ...pe Tom Ford!Asa cum iesea el la rampa,la patru ace,in vremurile bune,dupa prezentarile de la Gucci...Era o adevarata desfatare sa-i vezi creatiile.Maaamaaa...ce suparata am fost atunci cand a anuntat ca se retrage...Eeei...dar s-a retras cu folos pentru ca intr-adevar,e un super parfum TV-ul...Iar vanilia din el e atat de discreta,incat sa poata fi purtat si de un barbat.
Multumesc inca o data ,Dana!
In ceea ce priveste citricoasele...pentru la vara...mi s-a parut foarte fain Les Nuits d'Hadrienwww.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Les-Nuits-d-Hadrien-1630.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Les-Nuits-d-Hadrien-1630.html,atunci cand l-am primit de la Rose...Pare a fi un parfum foarte luminos,cald,catifelat,in care aciditatea lamailor din Eau D'Hadrien este indulcita de stropul de vanilie care face diferentierea dintre cele doua.Daca iti amintesti Eau D'Hadrien si incerci sa faci un mixaj de arome intre lamaie si unul dintre vanilate,s-ar putea ca sa gasesti Les Nuits chiar pe placul tau,Dana.Poate fi o solutie buna pentru vara .Iar in ceea ce priveste persistenta ,nu cred ca vei avea probleme pentru ca il gasesti si in varianta EDP.Acum,poate Rose o sa vrea sa vina cu mai multe detalii in cazul in care l-a probat direct pe piele...
Oricum,daca mi se mai leaga nasul de vreun citricos fain,iti dau de veste !
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Carina nu gasise-si pe esentedelux, Amethistul?!Sa nu plangi dupa el...lasa, ca va fi al tau, ai sa vezi... Carmen cu Stefan si Bogdan |
Carmena,saru'manuta pentru suportul moral.Iti multumesc pentru ca empatizezi cu starea mea de sevraj post Amethyst...
Asta-i treaba ,ca l-am gasit in mai multe locuri si acu' nu reusesc sa ma opresc la unul dintre ele...Cred ,totusi, ca esente va ramane cea mai plauzibila optiune!
manumanu spune:
M-ati facut curioasa cu Amethyste-ul asta!! Oare exista in parfumeriile de la noi, macar sa-l incerc si eu?
Teo, chiar te rugam sa ne arati si noua blugii!
Carina, suna foarte bine ce scrii tu despre "Les nuits d'Hadrien"! DE altfel si numele parfumului suna foarte bine, eu sunt fan Marguerite Yourcenar si "Memoires d'Hadrien" si nostalgica dupa Villa Adriana de langa Roma... unde miroase a flori de portocal...
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu M-ati facut curioasa cu Amethyste-ul asta!! Oare exista in parfumeriile de la noi, macar sa-l incerc si eu? Teo, chiar te rugam sa ne arati si noua blugii! Carina, suna foarte bine ce scrii tu despre "Les nuits d'Hadrien"! DE altfel si numele parfumului suna foarte bine, eu sunt fan Marguerite Yourcenar si "Memoires d'Hadrien" si nostalgica dupa Villa Adriana de langa Roma... unde miroase a flori de portocal... manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
Manu eu sunt autoarea morala a nebuniei cu Amethystul, pot sa-ti trimit la plic daca doresti. Din cate am aflat in Ro nu se gaseste in magazin, plus ca ar fi mai ok la pret pe internet.
30+
danamiha spune:
Nu gasesc Les Nuits d'Hadrien by Annick Goutal in varianta EDP
carinaaaa, ati avut ieri aniversarea casatoriei? asa parca retin, 21 aprilie...
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Manu eu sunt autoarea morala a nebuniei cu Amethystul, pot sa-ti trimit la plic daca doresti. Din cate am aflat in Ro nu se gaseste in magazin, plus ca ar fi mai ok la pret pe internet. 30+ |
rose, tu esti autoarea morala a nebuniei si cu Les Nuits d'Hadrien by Annick Goutal
carina85 spune:
Dana,eu am vazut Les Nuits pe luckyscent.
www.luckyscent.com/shop/section/1/item/50318/brand/Annick%20Goutal/Les_Nuits_d%E2%80%99Hadrien.html" target="_blank">http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/50318/brand/Annick%20Goutal/Les_Nuits_d%E2%80%99Hadrien.html
Pretul e asa-si-asa...Eu cand am luat edt Eau d'Hadrien,exista pe fragrancex si varianta edp ,dar la aproape 100$ (acum vad ca e redus la 66$ ).Din pacate,Les Nuits nu este pe stoc...
Rose,Rose,ce ne-ai mai facut cu Amethyst-ul...
carina85 spune:
Dana,inca n-a trecut...Sambata o sa fie...pe 25...
Voi,parca tot primavara sarbatoriti...Caaaaaand???
danamiha spune:
citat din mesajul lui carina85 Dana,eu am vazut Les Nuits pe luckyscent. http://wluckyscentww..com/shop/section/1/item/50318/brand/Annick%20Goutal/Les_Nuits_d%E2%80%99Hadrien.html Pretul e asa-si-asa...Eu cand am luat edt Eau d'Hadrien,exista pe fragrancex si varianta edp ,dar la aproape 100$ (acum vad ca e redus la 66$ ).Din pacate,Les Nuits nu este pe stoc... Rose,Rose,ce ne-ai mai facut cu Amethyst-ul... |
luckyscent livreaza in Ro doar mostre, asa retin eu.
ma gandesc ca pentru vara nu e recomandat EDP, nu?