Club chic (34)
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina85 Dana,inca n-a trecut...Sambata o sa fie...pe 25... Voi,parca tot primavara sarbatoriti...Caaaaaand??? |
ha, ha , voi ati fost mai rapizi, noi in noiembrie (ne-am cunoscut in martie si in noiembrie am zis ca nu pot sa scap asa baiat bun
e prima voastra aniversare in 3, asa-i?
sali spune:
citat din mesajul lui carina85 Rose,Rose,ce ne-ai mai facut cu Amethyst-ul... |
maine ma dau cu amethyst !
vad ca va place asa mult.... si eu sunt singura care il are...si am o sticla intreaga...de 50 ml, nu de 30!
ce "umor" ai mai sali si tu....
va pup, aspirantelor !
sali spune:
VERSACE GOLD CRYSTAL?
habar nu aveam!
http://www.okazii.ro/catalog/38147528/Vand-parfum-Versace-Gold-Crystal.html
pe fragrantica nu apare!
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha ma gandesc ca pentru vara nu e recomandat EDP, nu? |
Dana,eu pentru vara am Pink Coral
www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Pure-White-Linen-Pink-Coral-5595.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Pure-White-Linen-Pink-Coral-5595.html
Exista doar in varianta edp...Cred ca un parfum usurel,proaspat,ar merge totusi,chiar si vara ,si in varianta edp,...
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha e prima voastra aniversare in 3, asa-i? |
Dana,daca-ti spun ca si noi tot in martie ne-am cunoscut...Eeeiii...dar noi am avut nevoie de un an ca sa ne lamurim...Iar acum,dupa 12 ani,suntem pentru prima oara 3!
Somn usor,parfumatelor...Sa visati Amethyst-ul lui Sali...
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui carina85 Sa visati Amethyst-ul lui Sali... |
Si mie imi place gama White Linen E.L. Mai mult dintre ele Pure White Linen pe care INCA nu mi l-am luat, dar sper sa-l am...cat voi putea eu sa ma mai dau de-acum...
As merge cu el la sigur ca tine bine pe piele si se dezvolta frumos. Ii datorez toate multumirile Danei care mi-a trimis o miniatura .
30+
cristina1974 spune:
Buna, fetele!
Tot va citesc, insa timp de scris nu prea am avut.
Ieri am fost la shopping si am cumparat Lalique - Encre Noir si Le Parfum. Cu primul m-am dat ieri dupa -amiaza si ..surpriza, si azi dimineata miroase inca pe mine.
Si am mai incercat de la Amouage si Perla, si ce m-a incantat foarte tare a fost Amouage Ciel, care miroase a lacramioare. Mie mi-a placut mult si de acea nu am rezistat tentatiei si l-am luat si pe asta.
Vad ca tot vorbiti de Amethyst.... Nu stiu cu cat l-ati cumparat de pe net. Eu am dat £60 pe o sticla mare, de 100 ml,ceea ce mi se pare un pret foarte bun.
danamiha spune:
Cristina, mai scrie te rog despre Amouage Ciel, de mult imi doresc un parfum care sa miroase a lacramioare. Stiu ca este unul la Dior, dar fetele spuneau ca e cam slabut.
cristina1974 spune:
Dana, cu mare placere.... E nou aparut, si nu are nimic sufocant in el.... Ubar si Gold sunt parfumuri grele, sofisticate,care se dezvolta mult pe piele. Ciel l-am perceput ca fiind un parfum aerisit, numai bun pentru sezonul care vine. Deci, la inceput, am simtit liliac,insa dupa cateva minute lacramioara era cea care domina. Si asta s-a si pastrat. Se dezvolta frumos, si rezista mult. Ca pret,£145 pentru 50ml.
Eu am incercat sa fac o descriere cat mai reusita,insa eu nu am talentul vostru, nici pe departe.
Tot de la Amouage,ceva mai delicat e Lyric, si mai greu Epic. Pentru barbati, Ciel este foarte interesant ( parerea sotului meu, care este cunoscator).
danamiha spune:
Cristina , scrii foarte frumos, mereu te citesc cu multa, multa placere la orice subiect!
cred ca e deosebit Amouage Ciel daca nu are nimic din "greutatea" parfumurilor arabesti, probabil ca e pentru vara.
mai scrie-ne ce reusesti sa mirosi, tu ajungi repede la ele