Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu sunt nasa in iulie si am cam inceput sa ma panichez, ca din ce m-am tot uitat, nu am vazut nimic sa imi placa si in care sa si intru...
Ma rog, mai am timp garla, dar dc pana la sfarsitul lui mai nu imi gasesc, cred ca va trebui sa imi fac la croitor...

Kiti, 15+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fetelor, cate pastile de no-spa se iau pe zi? Azi nu e doctorita si probabil maine o sa ajung sa vad ce-s cu durerile astea. Pana atunci, preventiv am zis sa iau niste no-spa, dar cat? O sa-mi zica de la farmacie, dar vreau sa stiu si de la voi, cele care ati mai luat.
Pup la bebei si la mamici.

mamica de fetita si 16+

Fetelor, si pe mine ma ia cu ceva dureri cateodata, da' eu cred ca sunt contractii Braxton Hicks care sunt normal sa apara si sa ne doara un pic. Bineinteles, depinde si de durere - ca astea Braxton-Hicks se simt chiar ca niste contractii si nu o durere continua.

Uite aici mai multe despre contractii Braxton Hicks: http://en.wikipedia.org/wiki/Braxton_Hicks_contractions

la toate gagicile si la bebei

Sabina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Eu sunt nasa in iulie si am cam inceput sa ma panichez, ca din ce m-am tot uitat, nu am vazut nimic sa imi placa si in care sa si intru...
Ma rog, mai am timp garla, dar dc pana la sfarsitul lui mai nu imi gasesc, cred ca va trebui sa imi fac la croitor...

Pentru acum sambata sigur ma descurc dar saptamana viitoare iar nunta, apoi un sir lung de botezuri si cu siguranta ce am acasa nu o sa ma mai incapa...Dar asta e ..nu avem ce face, sunt obligatii care trebuie onorate.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Eu vreau sa imi iau o rochita baby doll pentru diverse evenimente de astea, botezuri etc, ca sa o pot utiliza si dupa ce nu mai am burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna!

Am intrat doar sa pup burticile si prietenele !
Sunt cu ochii pe voi

Sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Despre contractii: nu pot fi Braxton-Hicks, ca alea sunt de trimestru 3... cam devreme...
Sunt intinderi de ligamente, reminiscente ale contractiilor lunare ale uterului, inertia lui, contractii speciale de extindere a muschiului uterului... din astea.

Ele sunt absolut normale; mie mi s-au modificat contractiile de vreo 2 luni si mi-am intrebat medicul de ce sunt altfel, cu durerea mai surda, mai rare si mai jos...
Mi-a spus ca nu toata sarcina e la fel, ca spre trimestrul 2 uterul se obisnuieste sa se mareasca si sa nu se mai contracteze pentru expulzie si asa se schimba si tiparul contractiilor.
Normal ar fi, cica, sa nu fie tocmai dureroase; daca mai apar cu durere cat de mica, no-spa fara sa gandim de doua ori, fara sa asteptam sa vedem cat tine etc.

Cam astea de la ultimul consult la madam care m-a enervat... E buna la explicatii, ce mai! Si mi-a recomandat si un medic pentru ecografii de nota 11!
Oricum, verificati cu medicii vostri de no-spa. Mie mi-a spus cate 3, maxim 4 pe zi daca e de rau! N-am luat mai mult de 2, dar am luat si la intervale de 2 ore.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:

Kiti, si noi cununam in iulie, pe 10

Inca nu ma panichez, o sa merg prin iunie sa imi caut 1/2 rochitele. Am ceva in minte, dar mai vad pana atunci

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Mai intai de toate tin si eu pumnii stransi pt cele doua burtici care isi vor intalni azi puiutii - Karin si Tina! Va asteptam cu vestile minunate!

Felicitari tuturor mamicilor care au schimbat semnatura! Tineti-o tot asa pana la 40 de saptamani!

Oramona, asa cum au spu si fetele poti lua pana la 4 no spa pe zi! Doamne ajuta sa treaca repede durerile! Si eu, de cateva zile ma confrunt cu aceeasi problema!

Crina, hai fii curajoasa, ca eu asa te stiu pe tine, inca de cand aveai 11-12 ani! Gandeste-te ca faci acest pas pt bebe si pt ca aceasta sarcina sa ajuga cu bine la termen! Ma voi ruga pt tine! (daca vrei da-mi te rog pe mail nr tau de telef ca sa iti dau mesaj sa vad cum esti). Sa stai calma, vei vedea ca o sa fie floare la ureche...!

Vis a vis de toalete de nunta - asta da o problema! Noi in august trebuia sa nasim 2 perechi, dar le-am explicat (dat fiind faptul ca a fost o sarcina mai dificila) ca nu ne vom putea face datoria asa cum trebuie si ei au inteles! Dar oricum , la nunti vom merge macar pt cateva ore si ma gandesc la varianta croitor, pt ca o rochie gata facuta nu stiu daca voi gasi la acel moment!(depinde si de burtica...)

danaisa20 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:

Kiti, si noi cununam in iulie, pe 10

Inca nu ma panichez, o sa merg prin iunie sa imi caut 1/2 rochitele. Am ceva in minte, dar mai vad pana atunci

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Pai asta e problema mea, ca stiu exact ce vreau si nu stiu dc o sa gasesc. Ca am mai fost nasa acum 3 ani, atunci nu aveam burta si tot am alergat de am innebunit, ca nu gaseam nimic sa imi placa. Adica gasisem, dar era vreo 12 milioane si nu aveam chef sa dau atatia bani.

Mergi la inceput

A..am uitat..noi cununam pe 17 iulie

Mergi la inceput