Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Eu am vorbit cu doctorita aseara si mi-a spus ca a iesit bine rezultatul de la TT si ca ma asteapta maine la 8 la spital sa ma interneze pentru cerclaj.Sincera sa fiu mi-e cam frica un pic, desi mi-au spus multe persoane ca nu ar trebui sa-mi fac griji caci nu e o interventie grea. Oricum sa-mi tineti pumnii.
Cel mai rau imi pare ca vreo 3,4 zile n-am sa am acces la internet, dar recuperez eu.

17+

crina cu

Tinem pumnii stransi tare, tare de tot crina. Te asteptam inapoi cat de curand. Sa vezi ca o sa treaca rpd si totul o sa fie bine. Important e ca tu si bb sa fiti bine. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna dimineata burtici,

Nici eu nu-l simt inca pe bb si trecem imediat in saptamana 17...? Oare ar trebui sa imi fac griji?

Saptamana trecuta am fost si noi la eco si totul e bine, suntem in grafic cu toate masuratorile, burtica incepe si ea sa prinda contur

Andreea din ce am mai auzit si io la prima sarcina se simte bebe mai tarziu, uneori chiar prin saptamana 19-20, deci nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.
Si eu abia astept sa simt clar ca e bebe, sa ma bucur zilnic de acrobatiile lui.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, multa bafta si totul va fi bine. Si tu si bebe. O sa asteptam cu nerabdare sa te intorci si ne povestesti cum a fost .
Fetelor, cate pastile de no-spa se iau pe zi? Azi nu e doctorita si probabil maine o sa ajung sa vad ce-s cu durerile astea. Pana atunci, preventiv am zis sa iau niste no-spa, dar cat? O sa-mi zica de la farmacie, dar vreau sa stiu si de la voi, cele care ati mai luat.
Pup la bebei si la mamici.

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, eu pana acum nu am luat nici o pastila de no-spa. Am mereu un geanta cutia, dar nu ma doare burta si nu m-a durut. Adica mai am momente cand parca ma cam doare, dar ma gandesc ca e bebe care creste.

Voi cand luati no-spa?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Fetelor, o sa ziceti ca sunt nebuna, paranoia oricum e clar ca e pe val la mine....cateodata ma intreb si eu ce e in capul meu ...dar sa va povestesc ce am patit: acum 2 nopti m-am trezit de vreo 2 ori tremurand de frig cu toate ca in camera era temperatura obisnuita. M-am gandit pe moment ca oi fi visat. Dimineata m-a mancat pe mine undeva sa imi iau temperatura cu gandul ca poate oi fi avut putina febra, aveam 36.7. La mine temperatura de cand am ramas insarcinata a fost peste 37. Azi dimineata aveam tot 36.7.

Intrebarea mea e: nu ramane tot ridicata pe parcursul sarcinii temperatura bazala? Am motive de ingrijorare? Nu ma doare burta, nu am nimic. In afara de faptul ca m-a mancat pe mine undeva sa imi iau temperatura si era mai mica decat ma asteptam nu ma deranjeaza nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Crina, multa bafta si totul va fi bine. Si tu si bebe. O sa asteptam cu nerabdare sa te intorci si ne povestesti cum a fost .
Fetelor, cate pastile de no-spa se iau pe zi? Azi nu e doctorita si probabil maine o sa ajung sa vad ce-s cu durerile astea. Pana atunci, preventiv am zis sa iau niste no-spa, dar cat? O sa-mi zica de la farmacie, dar vreau sa stiu si de la voi, cele care ati mai luat.

mamica de fetita si 16+

Merci pentru incurajari!
Doctorita mea mi-a zis sa iau max 3-4 pastile/zi de nospa cand ma doare burtica.Sper sa-ti treaca repede durerile.Probabil se intind ligamentele caci a mai crescut sarcina.

17+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

mamica de fetita si 16+

Din cate tin minte de pe prospect, poti lua maxim 4 pe zi cu interval de 6 ore intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticute dragi, de printre hartoage si 'exercitii' (ca problemele sunt si ne/am obisnuit cu ele) va si va urez sa aveti caldura in suflet si zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Maya

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am o nunta sambata si mi-am facut programare la coafor, sper sa gasesc pe acasa o rochie care sa ma mai incapa decent ca nu e momentul de investit in tinute de seara..

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput