Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)
Raspunsuri - Pagina 8
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Eu am vorbit cu doctorita aseara si mi-a spus ca a iesit bine rezultatul de la TT si ca ma asteapta maine la 8 la spital sa ma interneze pentru cerclaj.Sincera sa fiu mi-e cam frica un pic, desi mi-au spus multe persoane ca nu ar trebui sa-mi fac griji caci nu e o interventie grea. Oricum sa-mi tineti pumnii. Cel mai rau imi pare ca vreo 3,4 zile n-am sa am acces la internet, dar recuperez eu. ![]() ![]() ![]() 17+ crina cu ![]() |
Tinem pumnii stransi tare, tare de tot crina. Te asteptam inapoi cat de curand. Sa vezi ca o sa treaca rpd si totul o sa fie bine. Important e ca tu si bb sa fiti bine. Bafta multa!
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata burtici, Nici eu nu-l simt inca pe bb si trecem imediat in saptamana 17...? Oare ar trebui sa imi fac griji? Saptamana trecuta am fost si noi la eco si totul e bine, suntem in grafic cu toate masuratorile, burtica incepe si ea sa prinda contur |
Andreea din ce am mai auzit si io la prima sarcina se simte bebe mai tarziu, uneori chiar prin saptamana 19-20, deci nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.

Si eu abia astept sa simt clar ca e bebe, sa ma bucur zilnic de acrobatiile lui.
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
oramona spune:
Crina, multa bafta si totul va fi bine. Si tu si bebe. O sa asteptam cu nerabdare sa te intorci si ne povestesti cum a fost 

.
Fetelor, cate pastile de no-spa se iau pe zi? Azi nu e doctorita si probabil maine o sa ajung sa vad ce-s cu durerile astea. Pana atunci, preventiv am zis sa iau niste no-spa, dar cat? O sa-mi zica de la farmacie, dar vreau sa stiu si de la voi, cele care ati mai luat.
Pup la bebei si la mamici.
mamica de fetita si
16+
ionela.n spune:
Fetelor, eu pana acum nu am luat nici o pastila de no-spa. Am mereu un geanta cutia, dar nu ma doare burta si nu m-a durut. Adica mai am momente cand parca ma cam doare, dar ma gandesc ca e bebe care creste.
Voi cand luati no-spa?
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
Andreea82 spune:
Fetelor, o sa ziceti ca sunt nebuna, paranoia oricum e clar ca e pe val la mine....cateodata ma intreb si eu ce e in capul meu
...dar sa va povestesc ce am patit: acum 2 nopti m-am trezit de vreo 2 ori tremurand de frig cu toate ca in camera era temperatura obisnuita. M-am gandit pe moment ca oi fi visat. Dimineata m-a mancat pe mine undeva sa imi iau temperatura cu gandul ca poate oi fi avut putina febra, aveam 36.7. La mine temperatura de cand am ramas insarcinata a fost peste 37. Azi dimineata aveam tot 36.7.
Intrebarea mea e: nu ramane tot ridicata pe parcursul sarcinii temperatura bazala? Am motive de ingrijorare? Nu ma doare burta, nu am nimic. In afara de faptul ca m-a mancat pe mine undeva sa imi iau temperatura si era mai mica decat ma asteptam nu ma deranjeaza nimic
crina-s spune:
| citat din mesajul lui oramona Crina, multa bafta si totul va fi bine. Si tu si bebe. O sa asteptam cu nerabdare sa te intorci si ne povestesti cum a fost ![]() ![]() .Fetelor, cate pastile de no-spa se iau pe zi? Azi nu e doctorita si probabil maine o sa ajung sa vad ce-s cu durerile astea. Pana atunci, preventiv am zis sa iau niste no-spa, dar cat? O sa-mi zica de la farmacie, dar vreau sa stiu si de la voi, cele care ati mai luat. Pup la bebei si la mamici. ![]() mamica de fetita si 16+ |
Merci pentru incurajari!
Doctorita mea mi-a zis sa iau max 3-4 pastile/zi de nospa cand ma doare burtica.Sper sa-ti treaca repede durerile.Probabil se intind ligamentele caci a mai crescut sarcina.

17+
crina
cu
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui oramona Crina, multa bafta si totul va fi bine. Si tu si bebe. O sa asteptam cu nerabdare sa te intorci si ne povestesti cum a fost ![]() ![]() .Fetelor, cate pastile de no-spa se iau pe zi? Azi nu e doctorita si probabil maine o sa ajung sa vad ce-s cu durerile astea. Pana atunci, preventiv am zis sa iau niste no-spa, dar cat? O sa-mi zica de la farmacie, dar vreau sa stiu si de la voi, cele care ati mai luat. Pup la bebei si la mamici. ![]() mamica de fetita si 16+ |
Din cate tin minte de pe prospect, poti lua maxim 4 pe zi cu interval de 6 ore intre ele.
maya71 spune:
Burticute dragi, de printre hartoage si 'exercitii' (ca problemele sunt si ne/am obisnuit cu ele
) va
si va urez sa aveti caldura in suflet si zambetul pe buze.
Klarisse spune:
Am o nunta sambata si mi-am facut programare la coafor, sper sa gasesc pe acasa o rochie care sa ma mai incapa decent ca nu e momentul de investit in tinute de seara..
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png