Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)
Raspunsuri - Pagina 7
ionela.n spune:
Nu resuesc sa pun poze in album 
Oare gresesc undeva? e activ albumul dar ceva nu merge 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
kiti2205 spune:
Buna dimineata!
La noi e vreme de dormit, facut copii sau numarat bani. La capitolul copii nu mai am ce sa lucrez, bani nu am de numarat, asa ca macar sa dorm as fi vrut 
Karin, Office

Aniast 
Ariciule - ce mai faci? Mai dai un semn? Unul mic macar 
Bebe tocmai ma gadila un picut
, asa ca am un maaare ranjet tamp intins pe fata, de la o ureche la alta 
Ma bag si eu la intalnirea aia cu care ne tot laudam
. Si poate saptamana asta chiar ajung la piscina sa intreb de conditii si alea alea
Va pup si sa aveti o zi minunata 
Kiti,
15+ si mami de Vlad (15.05.2006)
crina-s spune:
Buna dimineata frumoaselor!
Chiar daca e vremea asa posomorata afara hai sa avem noi soare in zambete si-n priviri.
Vad ca sunt multe semnaturi frumoase: BUBURUZA< CHICHIUTA< IONELA si chiar si eu schimb semnatura astazi.
KARIN si TINA va asteptam cu vestile bune astazi.

17+
crina
cu 
crina-s spune:
Eu am vorbit cu doctorita aseara si mi-a spus ca a iesit bine rezultatul de la TT si ca ma asteapta maine la 8 la spital sa ma interneze pentru cerclaj.Sincera sa fiu mi-e cam frica un pic, desi mi-au spus multe persoane ca nu ar trebui sa-mi fac griji caci nu e o interventie grea. Oricum sa-mi tineti pumnii.
Cel mai rau imi pare ca vreo 3,4 zile n-am sa am acces la internet, dar recuperez eu.

17+
crina
cu 
crina-s spune:
Dupa ce ma intorc de la spital am sa definitivez si semnatura cu culoarea caruciorului. Sa vad daca e batut in cuie cel roz...![]()
![]()
![]()
17+
crina
cu 
kiti2205 spune:
Crina, iti tinem pumnii si te asteptam cat mai repede inapoi 

Kiti,
15+ si mami de Vlad (15.05.2006)
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Crina, iti tinem pumnii si te asteptam cat mai repede inapoi ![]() ![]() ![]() Kiti, 15+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Merci mult KITI>

17+
crina
cu
ionela.n spune:
Crina, bafta multa 
Nu conteaza ca nu o sa ai net, important e sa fiti tu si bebe bine 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
Klarisse spune:
Crina bafta multa, sa vii cu vesti bune si o culoare frumoasa de pus la carucior. 

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Andreea82 spune:
Buna dimineata burtici,
Nici eu nu-l simt inca pe bb si trecem imediat in saptamana 17...? Oare ar trebui sa imi fac griji? ![]()
Saptamana trecuta am fost si noi la eco si totul e bine, suntem in grafic cu toate masuratorile, burtica incepe si ea sa prinda contur ![]()