Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

N-a mers..mai incerc o data...sper sa mearga..Vorba fetelor cu "neuronu' gravid"..vai de mama lui..

cununie civila

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bella, felicitari pt semnatura

Ma cam doare capul, oare e de la vreme?
Voi cand luati no-spa va doare doar burta? Sunt mari durerile cand luati pastilutele?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Ionela,eu am luat nospa si pentru dureri de cap si pentru dureri de masele ca nu puteam sa iau altceva si imi venea sa ma urc pe pereti de durere si mi-a trecut.
Eu nu am avut dureri mari de burta..in prima parte a sarcinii ma durea mai mult in partea dreapta,simteam ca niste elastice care se intind ma maxim si dupa aia revin ..si doctora mi-a recomandat sa iau 1 nospa.
Dupa aia in februarie am cazut pe gheata si am luat nospa 10 zile chiar daca nu aveam dureri.

cununie civila

20+

Mergi la inceput

Lora,multumesc pentru articolul din codul muncii.

cununie civila

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

toate fetele! Astazi bem sampanie fara alcool!!!

Crinutza, multa bafta maine! Sunt sigura ca si tu si bebe va veti foarte bine dupa cerclaj! Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Ca tot vorbeati de nunti, chiar azi am fost sa-mi cumpar material pentru o rochita, insa nu am gasit ce am cautat... mai incerc. Pe 15 mai este nunta fratelui meu, asa ca va trebui sa fiu frumoasa! Pe 14 mai - daca nu chiar mai devreme - voi veni in tara. Asta seara sau maine imi voi cumpara biletul de avion! I'm coming baby!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:

Voi cand luati no-spa va doare doar burta? Sunt mari durerile cand luati pastilutele?

In al , sunt in 15+

Ionela,eu am luat nospa si pentru dureri de cap si pentru dureri de masele ca nu puteam sa iau altceva si imi venea sa ma urc pe pereti de durere si mi-a trecut.
Eu nu am avut dureri mari de burta..in prima parte a sarcinii ma durea mai mult in partea dreapta,simteam ca niste elastice care se intind ma maxim si dupa aia revin ..si doctora mi-a recomandat sa iau 1 nospa.
Dupa aia in februarie am cazut pe gheata si am luat nospa 10 zile chiar daca nu aveam dureri.

cununie civila

20+

Deci daca nu ma doare rau, mai bine nu iau nimic. Ma doare cateva minute. Poate si de la oboseala, ca toata ziua stau cu capul in monitor. Si ziua pe la ora 2-3 ma apuca un somn de-mi vine sa las tot si sa dorm

In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Lora, multu tare mult pentru lamuriri.

Mai jos vedeti rochita mea de miresica
http://picasaweb.google.es/fulguta28/

uta28 este 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, nu au cum sa ne acorde tot concediul de anul acesta. Concediul se ia proportional cu perioada din an lucrata. De exemplu, intr-un an avem dreptul la 20 de zile de concediu, lucram 6 luni, deci nu o sa avem dreptul decat la 10 zile. Concediul se va calcula pana la data intarii in concediu de maternitate, apoi CIM se suspenda.E ca si cum ai pleca din firma, ai efectuat mai multe zile de concediu iti opresc din bani, mai ai de luat, se compenseaza in bani. Sper ca v-am putut fi de folos.

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:

In al , sunt in 15+

Multumesc mult Ionela , eu cu no-spa am luat de fiecare data cand am avut dureri de burtica indiferent daca am fost mai slabe sau mai puternice. No-spa-ul nu face rau, face bine, mie cel putin mi-a trecut imediat

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bells

Citat:

In al , sunt in 15+

Multumesc mult Ionela , eu cu no-spa am luat de fiecare data cand am avut dureri de burtica indiferent daca am fost mai slabe sau mai puternice. No-spa-ul nu face rau, face bine, mie cel putin mi-a trecut imediat

Ioana, 19+

Scuze, nu am citit corect, acum am vazut ca pe tine te doare capul , eu pentru durere de cap am folosit paracetamolul, mie cu el imi trece, dar luam numai daca nu mai suportam durerea, nu am facut exces

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu la sarcina trecuta am efectuat tot concediul pe anul respectiv, cu toate ca am intrat in prenatal pe la jumatea lui august...am apucat a-l face, ce sa-mi mai faca...va zic eu ce mi-au facut....cand m-am intors la servici dupa 2 ani, in anul respectiv mi-au taiat din zilele de concediu cele efectuat in plus. Tot au gasit ei cum sa se compenseze.

Nu au cum sa ti-l refuze daca-l ceri...eventual se compenseaza dupa aia. Daca Doamne fereste se intampla ceva si nu mai intri in nicun prenatal, cum justifica ei ca nu ti-au acordat tot concediul cerut... mie cel putin asa mi-au explicat.
Eui oricum de data asta intentionez sa-mi iau proportional cu zilele lucrate sa nu mai am probleme cand m-oi inoarce...credeti-ma, in anul cand te intorci ai nevoie de fiecare zi de concediu pe care op poti lua (eu una am avut nevoie).

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput