Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Asa...deci chichiutza, mi-ai facut o pofta cu cafeaua...eu beau destul de rar, cam una pe saptamana...da' acum visez la o cafea fierbinte cu muuuult mult lapte.

Lora, mi-ai dat din starea ta de somnolenta...de fapt pe vremea asta cred ca toata lumea e adormita, in stare de gravidie sau nu. Mai ai mult de stat la munca?

Buburuza, promit sa nu mai fac. Saptamana trecuta, dupa amiaza, am stat mult pe laptop si le-am scris fetelor mele de la sept-oct 2007...fi-miu s-a trezit, a venit la mine si mi-a zis: "Mami, de ce nu dormi? Ce faci cu laptopul tau in brate? " ...asa ca l-am ascultat si m-am odihnit la greu zilele astea. Felicitari pentru maxima la examen. Super realizare, esti fata desteapta, bravo!

oramona, Ai fost la doctor? Te-a lasat durerea de burtica? Te rog nu depasi 3-4 no-spa pe zi dar nici nu exagera sa iei la prima senzatie de jena. Sa stii ca o intarire de burtica se poate calma si stand la orizontala si mangaind burtica. Incearca si ai sa vezi... Eu toata sarcina am luat doar 1 no-spa cand am mancat niste urzici cu f mare pofta de m-am stricat la stomac si ma durea fff tare burta....in rest, burtica am mai simtit-o intarita dar am tratat-o cu afectiune.

eveline, si la Ploiesti ploua, dar marunt...eu ma enervez in casa ca fi-miu vrea afara si i-am explicat deja a 10-a oara ca n-avem cum sa iesim ca ploua. Cred ca dupa somnul de pranz fac program de vizite.

Office, asa sa fie. Ce doctor iti urmareste sarcina?

LilianaR, eu merg la control la cabinetul privat al prof. Vladareanu, care are contract cu Euroclinic. Cand l-am nascut pe Vladimir, tot imi spunea ca daca mi se rupe apa, indiferent de ora, sa ma duc direct la Euroclinic ca el va fi anuntat. Tot timpul mi-era teama ca n-o sa gasesc locuri sau diverse alte temeri. Norocul meu a fost ca m-am dus in dimineata respectiva la control la spital (Elias) (cand imi si spusese ca voi naste), in urma controlului manual au inceput usoare contractii, dr. m-a si trimis sa ma internez fiind foarte increzator in ceea ce facuse el acolo si ca dovada, la nici 5 ore dupa control am nascut natural. Smecheria pe care a facut-o el ca sa-mi provoace nasterea fara nici un fel de substante, induceri sau alte cele, am aflat-o ulterior.

andre_flo, tu cum vrei sa nasti? Natural sau cezariana? Daca nu sunt nici un fel de probleme de sanatate, avand in vedere ca o sa nasti tot cu prof. Vladareanu, eu te sfatuiesc pentru natural.

crina, bafta multa la cerclaj. Nu e grea deloc interventia, chiar am o prietena care a facut cerclaj (are gemeni) si a zis ca a fost totul ok.

Fetelor, nu va mai faceti griji ca la 15-16-17... sapt nu-l simtiti pe bebelus. Abia pe la 19-20 de sapt sunt atat de evidente incat nu pot fi confundate....si cand o sa inceapa sa creasca si mai mult in burtica, rugati-va sa nu va traga vreun picior in ficat.

ionela, Klarisse, kiti, danaisa, daca gasiti vreo tinuta interesanta de gravida (de ocazie), sa mai postati ca am sk eu o petrecere extrem de pretentioasa pe 14 mai si trebuie sa ma prezint impecabil.

madutza, trimit un inapoi catre tine.

Klarisse, eu am mancat ieri branza cu mucegai intr-o salata si a fost mmmm...tare buna. Eu l-am intrebat special pe doctorul meu ce parere are de regimul din timpul sarcinii (fara fructe de mare, branze mucegaite , sorici...si nu mai insir sa nu va fac pofta)> Mi-a zis sa-mi vad de treaba linistita si sa mananc ce vreau. Sigur, constiinta mea ma pondereaza, asta nu inseamana ca exagerez cu vreun fel, insa nici nu refuz cand ma apuca pofta.

Ma culc putin si poate mai revin pe seara, vreau sa vad daca intra ddanagh sa-i tin pumnii pentru amniocenteza de poimaine.

Andreea, in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fulguta, rochia e de vis , o sa fii o mireasca foarte sic

Bella, daca o sa ma mai doara (sper sa nu) o sa iau no-spa

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

fulguta, e superba rochia ta! poate ne-o arati si cu finisajele tale cand e gata!

danaisa20 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bella, felicitari pt semnatura

Ma cam doare capul, oare e de la vreme?
Voi cand luati no-spa va doare doar burta? Sunt mari durerile cand luati pastilutele?

In al , sunt in 15+

Ionela,eu am luat nospa si pentru dureri de cap si pentru dureri de masele ca nu puteam sa iau altceva si imi venea sa ma urc pe pereti de durere si mi-a trecut.
Eu nu am avut dureri mari de burta..in prima parte a sarcinii ma durea mai mult in partea dreapta,simteam ca niste elastice care se intind ma maxim si dupa aia revin ..si doctora mi-a recomandat sa iau 1 nospa.
Dupa aia in februarie am cazut pe gheata si am luat nospa 10 zile chiar daca nu aveam dureri.

cununie civila

20+

Deci daca nu ma doare rau, mai bine nu iau nimic. Ma doare cateva minute. Poate si de la oboseala, ca toata ziua stau cu capul in monitor. Si ziua pe la ora 2-3 ma apuca un somn de-mi vine sa las tot si sa dorm

In al , sunt in 15+

Asa pateam si eu..si acum ,cand e innorat mor de somn..sambata am dormit aproape toata ziua..am avut program de bebelus..ma trezeam,mancat si dupa iar somn...iar duminica am umblat toata ziua ca doar eram odihnita

cununie civila

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Acum imi trece, acum ma lasa. Offf, numai sub buric, dar jos de tot.Nu exagerez, am luat aseara una si azi dimineata una. Azi nu-i doctorita, dar maine sunt la ea chiar daca nu are loc si de mine. Multumesc de ganduri bune .
Ei la noi sunt tare atenti cu concediul, si nu as avea cum sa iau mai mult. Dar fiindca tot la munca ne intoarcem peste 2 ani, asa fac, vor taia din concediul de atunci.A patit si sora mea.

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

fulguta, e superba rochia, f.f. frumoasa!
oramona, eu asta stiu din punct de vedere legal si asa se face dintotdeauna in firma noastra. Dar de aia, pt. siguranta, am zis sa intrebe la ITM.
Oricum, situatia prezentata de eveline mie mi se pare fara temei legal.

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Dantela care a fost pusa, nu era deloc ca cea din poza.
Cu siguranta o sa pun poze dupa ce o sa o termin, nu stiu cand o sa o termin, dar cel mai probabil pana in nunta. Este cam mult de lucru, daca m-am inhamat la chestia asta, trebuie sa o duc la capat.

uta28 este 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Aniast, daca voi gasi vreo rochie frumoasa, care sa imi placa, o sa pun poza aici.

Oramona, si la noi sunt foarte "atenti" in ceea ce priveste concediul. Eu stiu ca mai am 12 zile pe anul asta, dar pot sa iau medical daca vreau sa mai stau acasa, nu?
As putea sa imi iau si din prenatal sau nu?

In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fulguta, tare frumoasa rochita. Asteptam si pozele cu tine in ea

Kiti, 15+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu la 16.30 daram portarul, vorba sefului... (asta pt. ca avem ofiter de serviciu la intrare) Inainte stateam peste program, dar acum nu mai pot, sincer. Ma dor "toate alea"...

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput