Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Pana m-am scarpinat eu in dreapta cu stanga a explicat mai repede Aniast

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Da Ionela, in jur de 12-13 octombrie. Acum sa vedem care naste prima.

Trebuie sa va arat si eu rochia mea de mireasa ce o voi purta pe 29 mai. O sa am putin de lucru la dantela atasata sub sani, care bine inteles nu mi-a placut sub nicio forma. De doua zile cos pe dantela aia margele mici, mici, mici (cam de 2mm). dar este o placere sa vad la final ce iese din mana mea.

uta28 este 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neaparat sa ne arati rochia, Fulguta O sa fii cea mai frumoasa! Sa incerci sa nu te stresezi prea tare atunci si sa iti dai ocazia sa te simti bine la nunta voastra

Sigur o sa imi aduc aminte de nunta ta pentru ca pe 29 mai e ziua sotului meu

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Andreea, si mie imi este foarte frig noaptea. Am spasme de frig. Parca as fi in soc termic.

Azi l-am simtit pe bebe de doua ori, asa... ca niste batai de aripi de fluture. Am stranutat de doua ori foarte puternic si cred ca l-am deranjat.
Azi am 15 sapatamani si trebuie sa schimb semnatura.
Fetele care merg la intalnirea cu bebeii lor le doresc multa bafta si sa vina cu vesti bune.

uta28 este 14+

Multu Fulguta de raspuns ...imi dau seama de cele mai multe ori ca nu ar trebui sa ma ingrijorez pe cat o fac...dar ce sa-i faci...

Sa ne arati si noua rochita cea frumoasa cand e gata: ma gandesc ca vei fi cu atat mai mandra purtand-o, cu cat ai contribuit cu munca grea la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Multumesc de ajutor fetele, sa vedem ce a iesit

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Yupiiiiii a iesit, am priceput bine ce sa fac, merci fetele

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna fete!Am incercat sa oun si eu pe bebe la semnatura si nu stiu daca merge..o sa vad.
Bafta multa fetelor care au intalnire cu bebeii si felitari Lora pentru fetita.
In sfarsit am ajuns si noi la jumatatea drumului.

cununie civila

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fulguta, vreau si eu sa vad rochiaaaa!!!! Sigur o sa fii o mireasa superba!
Ti-am ramas datoare cu ceva explicatii despre concediul de odihna.
Codul muncii stipuleaza, la art. 141:
" ART. 141
(1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an.
(2) Prin exceptie de la prevederile alin. (1), efectuarea concediului in anul urmator este permisa numai in cazurile expres prevazute de lege sau in cazurile prevazute in contractul colectiv de munca aplicabil.
(3) Angajatorul este obligat sa acorde concediu, pana la sfarsitul anului urmator, tuturor salariatilor care intr-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihna la care aveau dreptul.
(4) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca."

Deci scrie clar ca salariatul are dreptul la concediul de odihna integral, daca nu in anul in curs, din varii motive, in anul urmator. Ei bine, tu in anul urmator vei fi cu contractul de munca suspendat, vei fi in concediu de crestere copil pt. 2 ani (legal 2 ani, nu conteaza cat stai tu). Deci clar, angajatorul nu are cum sa-si indeplineasca obligatia legala, asa ca musai sa-ti dea concediul integral, pana intri in prenatal. Citeste si contractul colectiv de munca la nivel de unitate si vezi ce spune. La noi in firma se acorda concediul integral. Pentru siguranta, poti intreba si la ITM, dar sa fii sigura ca nu dai peste un salariat care-ti vorbeste din carti...sunt si din astia, mai aerieni. Dar sigur ai dreptul la tot concediul.

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Rochia este facut facuta la comanda din afara, dar mi-a cazut fata cand am vazut dantela aia nasoala, ieftina si de prost gust. Timp de 2 sapt. mi-am tot strofocat mintea sa gasesc o solutie ca sa o inlocuiesc. Pana la urma dupa nopti de ganduri chinuite, am avut revelatia de a coase margeluse. Oricum, sunt fericita.

Am sa fac un cont pe picasa si am sa pun poza de catalog.

uta28 este 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bella, felicitari pt semnatura

Ma cam doare capul, oare e de la vreme?
Voi cand luati no-spa va doare doar burta? Sunt mari durerile cand luati pastilutele?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput