noi, sagetatoarele (16)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
salutare!
va urmaresc din umbra... n-am prea avut multe de zis, asa ca...am fost la bunici, azi am revenit acasa...apoi sapt viitoare mergem din nou la ei...
asteptam sa treaca vremea, pt ca ma simt tot mai greoaie si cu presiune mare undeva jos de tot...asa incat mare lucru nu pot face...decat sa stau linsitita...
vin si eu cu o rugaminte la voi...daca puteti si doriti, bineinteles...
ne-am inscris la un concurs si avem nevoie de voturi zilnice...sigur, in masura in care puteti si va amintiti..
va multumim tuturor anticipat!
ne puteti vota aici:
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/957.html
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Ela, eu votez, dar trebuie sa-mi aduca cineva aminte.... ca sunt ata de obosit si asa mai uit.... Azi am votat ghidusul.... Multa bafta.
Aseara nu aveam nici un chef sa spal vasele.... "si s-au spalat singure".... Adica nici n-am deschis bine gura ca s-a si infiintat Stefy cu scaunul la chiuveta... intai n-am vrut s-o las, sa nu se ude, apoi i-am pus sortuletul ei si s-o fi vazut cu buretele in mana ce le lustruia.... Si explica ca acum da cu detergent..., acum le clateste... pana la urma le-am clatit eu... ca sa fiu sigura ca-s spalate ca lumea, dar daca nu venea ea, eu nu aveam nici un chef.... Dar asa a fost o joaca si s-au spalat si vasele.... Vad ca a inceput sa priceapa ca sunt obosita si cand ma vede picata pe pat vine si ma pupa sa-mi treaca oboseala.... Chiar mi-e mila de ea uneori... Eu nu-mi aduc aminte sa o fi auzit pe mama vreodata spunand ca e obosita si nu face ceva din ce voiam noi. Chiar ma simt vinovata uneori....
Eu nu am mai putut dormi, ca pe la 4 Stefy canta de zor in somn ceva cu niste pui care vor ajunge cocosi si vor ave agrija de gaini.... Cred ca tot de pe la cresa, ca pana acum n-am mai auzit-o.... si eu daca ma trezesc.... greu mai adorm.... asa ca ...pas.... Ma asteapta o zi grea azi, asa ca va las.....
tnicoleta spune:
Andreea Am votat prichindelul. pe burtica. Nu te forta, sa stea bb la caldurica cat ii tebuie. Oricum nu mai e mult.
Lacra micutei cantarete. E bine ca ea doar cand in somn. Sa o vezi pe Bianca ce dialoguri face cu tasu in somn. Amandoi vorbesc in somn, si cateodat se nimereste ca unul spune ceva si celalat raspunde. Iar eu, rad de ma prapedesc.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
iulia-stefy spune:
Am si eu un pitic urias.... zilele astea mi-a adus un coleg niste materiale despre Flour in care.... va spun sincer, m-am ingrozit ce scrie... Si de aici o intrebare cu iz de tema:
Administrati Fluor(Zymafluor) pe cale orala la piticii vostri?
Eu ii dau Stefaniei de mult si acum ma intreb daca nu cumva imi intoxic copilul? Sau daca e doar un zvon?
eladea2005 spune:
salutare!
noi am fost azi la o petrecere de pici...agitatie, copii plangaciosi si maraiti...na, asta a fost...
multumim pentru voturi...va pupam dulce!
Lacri, ce frumosssss....ai o fetita tare harnicuta...
eu nu i-am dat lui Eric fluor, asa ca nu stiu sa-ti spun...
va pup!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tnicoleta spune:
Lacra Nici eu nu i-am dat Biei flour.
Noi am avut un we linistit. Sotul a fost la un concurs de pescuit de sambata pana duminica iar piciorul meu a protestat sambata dim asa ca l-am pus la odihna.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
iulia-stefy spune:
Doua zile voi fi singura cu ea si am un program tare incarcat la job... Sper sa ma descurc.... Problema de dimineata... ca trebuie sa o trezersc foarte devreme....
Va las o si fug....
nma spune:
Buna dimineata!
Lacri multam de cafea . Acum beau doar virtual. Incerc sa ma las . Sper ca de data asta sa reusesc (am mai avut cateva tentative).
Eu ma trezesc zilnic la ora 6, deja devine obicei .
Fluor eu nu le-am dat la copii dar recunosc ca am fost tentata.
La noi e o saptamana plina. De azi incepe Alex pregatirea la scoala pt probele sportive. Am niste emotiiiii ... pt probe, normal .
Nicoleta si ce-a facut sotul la concurs???
Andreea am votat si eu puiul mic. Sa ne mai amintesti.
Acum am vazut ca ai trecut de 30 de saptamani. Parca mai ieri am aflat vestea cea mare.
Pup dulce toate sagetile
Nico