noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Io tot intr-un picior.

Nico Ma gandesc si eu cu groaza la scoala. Din fericire mai acem un an. Cu cititul depinde si de invatator. Fetita unor prieteni cand a intrat in toamna la scoala, invatatoare lor a pus aceeasi problema, de ce nu stiu copii sa citeasca. Dar, pentru ca s-a convins ca nu toti educatorii urmeaza programa s-a rezemnat si a inceput cu ei de la zero.
Eu va doresc sa aveti parte de o invatatoare cu drag de copii care sa tina seama de fiacare in parte.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Nico, multumim.

tnicoleta, multa sanatate.

Citesc cu groaza despre scoala, nu stiu de ce....

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

A ploaut.... Dar ce a ami lpouat.... torential as spune.... Noi aseara am batut baltile din cartier... Nu a scapat niciuna netestata.... deci.... fericire mare pe capul ei... Lumea de pe strada se uita la noi ca la nebuni.... dar asta e problema lor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Lacri noi am ramas fara cizme de cauciu (au ramas mici, le aveam special pt balti). sa iti spun cum a fost Alex aseara desi se racorise bine afara??? Si mai avea si o pereche de pantaloni deschisi la culoare pe el . Sincer nu stiu daca o sa reusesc sa ii curat ca are si urme de iarba pe ei. Copilul asta e as la murdarie. Daca sti ceva solutie magica care scoate petele de iarba te rog sa ma anunti. Avem deja trei perechi de pantaloni patati.
Ca un rezumat la weekend, sambata am fost la casa si am facut curatenie, am ajuns acasa seara la 21 franta. Am avut si copiii cu mine. Sa nu intelegeti ca e gata casa . Azi ar trebui sa se apuce de gletuit.
Ieri am fost la un gratar la un prieten si ... am ajuns acasa la ora 22 .
Ca evenimente neplacute bifez un mic accident al lui Alex. A calcat intr-un cui ruginit (de asta imi era cel mai frica si evitam sa ii iau cu mine pe santier). Nu i-a intrat tare dar suficient cat sa ma panichez eu. Nu am mers la spital pt antitetanus, doar am dezinfectat si bandajat eu dar stau ca pe ghimpi.
Sper ca voi, toate sagetile, ati avut parte de multa distractie.
O saptamana cu mult soare!

Nico

Mergi la inceput

Buna fetele

Lacra Buna ideea cu baltile, da am ramas si noi fara cizmutile de cauciuc. Bia, in schimb a facut placintele din nisip si pamant si aplantat "gazon" in galetuse.

Nico Poate ar trebui sa ii faci vaccinul, chiar daca nu a intrat adanc cuiul. pe piciorus sa ii traca repede.

Noi in we, am fost la tara. Adica eu su Bia, sotul ne-a parasit pentru o partida de pescuit. Am reusit sa plantez si albastrelele Biei. Avem cam 80 de fire. Sunt curioasa cum vor arata cand infloresc. In poza de pe plic aratau bine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Va ofer o ....

Nico, sfatul meu sa ii faci anitetanos.... cuiul ruginit.... eu asa zic.... dar am impresia ca se face in 24 de ore de la accident.... Vezi ce zice medicul.
Petele de iarba mama mea le scotea cu sare da lamaie pusa pe pata... Eu le scot cu Vanish. "Ai incredere in roz" scoate orice....eu m-am convins.... Zilele trecute am scos petele de vaselina de pe pantaloni, ca i-a frecat de lantul de la bicicleta....

tnicoleta, nici nuoa nu ne mai vin mult cizmele.... trebuie sa trecem la numarul urmato din toamna.... Abia astept sa vad poze cu albastrelele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Lacri, mama da matinala mai esti. In fiecare dimineata e gata cafeluta .
O sa incerc sa scot petele de iarba azi. Multumesc.
Antitetanos nu i-am facut caci mi-a spus dr de familie ca nu mai e cazul. A facut unul anul trecut cand l-a muscat un caine si cica e protejat cativa ani. Acum nu stiu ce sa spun, pare ca s-a vindecat. Sper sa fie bine.

Nico

Mergi la inceput

Buna fetele

Gata, mi-am scos aleta, chit ca mai trebuia sa stau o saptamana cu ea, da nu o mai suportam, plus ca am predare saptamana asta si sunt multe de facut si nu le pot lucra de acasa. Merg cam in papainoage, da vreau ca sambata sa imi dea sotul masina si trebuie sa il conving ca pot solicita piciorul.

A, Lacra, multam de cafea

Mergi la inceput

Va ofer o ...

Nico, au iesit petele? Nu stiu cat e valabil vaccinul facut, dar medicul stie mai bine.

tnicoleta, inteleg ca ai scos atela, dar nu e bine sa fortezi piciorul, ca se va umfla.... lasa-l usor..... Multa sanatate.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si fug la treburi.... Vad ca ieri nu ati fost pe aici.....

Mergi la inceput