noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Multumesc de gandurile bune. Ieri mi-am transferat acasa fisierele de lucru si restul materialelor le voi primi prin email de la colegi. In felul asta ma scutesc de drumul pana la serviciu.

Lacra Sanatate fetei. Of, e greu cand sunt mici si incapatanati. Hai ca ne mai intareste ea pe parcurs si n-o sa mai raceasca asa des.

Nico Teoretic, asa cer la scoala in clasaI, sa stie alfabetul, dar nu este obligatoriu. Vor invata alfabetul in decursul anului. Deci, punel la citit 10 min, cat rezista el, si gata. La scoala va avea mai mult de facut, asa ca nu-l obliga de acum sa faca lectii.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si ma duc.... ca ieri am avut niste evenimente.....

Abia astept sa merg acasa, azi e invitata la o petrecere la ziua unui baietel de 5 ani.... cu karaoke.... cu.... cu.... si sunt tare curioasa cum va reactiona. De cand i-am zis ca mergem ma inebuneste.... si-a pregatit rochita pantofi.... abia asteapta....

Nico, Ela, tnicoleta, multumim. Stefy ieri a tusit putin, dar s-a gandit tati ca poate are schita inversa ca mami si i-a dat inghetata... noaptea ce a trecut nu a mai scos nici un sunet..... La mine trece gatul cu inghetata....

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

La petrecere a fost fain, a si cantat, a si dansat, a fost si pictata pe fata, avea si balon catel, din ala rasucit... nu-mi vine acum cum se cheama.... Animatorii au fost Printul si Sinbad si au facut echipe, cu jocuri.... a fost super....

Mergi la inceput

Lacra E, ma bucur ca e bine fata. Bine ca functioneaza si rediul cu ingheteta. Ma bucur ca s-a distrat la petrecere.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte.... sau cu gheata.... cum vreti voi....

Noi de acum cam stam pe afara toata ziua.... ieri a stat de la 16.30 pana la 20.00.... Nu stiu cand mai apuc sa mai fac ceva prin casa... iar la mine se apropie auditul si iar sunt full..... si terminata de oboseala.... Il simt cum imi sufla in ceafa....

tnicoleta, multumim.

Sagetutele, pe unde mai sunteti/ Stati toata ziua afara cu puiutii?

Mergi la inceput

Va ofer o feirbinte si o poezie.... din ce o aud acasa e pentru 1 iunie...

Unu-i soarele pe cer
Doi sunt ochisorii mei
Trei petale la trifoi,
Patru labe la pisoi,
De vreti sa-l vedeti pe 5,
I-a uitati-va aici
(Si numara pe degetele) 1,2,3,4,5.....
Si mai are ceva cu un iepuras.... si inca una cu o veverita sprinteoara.... daca o invat, am sa v-o scriu.... Acum invat eu de la ea.....

Acum ne luptam cu vantul.... eu aseara eram toata infundata de la vant si mi-am facut aerosili cu ser si ulei Raceala si Gripa si a vrut si ea....

Mergi la inceput

Buna fetele

Lacra Frumoase poeziile Stefaniei. A mea nu vrea sa mi le spuna, trebuie sa trag de ea mult ca sa spuna ceva. In schimb ii place sa le inventeze. Trebuie numai sa ii dai o tema si iti face poeme la greu.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte.... si daca reusesc sa-mi amintesc poezia cu veverita v-o scriu, ca aseara a repetat-o de ma inebunit.... si eu dupa ea.... "Ca doamna a zis sa repeti poezia cu mine"..... dar ea ma punea sa repet dupa ea....

Veverita sprinteoara
Da de veste iar in tara
Ca-n poiana cu izvoare
Azi e mare sarbatoare
Flori, gandaci si licurici
Pasarele si pitici
Toti se preagtesc de zor
Ca-i ziua copiilor.....

Iar la culcare zice alta poaezie
O broscuta mititica
Urca sus pe-o pietricica
Si striga in gura mare
Toti copiii la culcare.....

tnicoleta, multumim. Stefy, face ea poezii dupa cartile pe care le are.... o "apuca din senin". In week-end i-am cumparat motanul incaltat. Ieri se chinuia sa faca o poezie despre motanul incaltat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Foarte frumoase poeziile .
La noi nimic nou.
Alex merge azi cu gradinita in vizita la o scoala. Sunt curioasa cu ce impresii vine.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Nico Teoretic, asa cer la scoala in clasaI, sa stie alfabetul, dar nu este obligatoriu. Vor invata alfabetul in decursul anului. Deci, punel la citit 10 min, cat rezista el, si gata. La scoala va avea mai mult de facut, asa ca nu-l obliga de acum sa faca lectii.

Nicoleta eu nu asi stresa copilul, de fapt chiar lucrez rar cu el si atunci ma enervez , dar mi-a spus invatatoarea ca trebuie sa stie alfabetul. O parte din viitorii lui colegi stiu sa citeasca. Daca majoritatea vor sti sa citeasca atunci el va trebui sa munceasca mai mult acasa.
Literele de mana mi-a spus invatatoarea ca prefera sa le lucreze ea la clasa. Din pacate educatoarea in loc sa ii invete literele de tipar ii pune sa le scrie pe cele de mana fara sa ii corecteze cand gresesc .

Cum iti mai e piciorul?

Nico

Mergi la inceput