noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lacra domnisoarei sa se trezeasca usor.

Nico Despre ce probe e vorba? Il dati la scoala sportiva?
Sotul a iesit pe locul 3 la concurs, cu 2 pesti prinsi care au cantarit 3 kg la un loc.
Am o foarte mare dilema. Bia implineste pe 25 mai, 6 ani. Ca m-a rugat sa ii serbez ziua, la tara, sambata asta, nu-i problema, da, sincer, nu stiu ce cadou sa ii iau de ziua ei.
Am vrea, ca de fiecare data sa ii luam ceva special. Si nu stim ce. Ea ar vrea un hamster, dar nu ii voi lua asa ceva, din mai multe motive.

Dati-mi o idee va rog. Bicicleta, trotineta, role are deja.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Eu am avut o zi... dupa cum vedeti azi nici nu am dat si nici n-am apucat sa beau.... sunt zombie.... Aseara ne-am culcat pe la 23... eu si Stefy. Eu m-am trezit pe la 4 de stres... iar pe ea am trezit-o la 6... ca suntem doar noi doua acasa.... Iar azi am avut si audit si ar fi trebuit sa ajung mai devreme... dar am zis pas....
Sambata o iau cu mine la job.... ca sotul vine abia sambata seara din delegatie... asa ca ....am anuntat ca muncim in doua sambata... altfel nu ma pot duce...

Nico, multumesc pentru raspuns.

tnicoleta, multumim. Aseara ne-am culcat tarziu, dar azi s-a trezit.... Felicitari sotului. Cadou... eu ma gandesc de 1 iunie ce sa iau... Azi am fost la un targ de carte si am luat niste carti.... Nepoata mea de 10 ai, acum isi doreste diverse obiecte de vestimentatie... bijuterii.... pentru copii, evident.... Jocuri pentru copii de varsta ei.... Nu imi vine nimic deosebit in minte acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Nicoleta felicitari sotului .
Da, Alex va merge la o clasa sportiva. Mai are pregatire azi si saptamana viitoare in fiecare zi. In 28 are testele. Se descurca binisor. Eu sincer ma asteptam sa fie mai bine caci a facut tenis de camp cateva luni si acum face baschet. Face sport de la 4 ani. Nu vreau performanta, doar sa se dezvolte frumos si sa fie sanatos. Din ce observ la cunostinte copiii fac putina miscare si nu vreau sa ajung aici.
Lacri sa vezi ce program am eu .... si greu m-am ridicat din pat. Termin programul la 15, ajung in parcare la 15.30, preiau copiii si plec la scoala pt o ora, apoi prin magazine sa cumpar usile pt casa, plus gresie si faianta. O sa fie super greu, nu m-am hotarat inca la model, stiu doar ce culori vreu. Urmeaza inca o tura de cumparaturi, de data asta cadouri si la ora 18 ar trebuie sa ne prezentam la ziua unui prieten. Sper sa ajung acasa macar sa ma schimb.

La birou e foarte frig, nici nu imi vine sa mai butonez la calculator. Ma prinde si o raceala . Sper sa se indrepte vremea cat mai repede.
Un weekend minunat va doresc

Nico

Mergi la inceput

Buna fetele

Astazi dau eu

Lacra Te cred ca iti este greu singura cu fata. Si eu o iau pe Bia la serviu, destul de des. S-a obisnuit cu colegii mei, se duce si vorbeste cu ei, cere carioci si foi si le face desene. Colegele mele sunt topite dupa ea.

Nico Bafta lui Alex la teste. E bine ca face sport. Eu am dat-o pe Bia la dans sportiv de aproximav o luna. Pana acum nu am putut sa o dau pt ca nu gasisem mai aproape de casa si in general grupele mici incepeau pe la 16-17 dupamiaza, imposibil de ajuns la aceste ore. Acum merge la scoala de langa blocul nostru, e foarte incantata si merge si singura. Eu doar o cobor si o iau cand se intoarce.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

La multi ai, sarbatoritilor de Constantin si Elena! Scuze pentru intarziere....

Va ofer o fierbinte....

Am avut o saptamana.... sambata cu Stefy dupa mine la job.... mi-a facut.... numai hartii, creioane colorate, magneti... prin birou, dar s-a jucat in legea ei si m-a lasat sa-mi fac treaba....

Fetelor, va multumim ca v-ati gandit la noi. Eu vreau sa o duc undeva la dans, un sport, dar nu ne primeste nimeni pana la 4 ani. E a ma bazaie ca vrea la balet.... dar e prea mica....

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Noi pe langa casa.... Noua pasiune a Stefaniei e sa megrem la gara sa vedem trenurile... si sa stam pe banca sa mancam o inghetata..... Ieri dimineata a fost cu tati in Copou.... ca eu eram la job.... Aseara a fost cu mine la plimbare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

remember us?

v-am citit, salutam printesele si printisorii...

noi bine sanatosi, crestem... vineri avem intalnire iar la eco...sa vedem cat am mai crescut... Eric e adorabil, deja spune bebe FIlip, la mami in burtica, imi arata atutul lui Filip, hainutele lui..sper sa ne fie usoara acomodarea...deocamdata e totul atat de SF pt el...

asteptam sa vina caldurica, sa stam mai mult pe afara...Eric e f activ si tot timpul e o alergatura...asa ca mi-e greu sa-l tin in casa...

cam asta despre noi...va pup si ne auzim!

NE DATI UN VOT? MULTUMIM MULT! (linkul e pe Blog)

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte.....

Aseara ne-am plimbat amandoua... si ne-am jucat cu frunze si diverse ierburi.... de pe marginea trotuarului..... ne-am impuscat cu fire de patlagina.... am plimbat pe maini spice de la nu stiu ce alta buruiana.... si se pare ca i s-au parut mai interesante decat multe alte jucarii.... Ne-am plimbat printr-o zona mai putin circulata si asa radea de tare.... Iar pe seara si-a scos cartile de joc cu Stefania si am inceput sa invatam cifrele.... ca stim sa numaram dar cifrele.... nu prea... Nici nu i-am aratat.....

Ela, ma bucur ca ai scris. I-am dat un vot nazdravanului Eric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Desi cica am renuntat la cafea azi mi-am facut un capucino si mai servesc si una virtulala de la Lacri. Sunt adormita rau .
Andreea am votat si eu puiul mic . Cu ocazia asta am mai citit putin pe blog. Imi place cum scri .
Ma bucur ca Erici doarme singur acum. O sa iti fie mai usor cand vine si Filip.
Lacri uite asa ne mai jucam si noi uneori. Anul trecut, Alex abia astepta cand il luam de la gradinita sa mergem la picnic. Luam o paturica, ceva merinde si mergeam pe malul Oltului. Acum doar o singura data am repetat figura ca a fost tot rece si a plouat. Sunt asa frumosi copiii cand alearga dupa fluturasi .
Nicoleta am incercat si noi dansuri dar nu i-a placut . Eu la birou nu am voie sa vin cu copiii.

Azi mai avem pregatire, maine pauza si apoi vineri examenul.
O zi fruumoasa!

Nico

Mergi la inceput

Buna fetele

Intru si eu pe fuga

Nico Bafta la examen. Tin pumnii sa reuseasca.

Lacra Sa va fie de bine plimbarea. Ce bine e cand putem face plimbari cu copii pe unde vor ei. Spor la invatat cifrele.

Ela pe burtica. Toti copii au energie, mai ales ca a venit vara. Plimbari placute.

Noi am avut un we relaxant. Am fost la tara la socri, mi-am luat fratii si nepotii si am serbat-o pe Bia. Are mama fata mare de 6 anisori. Ieri am dus bomboane la gradi si la dansuri si s-a emotionat toata ca i-au cantat copii la multi ani! A fost vesela si a plans mai putin fata de alte zile.

Va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput