noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Nico sa iti mai treaca suparare. Si eu am patit-o cu pietoni care trec pe unde nu trebuie sau cand nu trebuie. Bine ca tin franele. Si hai, nu te mai supara. Da ignor userului.

Am fost ieri cu Bia la doctor. Are oxiuri se trebuie sa ne tratam. Apoi am dus-o la tara. Cand am ajuns i s-a pus pata ca s-a rupt Rasucila si vrea la Bucuresti sa ii cumpar altul. Pe tasu a reusit sa il scoata din sarite. Apoi i-a trecut, incepuse sa chiraie prin casa cu verisorii.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nicoleta . Nu am treaba cu tipa respectiva, chiar mi-a lasat comentarii frumoase la poze. S-a legat de pozele de pe primele locuri. Mi-a lasat un gust.

Il suspectez si pe Alex de oxiuri desi nu au iesit la analize. Stiu ca e can dur tratamentul.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Nico Bia tocmai e pe tratament pentru oxiuri. Ne-a dat doctorita Zentel. Ce am facut in puls, spalat la fund cat mai des ca sa nu se mai scarpine. Ca sa fii sigura, uita-te dimineata. Daca e rosu si putin albicios in jurul rectului. viermisorii arata ca niste scame albe de 1 cm.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Nico, sunt tare frumusei. I-am votat de placere.... Merita.

tnicoleta, multa sanatate Biei... sa scape repede de ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Nicoleta ma bucur ca mi-ai spus. O sa fiu atenta.
Lacri multumesc frumos .
Azi nu am stare. Dupa masa plecam la puiuti. M-am invoit o ora, plus maine liber ... Bagajele sunt gata, cum scap de aici plecam .

Nu stiu ce e cu restul fetelor de nu mai intra pe aici. sagetile sunt mai calatoare; oare sa profite de vremea buna?

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Nico, drum bun! Revedere placuta cu copiii si distractie placuta la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

noi mai rarut...asta e...

Nico, am votat puiutii tai frumosi...nu stiam de concurs, dar de acum votez zilnic...

distractie faina! va invidiez...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o ...

Nico, plimbare placuta.

Ela, cum sunt cavalerii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Va ofer o ...

Nico, plimbare placuta.

Ela, cum sunt cavalerii?

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Neata!

Lacri, mersi de intrebare..sunt bine amandoi...Eric e acum la ai mei, la Turda..Filip tot cumintel..papa de rupe...uneori mai bag si supliment ca nu se satura.. cere prea des si laptele n-are timp sa se refaca...beau destule lichide, iau si galafor...acu sa vedem, sper sa ne reglam in cateva saptamani si sa renuntam la laptele praf...chiar daca ii dau rar si doar dupa ce papa tzitzi...prefer sa-l scot...

voi?

restul fetelor?

duminica placuta tuturor!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o ...

Mergi la inceput