noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Azi va las un frappe, poate merge mai bine.... ca vad ca se incalzeste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Lacra A vrut sa se faca iepurasul Duracel? Glumes, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin experienta asta. Sa iti zic ca soramea cand era mica si-a bagat in nas o boaba de mazare si ia incoltit. A mers mama cu ea la doctor sa i-o scoata.

Io sunt un car de nervi. Saptamana asta a fost cam haos pe acasa, are cumnatamea azi cununia si maine botezul piticului. Asa ca printre pregatiri, zugraveala, vopsit si curatenie am incercat sa nu ma enervez. Da ieri cand am ajuns acasa, Bia plangea singura in dormitor ca au certat-o toti. Mai intai a certat-o socramea, aici nu comentez ca probabil a scoso din sarite, da apoi a certat-o cumatu. Asta e un pusti caruia abia ia mijit mustata si se apuca el sa imi educe copilul in conditiile in care el nu e in stare sa aiba grija de ai lui.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Va ofer o ……
Sunt obosita, ca sunt singura cu Stefy, ea e tare nazdravana si ma solicita cat poate de mult... iar mie mi-a ramas multe de facut, de intors casa, ca a doua zi dupa ce vine sotul trebuie sa vina si mesteri....deci trebuie sa fie toate mutate, puse prin cutii sa le fac loc sa lucreze.... si asta o fac si cu Stefy, dar mai mult dupa ce o culc. Zilele astea am avut ajutor... A fost sora mea cu nepoata si ea a stat cu Stefy afara iar nepoata m-a ajutat si ea cat a putut....ca are si ea 10 ani....

tnicoleta, multumesc, m-ai facut sa zambesc....cu Duracell....
Imi pare tare rau pentru Bia.... Sa fi vazut ce i-a facut Stefy nepoatei.... Iar sora mea tot pe ea o certa ca e mai mare si trebuie sa inteleaga ca Stefy e mica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Am cautat ceva vreme subiectul . Era primul de pe prima pagina asa ca nu l-am vazut .
Azi mi-am propus sa nu mai ratez cafeluta. Lacri .
Deci ... am avut un weekend linistit. Am reusit sa mergem la piscina (e prina data in acest an ), am facut curatenie, am gatit si ... am dormiiiit. Mi-am facut norma pe toata saptamana . A, am vazut si cateva filme .
Copiilor le e dor tare, noua la fel, deja numaram zilele pana ne intalnim. Joi va fi marea intalnire. Le-am promis ca ii ducem la un strand cu apa termala asa ca trebuie sa ne facem bine planurile (sambata avem botezul nepotelului).

Nicoleta e enervant cat cearta toti copilul. E copil, deci e nazdravan. Banuiesc ca adultii erau strasati dar asta nu e vina copilului .
Lacri sa ii faci fata cu brio strumfitei. Nasoala rau faza cu bateria. Bine ca ati reusit sa scapati usor de ea.
Poate ai spus dar mi-a scapat, pt ce ai nevoie de mesteri? Va apucati de zugraveli?

La noi tot ploua, ploua, ploua . Am vazut ca e prin tara la tv, nu ar trebui sa ma plang dar ma enerveaza tare vremea asta. Nu putem sa terminam lucrarile la casa la timp .
Of, ideea era sa va binedispun, nu sa ma plang.
Spe sa fie o zi cu mult soare!

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Buna fetele

Lacra Multumim de cafea. Spor la strans prin casa si nervi tari. Ai de munca acum.

Nico Nu vreau sa imi laud fata prea tare, dar ea este un copil foarte cuminte si face putine prostii. Da atunci cand e provocata riposteaza. Copii fratelui sunt obraznici si vorbesc urat, se bat, la fel se comporta si cu Bia. Iar eu satula sa o tot aud plangand, i-am dat voie sa se apare. atunci iese cu scantei. Iar de cumnat s-a ocupat sotul cu calm, daca se mai intampla o sa iasa cu scantei de la mine.
copilasilor si revedre placuta.

Dupa cum v-am spus voneri si sambata a avut loc cununia si botezul cumnatami. Vineri a trebuit sa merg la munca si am luat si fata de acasa, iar sambata dupa ce am mers la biseica, am ajutat-o pe soacramea la bucatarie. Apoi dupa ce a venit sotul de la munca, am plecat sa il ducem pe socru inapoi la tara. E, si uite asa am scapat de balamuc.
Bia a invatat sa mearga pe bicicleta si a fost la peste cu tasu, iar eu am bagat somn de voie.

o saptamana frumoasa

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Nicoleta sper ca nu te-ai suparat . E normal sa iti lauzi copilul si mi-ar placea sa o faci mai des.
Acum cat de cumine e copilul ... depinde din ce pozitie privesti. Eu zic ca am copii cuminti (nu vorbesc urat, nu se bat, isi strang jucariile) dar, parintii mei ii considera rai (de fapt sa spun mai nazdravani, nu imi place cum suna rai desi astea sunt cuvintele lor) deoarece: nu stau la tv cat timp sunt pe la ei si indraznesc sa se joace prin tot apartamentul, cand merg in parcarea blocului nu stau lipiti de banca si nu sparg seminte (prefera leaganul, topoganul, groapa de nisip, etc) si ar mai fi multe. Am doua nepotele care stau in casa cu ei dar ... ele sunt foarte cuminti . Ai mei sunt considerati rai ca nu beau cola si trebuie sa le cumpere natural, pe cand nepotelele primesc cola de la 1 an .
Cu bataia ... e nasol. Alex era cam batausi cand era mic. I-am interzis sa mai loveasca. Pana la urma a inteles. nasol a fost ca niste prieteni care au fetita de aceeasi varsta iti incurajeau fata sa loveasca (obtinea totul prin forta) iar al meu nu riposta. pana la urma am intors foaia, i-am explicat copilului ca nu are voie sa loveasca, e bine sa rezolve totul cu vorba buna dar, daca nu merge are voie sa se apere. prietenii s-au suparat dar sper eu ca intre tip au inteles. faptul ca a lor e fata nu ii da dreptul sa il imbranceasca, sa ii vorbeasca urat sau sa il loveasca.
In schimb nu suport sa se ia cineva de copii mei. Daca au gresit eu ii pedepsesc cum consider de cuvinta. In general ai mei nu stau nesupravegheati afara asa ca e normal cel deranjat sa vina la mine.

Casa de piatra tinerilor casatoriti! Sa va traiasca si micutul crestin!

Felicitari Biancai pentru mersul pe bicicleta. Alex inca nu merge singur. Asi fi preferat si eu sa se ocupe sotul de problema asta dar nu am avut noroc. Am incercat eu dar mi-a cam invinetit picioarele . cand vine acasa ii cumpar alta bicicleta si mai insitam.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2 [/b]

Nico

Mergi la inceput

Va ofer o ……

Nico, tnicoleta, multumesc.

Nico, punem centrala si trebuie sa eliberez zona caloriferelor, baia, bucataria....

Mergi la inceput

Nico Sunt de acord cu tine. Nici eu nu am incurajat-o pe Bia sa loveasca, i-am explicat de fiecare data ca nu este frumos, dar ajunsesem in situatia de a exploda pentru ca o bateau verisorii in fiecare zi. Mai ales cand erau la tara si socrii nu ii vedeau ce fac. Atunci i-am dat voie sa se apere si mi-am primit reprosuri de la sot si si cumnata. Da si eu le-am explicat cum sta treaba. Pe de alta parte duc un razboi continuu cu socrii, sa nu ii mai lase sa le vorbeasca urat, adica sa raspunda obraznic, si sa nu le mai faca toate poftele, mai ales cand copiii apeleaza la trantit pe jos si urlat. Cola si pepsi nu bea nici Bia, are voie sa guste, o gurita mica-mica, in schimb iar razboi cu socrii si cumnatii ca nu are voie alcool nici un copil.
Ei merg pe principiul ca sa guste copilul acum ca pe urma pofteste si se apuca de bautura la maturitate .
Cu desenele e alta poveste, acasa se uita destul de mult, pt ca soacramea se deplaseaza greu si nu ii scoate afara. La tara in schimb nu au desene, asa ca sunt afara cat e ziua de lunga.

Cu bicicleta eu zic asa, inalta saua cat ii vine lui la nivelul soldului cand sta laga ea, la fel si ghidonul cat sa nu stea prea aplecat cand sta pe sa. Cand il inveti sa mearga nu il mai tine si de ghidon, ci doar de sa la spate, asa ii vei putea da drumul fara ca el sa stie, dar tu sa ii spui ca il tii incontinuare. Succes.
Apropo, am votat piticii la concurs. Succes.

Lacra Spor incontinuare la strans

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte...

tnicoleta, sunt de acord cu tine. NU o incurajez sa loveasca, dar nici sa i-a bataie nu-i corect... deci mi se pare foarte normal sa se apere.... Un dulce pentru Bia.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Lacri multam' de cafea.
Nicoleta rferitor la mersul pe bicicleta de sa il tin si eu dar pru si simplu nu isi tine echilibrul. De putine ori am avut ocazia sa ii dau drumu. Dar mai perseveram. Sigur o sa reusim pana la urma .
Multumesc pentru voturi.
Eu mi-am inceput ziua nasol rau. Mi s-a aruncat un tampit in fata masinii dimineata si aveam ceva viteza. Nu stiu cum poti sa fi asa de idiot. Drum super circulat, cu 4 benzi si asta se arunca asa. A vazut ca vin cu viteza, in spate aveam masini dar omul merge la risc. Inteleg ca trecerea de pietoni era cam departe dar totusi .... Sincer nu stiu cum am reusit sa opresc masina.
Bun, ajung in birou si ... imi beau cafeaua pe DC. Nu stiu ce m-a apucat si am citit la subiectul despre concurs. Acolo un link spre un alt subiect. Pacat ca unii gandesc asa . Mi-au lasat asa un gust amar mesajele unui anume user. Mai e si din oras cu mine.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput