noi, sagetatoarele (16)
Raspunsuri - Pagina 14
tnicoleta spune:
Buna fetele
Eu am fost sa imi vad fata in we si sa ma refac. Domnisoara e vesela si voiaosa. Ii place din ce in ce mai mult pe bibicleta. A invatat si cum sa plece singura de pe loc. Acum ii da lectii verisorului care inca nu stie sa mearga. Prin curte au facut numai nazdravanii. S-au dat pe derdelus si au culcat la panat lucerna pentru vaca, au dat drumu la pii de gaina, cica au iesit singuri, s-au ingropat in nisip, au prins vrabii. Ce mai, activitati interesante.
Andreea micului fomist. Ai incercat si ceaiul de chimen? Sau putina ceapa cruda? La mine astea nu lipseau.
Nico Cum a fost revederea cu copiii? Cum v-ati distrat?
Lacra Gata instalatia? Acum puneti lucrurile la loc?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
nma spune:
Andreea . Multumesc pt voturi. Se voteaza doar o singura data .
Deci ai un mancacios, tare ma bucur. O sa se regleze lactatia in timp.
Sta Eric fara voi? Eu tot duc munca de lamurire cu ai mei. E drept ca sunt de ceva vreme la bunici.
Nicoleta super activitati . Asa imi plac mie copiii. Sa vezi cate fac si ai mei .
Revederea cu strumfii a fost super. Alex a stat treaz pana am ajuns (dupa ora 1 noaptea). Andra s-a trezit cum am intrat. Ne-am tot pupacit vreo ora. A doua zi am plecat cu ei la baie la Tasnad. Frumos, frumos, ... dar tare scurt. sambata am avut botezul ... puiul mic un dulce. Numa' bun de pupacit. Ai mei au mai comandat unul la cumnata. Cica sa ne faca unul si noua, nu conteaza sexul .
Duminica drum lung spre casa ... asteptam urmatoarea vizita. Poate pana atunci terminam casa (cat se poate termina). Ieri am dat cu lavabil in bucatarie. Ne place culoarea. Azi vine mobila. Din pacate sapele nu sunt uscate asa ca nu putem pune parchetul . Chiar daca nu suport caldura astept canicula, vreau calduraaaaaaaaaa .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
eladea2005 spune:
Neata dragelor!
beau ceai pt stimularea lactatiei iau galafor, beau mutle lichide...dar noaptea cnad suge prea des raman fara laptic...si se enerveaza si maraie, se fatzaie ...azi noapte la 3 i-am facut o portie de 40 ml laptic si a dormit imediat pana pe la 7 dimi...deci ii era foame...
anyway, eu sper sa-si revina si sa ramanem doar pe laptic de la mami...paote e doar o etapa de crestere..asa citeam, cel putin...
ma bucur ca v-ati revazut puiutii,e asa de bine cand ii vezi cum se bucura...dragii de ei... si noi am fost ieri la Turda la ai mei...Eric s-a bucurat ca ne-am vazut, a stat agatat la mine in brate, dar dar n-a marait ca a ramas acolo si noi am plecat...asta ma face sa rasuflu usurata...
va pupic! o zi frumaosa!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tnicoleta spune:
Buna fetele
Ati plecat prin concedii?
Eu sunt rupta de oboseala, n-am putut sa dorm azi-noapte deloc.
Vineri seara am fost cu sotul la o partida de pescuit. A prins pesti fumusei, deseara fac o plachie, ca nu am mai facut demult. In rest toate sunt bune, fata a venit acasa pana ia soacramea pensia si apoi pleaca iar la tara. Asteapta si ea cu nerabdare sa luam si noi concediu sa putem pleca mare.
o saptamana frumoasa
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
nma spune:
Andreea o sa te descurci cu lapticul. Important e sa te odihnesti, sa fi mai relaxata. Eu am reusit sa alaptez desi am avut o perioada de 2 saptamanai cand am intrerupt alaptarea (am fost la spital). A fost greu dar mi-a revenit lapticul. Am baut mult ceai Galactogil, daca nu ma insel.
Nicoleta, super . Nu sunt fan pescuit dar chiar ma gandeam zilele trecute ca mi-ar placea sa lenevesc pe marginea unui lac cu un bat in mana. Pustiul meu e disperat sa mergem la pescuit.
Pana la urma eu am pescuit de la magazin doi pastravi si cateva bucati de rechin . Le-am incercat la gratar. Acasa nu mai gatesc ca e super cald.
Sambata am gatit in curte la tuci. A iesit super mancarea.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Vad ca somati fete dragi. V-am pregatit ceva bunatati sa va mai scot la povesti.
Am pregatit din belsug, multa , dar si
.
E o zi speciala pt mine, azi puiul meu drag face 7 anisori.
Din pacate el e la bunici, am vorbit mult la telefon dar nu e acelasi lucru. Abia stept sa merg la ei.
Voi cu ce va mai laudati?
Eu am fost ieri la plaja/baie la Ocnita. De cand suntem cu casa in lucru nu prea am mai avut parte de iesiri.
Nico
tnicoleta spune:
Nico Sa-ti traiasca printisorul, sa aiba parte doar de realizari. si imbratisari si dinpartea mea.
Io sunt prinsa la serviciu cu revistele, mi-au iesit pe nas, de o luna tot lucrez la un numar si nu se mai sfarseste odata. Bia e la Bucuresti saptamana asta da o duc la tata in fiecare zi. Se joaca cu verisoara Cristina si e tare fericita.
eladea2005 spune:
Salutare fetele!
Nicoooooooo...cu intarziere, dar sper ca e bineprimit:
LA MULTI ANI PT STRENGARUL TAU!!!SA FIE SANATOS, NOROCOS SI SA AIBA O VIATA MINUNATA!
noi la ai mei...de o sapt...mai stam una pana intra tati in co...asta insemnand 2 sapt de stat la CLuj cu el...apoi iar aici..si tot asa... e greu cu 2 copii mici, nu m-as descurca singura...mai ales ca Eric cere multa atentie, jaoca, si tocmai atunci cand eu alaptez si nu pot sa fac ce-si doreste el...mi-e si mila cateodata de el, dar ma revansez cat de repede pot fata de el...
cu lapticul nu stiu ce sa mai cred...cu toate ca beau multe lichide, iau inclusiv suplimente pt lactatie, sunt zile in care suge, suge si dupa ce termina, tot nu se satura..si atunci trebuie sa apelez si la supliment... si apoi se linsisteste...si doarme dus...deci e clar ca nu-i de ajuns lapticul meu..
vom vedea...daca nu merge doar cu laptele meu, dam si supliment...
eu sunt f stresata si gandita...am avut cateva episoade dureroase de stomac, credeam eu..cand colo e fierea, care are multe pietre mici... si singura solutie e operatia...sunt ingrozita, sper sa nu fie cazul acum de asa ceva, pana alaptez...ca nu stiu daca scapare voi avea...dar macar sa nu pierd lapticul...
uffffff...asta e un stres in plus care stiu ca nu face bine...
vom vedea, ce-o vrea DD...
va urez o saptamana frumaosa si usoara!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
Buna dimineata
Am pregatit pentru toate sagetile. Sper ca nu va suparati dar eu imi pun portie dubla . Greu m-am trezit azi. Am intaziat la birou 30 min. Daca nu aveam ceva de terminat nu cred ca ma trezeam.Nu stiu ce e cu oboseala asta. Ieri am stat mai mult pe acasa.
madysophi bine ai venit! Daca ne dai datele te poate trece Lacri in listuta.
Sa inteleg ca ai o printesa pe nume Mady???
Andreea . Sper sa scapi de operatie.
Daca totusi trebuie sa nu te speri. E o operatie usoara, te recuperezi repede. Poti sa alaptezi dupa. Eu la 3 luni de la nastere am fost 2 saptamanai internata tot pt fiere. Am facut brusc icter mecanic de la o pietricica ce a migrat de la fiere spre pancreas. Sincer abia asteptam sa ma opereze sa merg mai repede acasa. Nu m-au operat caci trebuia sa scap de icter mai intai. Pana la urma am eliminat piatra natural (a fost un mister pt medici ) si nu m-au operat. Cica e posibil sa nu mai fac. Mie imi era teama sa nu ajung la urgenta dupa alte cateva luni. Dupa cele doua saptamani de internare, cu antibiotice destul de tari, am reluat alaptarea. A fost tare greu dar s-a putut.
Chiar daca ii mai dai supliment important e ca primeste si de la tine cat de putin .
Nicoleta sper sa termini la timp treaba . Te cred si eu ca Bia e fericita cu verisoara.
Nico