LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Noi miercuri dimineata, trebuie sa mergem la analize ca nu am reusit sa le facem la un an si am inteles ca nu trebuie sa manance nimic, si mie imi e groaza sa ma gandesc cum procedez, ca Lucian daca nu suge dimineata, urla de ne stie tot cartierul, la voi cum a fost cand ati fost la analize? |
Noi am fost sapt trecuta la analize si i-am dat sa suga pe la 7 ca doar nu era sa o tin flamanda pana la 9
Iti scriu PM acum
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Novus, pai nici eu nu aveam in plan sa povestesc de Pisilinca in seara asta, dar m-am luat de la datul jos din pat, apoi de la aplaudat...si mai opreste cioara daca poti |
Mi-am amintit sa zic ca si Alexandra a invatat sa se dea jos din pat si cea mai noua chestie e ca da de mancare la papusi si cand mananca are si ea o lingurita cu care se hraneste singura asta daca nimereste gura
Sa vedem ce imi mai amintesc ...
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Pozele promise cu Andrei tuns (mie imi placea mai mult cu freza retro care l-a consacrat) http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5461912092852477938 Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Tuns sau nu e mortal de fain !!
Si piscina imi place !!!
Am implinit 1 anisor !
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Anaan Monnvas si Ina, am uitat sa va spun rezultatul cautarii dupa stevie, respectiv leurda. Cu leurda am rezolvat-o repede, ca nu stia nimeni ce este; dar cu stevia lu' Monnvas am devenit celebritate. Iata cum s-au derulat ostilitatile: m-am dus joi in piata; piata populata de traditionalele babe ( simpatice foc, de altfel); merg eu, facand pe cunoscatoarea, cum m-ati dascalit voi; prima incercare - leurda...n-a auzit nimeni de asa ceva; a doua incercare: stevia...aici lucrurile se schimba; zice-o baba...dupa indelungi consultari cu celelalte targovete: aia-i o buruiana; eu, savanta, pai nu e buruiana, se gateste, e buna pentru cel mic etc...baba, dupa alte consultari, ba-i buruiana, manca-o-ar porcii!, dati-i copilului niste carne ceva, ca de la carne creste, nu de la buruieni! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
incearca si cu dragavei, desi, ma rog, asta-i pre limba olteneasca, pare-mi-se...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Monnvas si Ina, am uitat sa va spun rezultatul cautarii dupa stevie, respectiv leurda. Cu leurda am rezolvat-o repede, ca nu stia nimeni ce este; dar cu stevia lu' Monnvas am devenit celebritate. Iata cum s-au derulat ostilitatile: m-am dus joi in piata; piata populata de traditionalele babe ( simpatice foc, de altfel); merg eu, facand pe cunoscatoarea, cum m-ati dascalit voi; prima incercare - leurda...n-a auzit nimeni de asa ceva; a doua incercare: stevia...aici lucrurile se schimba; zice-o baba...dupa indelungi consultari cu celelalte targovete: aia-i o buruiana; eu, savanta, pai nu e buruiana, se gateste, e buna pentru cel mic etc...baba, dupa alte consultari, ba-i buruiana, manca-o-ar porcii!, dati-i copilului niste carne ceva, ca de la carne creste, nu de la buruieni! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Sa va mai povestesc si eu : Alexandra e fan caini care sunt mam-mam si pisici carora inca nu le poate pronunta numele asa ca daca ne apar in cale vrea sa fuga dupa ei/ele sau sa sara din carucior !
Cea mai tare faza a fost la socra-mea unde sunt 3 pisicute super dragalase si pe una dintre ele Alexandra a prins-o de coada si s-a aplecat cu gurita pregatita de pusi cum face ea noroc ca am oprit-o la timp
Seara e momentul pupacelilor la noi, se apleaca cu gurita si ne pupa pe rand
Am implinit 1 anisor !
doranna spune:
citat din mesajul lui Anaan Pozele promise cu Andrei tuns (mie imi placea mai mult cu freza retro care l-a consacrat) http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5461912092852477938 Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
doranna spune:
citat din mesajul lui Anaan Monique, i-am aratat de doua ori procedeul si acum am bebe coborator din pat Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
bravo, andrei!!!!
Poze - 1 an +
doranna spune:
Poze - 1 an +
Anaan spune:
Multumim de complimente!
Si la noi muscatul e o forma de exprimare a afectiunii filiale...cam dureroasa, ce-i drept...da' ce mai conteaza!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)