LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 ce bine merge Ana.
mie imi sunt asa de dragi astia mici care merg cu mainile pe sus. asa au invatat ei sa-si mentina echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

vai pisik, vezi ce frumos si cursiv merge ana?
e o frumoasa, are niste fetzisoare tare dulci. si e dragalasa foc cum danseaza, cum pace ea pa, cum imita pestele....de mers nu mai zic ca-i iese tare bine.
bravo ana si pt mami care are o fata asa desteapta, frumoasa si mai nou mergatoare.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Hai sa povestesc cum adorm copii mei,

Mai intai scot aspiratorul si il pun in fata patuturilor lor. Apoi pun copii in patuturi (daca vad aspiratorul nu plang). Incep sa strang jucarii, dar nu prea mult sa nu se plictiseasca. Apoi dau drumul la aspirator. In timp ce eu aspir ei se uita asa lung la el, apoi se aseaza in fundulet, apoi se lungesc si adorm. Nu termin de aspirat in camera ce ei deja dorm.
Asa ca la Sighisoara o sa le spun ca la noi in camera nu e nevoie sa faca curat, doar sa imi dea putin timp aspiratorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

iuca -

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Hai sa povestesc cum adorm copii mei,

Mai intai scot aspiratorul si il pun in fata patuturilor lor. Apoi pun copii in patuturi (daca vad aspiratorul nu plang). Incep sa strang jucarii, dar nu prea mult sa nu se plictiseasca. Apoi dau drumul la aspirator. In timp ce eu aspir ei se uita asa lung la el, apoi se aseaza in fundulet, apoi se lungesc si adorm. Nu termin de aspirat in camera ce ei deja dorm.
Asa ca la Sighisoara o sa le spun ca la noi in camera nu e nevoie sa faca curat, doar sa imi dea putin timp aspiratorul

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Super!
Iuca, mama eroina: face si curat prin casa, adoarme si copiii -simultan! Pai, vezi, de-aia ai tu gemeni, ca poti face cu succes doua lucruri deodata!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik, nici nu stii ce m-am emotionat vazand-o pe Ana facand muuulte lucruri! Iar mersul m-a topit!

Azi a facut si Andrei vreo trei pasi singur!!!!!!! Suntem pe drumul cel bun!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Oh, Doamne, iuca, nu imi vine sa cred cum adorm puii tai. Dar cum ai ajuns sa ii inveti asa? Sunt bestiali, cred! La Multi Ani si de la noi si un maaaare de la Eva mik.Am admirat si eu intalneala si ghioceii, frumosi si ei si mamicile!De ana de pisik ce sa mai spun, e adorabila. Mi-a placut in special filmuletul in care face ea ca pestele, iti vine s-o mananci cum da ea din buze acolo!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

noi incepem sa progresam la capitolul olita. de cate ori merg eu la toaleta o pun si pe ioana la olita. uneori face, alteori nu, dar sta cumnite la olita si se uita pe pliante.
cand se mai incalzeste o sa-i pun chilotei.

si eu la fel vreau, sa se incalzeasca si sa-l trec pe chilotei; oricum deja face foarte putin la pampers, pentru ca-l pun des la olita, de 4-5 ori/zi; si de cate ori il pun face pisulica (bine, nici nu-l pun la juma' de ora); il pun la fiecare trezire si dupa fiecare masa... asa strangem 5 ture de olita/zi; eu as vrea sa-l dezvat de pampers pana-n toamna... oricum pana atunci o sa mai creasca si invata el sa zica cumva la olita; acum doar mi-o arata, sau o ia si se joaca cu ea... si atunci clar vrea kk

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pun si eu o intrebare , ca tot le-am rezolvat pe toate: se gasesc chilotei asa mici?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

noi incepem sa progresam la capitolul olita. de cate ori merg eu la toaleta o pun si pe ioana la olita. uneori face, alteori nu, dar sta cumnite la olita si se uita pe pliante.
cand se mai incalzeste o sa-i pun chilotei.

si eu la fel vreau, sa se incalzeasca si sa-l trec pe chilotei; oricum deja face foarte putin la pampers, pentru ca-l pun des la olita, de 4-5 ori/zi; si de cate ori il pun face pisulica (bine, nici nu-l pun la juma' de ora); il pun la fiecare trezire si dupa fiecare masa... asa strangem 5 ture de olita/zi; eu as vrea sa-l dezvat de pampers pana-n toamna... oricum pana atunci o sa mai creasca si invata el sa zica cumva la olita; acum doar mi-o arata, sau o ia si se joaca cu ea... si atunci clar vrea kk

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

si eu sper ca pana la toamna sa scapam ziua de scutec, noaptea ii voi mai pune scutec. nu mai vreau sa ma apuce 2 ani cu scutec ziua.
din experienta iti spun ca in momentul in care sunt in chilotei constientizeaza ce fac. la inceput se sperie putin cand se vad uzi, si nu inteleg ce se intampla cu ei.
ai idee unde gasesc chilotei pt copii asa de mici?

Mergi la inceput