LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg [ aseara ma gandeam ce praji sa va fac pt excursionistele vesele sa tina la drum lung. prajiturile sunt "promise" lu novus cu conditia sa le imparta cu toate fetele |
Impartim frateste tot
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Hello !!
V-am prins din urma ! mai doreste cineva ?
Am admirat-o iar si iar pe Maria precum si pe ceilalti ghiocei din Herastrau si mi s-a facut pofta de biscuitii lui Monnvas ,pe care o rog sa-mi mai dea a nu stiu cata oara reteta pt ca tot o pun bine ...
Abia astept sa va cunosc si eu !!!
Pisik, un mare pt plimbareata Ana cea frumoasa si haioasa !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
BIANCA , BOGDAN
1 AN
IUCA
Am implinit 1 anisor !
mihaelacg spune:
fetelor, am vb acum cu iuca, tb neaparat sa va povestesca ce fel adorm gemenii.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
novus spune:
Am vorbit si eu cu ea dar nu mi-a povestit
Abia astept sa ii cunosc si le-am zis sa nu se dea la praji pe drum !!
Am implinit 1 anisor !
mihaelacg spune:
tu novus, am vazut pe frumoasa alexandra prin iarba cu mau si cu ca. ce vesela se vede ca i-a priit iesirea.mi se pare mie sau mr. nokia a mai slabit? mi se pare la fata.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg tu novus, am vazut pe frumoasa alexandra prin iarba cu mau si cu ca. ce vesela se vede ca i-a priit iesirea.mi se pare mie sau mr. nokia a mai slabit? mi se pare la fata. |
Tu fato ce ochi ai !! A slabit vreo 7 kg ca era cam .. purcelus
Am implinit 1 anisor !
Pisik06 spune:
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/122004# - Am mai pus si noi cateva poze, dar mai mult filmulete, in care o veti vedea pe Ana mancand banana, dansand, facand precum pestele (singurul animal pe care il imita, probabil pt ca e fara sunete) si, evident, mergand
Astept lada de rosii in freza, pt cat sunt de nedreapta cu fi-mea. Io zic ca sunt doar mama nebuna, da'nu pot sa nu imi creasca inima de bucurie cand o vad.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
mihaelacg spune:
ce, numai ilinca e cu bunghiu?
am zis eu ca-i cam tras la fatza. cred ca i se trage de la fugareala dupa alexandra.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Gianina34 spune:
pisik - lasa lada de rosii ca nu-i cazul, eu una te inteleg pe deplin
si mie mi-a crescut sufletul vazand-o pe ana, m-am bucurat de fiecare pozisoara in parte
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor