LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
Epiziotomie. am 2 si nu ma deranjeaza nici una.
alaptat. doar la 4 dimineata. astept sa renunte singura si la asta. ca la restul a renuntat. e drept ca si eu am ajutat-o.
cosleeping doar la 4 dimineata o iau pe ioana langa mine in pat. acum eu dorm in camera cu ioana, iar tati cu andrei. o perioada am dormit eu cu andrei in pat (si asta doarme ca un titirez si sforaie ca o locomotiva) si ioana in patut, iar sotul in alta camera. stiu ca unora li se va parea ciudat, dar am convenit cu sotul sa doarma singur ca sa se poate odihni. el trebuie sa-si puna semnatura pe niste lucrari in care orice mica greseala te poate costa cariera. ca din asta vin banii, nu din activitatea de profesor.
de cand nu mai dormim impreuna eu si sotul, avem mai des activitati
dyana27 spune:
BIANCA si BOGDAN
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
si la noi alaptatul este.... des si haotic; adica are zile in care nu vrea sa pape altceva... si atunci suge in disperare; cand nu-i ies dinti si alte chestii suparatoare, chiar nu cere titi ziua; doar ca in ultima vreme nu mai reusesc sa-l adorm ziua decat cu titi; in fiecare zi imi pun in cap sa-l dezvat.... si tot eu cedez, ca nu suport sa-l vad marait de somn cum se chinuie sa adoarma; dar o sa incep eu sa-l dezvat de adormitul asta la titi;
in general suge cam asa: la trezire, pe la 6 jumate-7; la somnicul de dimineatza in jur de 9-10; la somnicul de pranz pe la 2-3; seara la culcare, si noaptea.... de 1-4 ori, depinde de dintisori; azinoapte a ceriut foarte des, dar ma asteptam .... ca aseara am vazut dintisorul 7 cum se iveste "la iesire", si chiar asa si e, azi se vede perfect toata marginea, doar ca inca n-am reusit sa-mi dau seama daca a spart bine sau mai e ceva gingiuta peste el; oricum, azi a dat trezirea la 6.15... pentru ca am adormit langa el la un moment dat, si s-a trezit, m-a vazut langa el si s-a pus pe carait; degeaba am incercat eu sa-l rapun cu titi.... v-am mai zis, daca face ochi si sunt langa el nu-i convine, incepe sa ma impinga... si se trezeste; ooooooff, si eu asa m-as alinta cu eeeeell; dar ii trebuie doar vreo 2-3 minute sa se trezeasca bine si dupa aia devine cel mai alintacios din lume; si ne iubim intr-un haaaaaal.... de-mi trece orice somn instant (chiar daca la inceput ma rog de el sa se joace putin si singurel, sa mai prind si eu 5 minute... da' n-ai sa vezi, se arunca peste mine, si vine cu gurita aia plina de balute sa ma mozoleasca pe fata.... si dus e somnicul; si rade de lesina cand incep sa ma rostogolesc cu el prin pat... bine, manevra era mai usoara cand avea 6-7 kile, acuma deja sunt lupte greco-romane, mai ales ca participa si el din plin si se impinge in manute si picioruse, sau ma apuca de haine si trage de mine.... cred ca vecinii or sa faca consiliu sa ne dea afra din bloc la ce chitaieli se aud la 6 jumate la noi; si tac'su' cica voia sa doarma azi; pai cand ne-am pus pe chitait .... evident cu interfonul deschis langa urechea lu' tacsu'.... a strigat la noi sa venim la el, ca ne aude si vrea si el... asa ca am tras o tura de dragaleala maxima in 3 dimineatza
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI! BIANCA si BOGDAN!
Am citit, dar nu mai stiu cui ce sa raspund
A, MONNVAS, pe mine nu ma doare epoziotomia, poate e bine totusi sa mergi la dr., ca nu cred ca e normal sa o simti.
MIHAELA, m-ai omorat numai cu gandul prajiturilor. Tocmai cand ma gandeam ca ar trebui totusi sa slabesc si eu. Desi sunt la fel ca inainte de sarcina, sunt mult mai grasuna desi mi-as dori. Dar nu am vointa deloc
Sa iti traiasca nanutul, sa fie sanatos! Mult succes la alaptat nanutei!
Am vazut poze de dezmot cu Adela, haioasa foc si poze cu Andrei tuns. Imi place rau , e muuult mai dragut asa. Parerea mea
Oare Ana e singurul ghiocel care doarme in patutul si camera lui? Asa "am apucat" , din diverse motive, nu le reiau si nici nu au fost semnale ca e ceva in neregula. Dimpotriva, doarme mai linistita cand e singurica. Exceptie au facut-o niste seri cand era bolnavioara si nu adormea nicicum, asa ca atunci chiar a linistit-o sa dorm cu ea si sa o mangai pe spate, sa o calmez. In rest, pare sa se simta f bine asa. A, si cand nu suntem acasa, in mediul ei, nu doarme nicicum, dar in patutul de voiaj se foieste si mai rau, asa ca o luam cu noi. Cand o sa schimbam patul (asta scartie rau si e si mic, dar pleaca "la pachet" cu toate ale socrilor, asa ca nu pot scapa de el acum), clar voi incerca si eu sa stric copilu'
Ana nu e o lipicioasa si o pupacioasa. Nu da pup, desi am invatat-o de n ori si nici nu arata semne de afectiune decat f rar, cand te ia de dupa gat. In rest, ar sta agatata toata ziua de mine, dar farasemne evidente de dragaleala
Cu raceala e ceva mai bine, tot mucioasa, dar parca mai putin. Si cu tusea e mai ok. Mai stam in casa, ca oricum nici vremea nu ne ajuta
In rest, ne perfectionam mersul. E totala, vorba lui Novus, cum merge cu mainile sus, mor dupa ea.
A, avem al doilea canin de sus. La cat de urat a facut, eu una nu mai vreau canini
Nu plec inainte sa spun ca le admir f tare pe fetele care alapteaza inca. Iarasi ma amarasc ca eu nu am reusit decat 4 luni exclusiv si 7 cu totul. Asta e, daca va mai exista o data viitoare clar voi stii mai bine ce sa fac. MIHAELA, te admir ca le ajuti pe mamici sa alapteze. Tare bine mi-ar fi prins si mie o astfel de persoana. Eu am avut una, dar prin telefon, de la multe mii de km departare si tot m-a ajutat enorm, d-apai cineva care sa fie cu tine si sa poti apela la el oricand.
Hai ca am avut limbarita. Ma duc, ca deja neglijez fata, care isi face de lucru prin spatele meu.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique la multi ani gemenilor Bianca Ioana si Bogdan Andrei ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
La multi ani si de la mine!
Monica ce ai scris ,in legatura cu dormitul separat si.......subscriu asa-i si la noi.Dan trebuie sa fie odihnit ...sa poata conduce si sa dea comenzi corecte automacaralei caci sub sarcina mereu sunt oameni.
La capitolul intarcat inca nu m-am "apucat" sa o ajut sa se lase de tzatze ...si mi-am programat dupa urmatoarea vizita in B cand mai mult ca sigur voi veni singura cu ambii copii...si mi-ar fi greu sa car si termos cu apa si biberoane si haine si,si....toate cu auto/microbuze.
Isabella nu are curaj sa mearga fara sa fie sprijinita /atinga cu un degetel ceva(orice)chiar si ata care o tricotez...dar de catarat se catara ,urca in pat se da jos din pat...e fan masinutze,fire electrice(cand sunt in priza,altfel nu-s prea interesante)reaseaza sifonerul(unde ajunge) si oalele toate.La cazaturi de pe proprile picioare,fara numar).Mi-e groaza de clipa cand va alerga pe 2 picioare ca deja o pierd la fuga i"n 4 labe".
In rest a fost cumintica la toate drumurile pe care le-am avut pentru Bogdan sper sa fie la fel macar si joi cand toata ziua o voi petrece prin CT cu ea in sling.
all
ps:am admirat puiutii toti
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
nu mai siu ca sa-i mai fac nou de mancare lu' mutzu; ieri am facut budinca de conopida, cu smantanica si cascaval... a iesit o nebunie..... mi-a scuipat-o-n ochi direct; am mancat eu si surioara de am rupt ca era super buna; am zis ca incerc azi cu brocoli; acuma plec sa-i fac un grisulet cu lapte... poate vrea; el papa bine legumele cu carnita, mai ale de curcan, ii plac mult; dar [parca incepe sa se sature de aceeasi mancarica; si e destul de pretentios... peste sa nu vada, ficat nu, abia a inceput sa pape ceva ou, dar simplu, neamestecat cu nimic.... si problema e ca inca vrea pasat; adica manaca gustari: biscuiti, banane, portocala, painica, cascaval(ff rar, asa de gust).. in bucati mari, si nu are probleme; dar la mancarica nu si nu, trebuie sa fie pasata
v-ati dat seama ca el acuma rupe patul, nu????? de aia am eu timp de stat pe net; am baut nesuletul pe la 7 si acuma mi-ati facut pofta cu cafeaua si mi-am facut o cafea fiarta muuuult la ibric... care nu-mi place; e adevarat, ca nu toate cafelele merg fierte la ibric... si asa-mi era o poftaaaaa; chiar, voi ce cafea beti fiarta?? adica inabusita o fac si eu de obicei, iese super buna.... dar parca-mi lipseste gustul ala de cafea fiarta de cand eram mai "tinerica" si beam cu bunicuta mea in vacante; asa-mi placea, faceam cafeluta si stateam amandoua, ea cu o cana si eu cu o cescuta mica mica (de tuica).... dar era momentul nostru... of Doamne, uneori asa tare-mi lipsesc bunicii, si ma gandesc ce fericiti ar fi fost sa-l vada pe mutzu
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Bianca Ioana si Bogdan Andrei!
Pisik, insanatosire grabnica Anei!
Miha, felicitari nasei tale si succes la alaptat!
Dyana, te-am mai sunat dar ai avut tel inchis.
Noi am inceput ziua desenand. pozele aici
Va dorim o zi frumoasa tuturor!
_
Arborele care daruieste
Anaan spune:
Buna dimineata! Acum beau si eu o cafea, sa-mi revin dupa noaptea de insomniaca...
Ce frumos mi-am inceput ziua: am vazut-o pe Luana desenand, iar pozele in care mananca cu FURCULITA m-au dat gata!
Fug la Andrei!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
ayla, ai o minunatie de fetita. i-ai pus fetei nota pe creatie, da?
pisik, eu am patit-o urat de tot cu alaptatul de asta ma implic cat pot cand au mamicile nevoie de ajutor. si-atat de mult ma bucur cand vad ca reusesc pana la urma sa alapteze cu succes....asat da satisfactie.
lasa ca si 7 luni de alaptat e foarte bine.
deci nici ana nu e lipicioasa si pupacioasa. credeam ca maria mea e unicat
dar daca ea nu pupaceste sa nu credeti ca eu pierd timpul.o zapacesc de la atata pupacit.cdred ca a luat de frica
dyana, eu i-am gatit mariei aseara.
i-am facut o supa de legume cu piept de pui, si niste chestii pe grill. adica piept de pui tocat cu usturoi, maghiran, oregano si un strop de sare. am facut ca niste chiftelute turtite si le-am pus pe grill. au iesit bune si zemoase.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI